Trailer pentru Tokyo Ghoul (The Movie) - Acțiune live - The Happy Android

Cred că am menționat-o deja acum câteva luni, dar pentru noii veniți, vă reamintesc că premiera filmului live-action al Tokyo Ghoul este pe cale să cadă. Numele său oficial este Tokyo Ghoul: The Movie și, în urmă cu câteva zile, a revenit la știri datorită noului trailer lansat pe canalul YouTube de la IGN:

După un teaser în care nu s-a mai văzut nimic și un alt trailer în care am putut aprecia puțin mai bine tonul general al filmului, trebuie să așteptăm doar până pe 16 octombrie , data la care va fi lansat filmul.

Pentru cei care nu sunt încă familiarizați cu Tokyo Ghoul , este o manga reușită realizată de Sui Ishida, dusă mai târziu în anime și în care asistăm la viața și minunile lui Kaneki, un băiat care, datorită soartei, ajunge să devină Ghoul, o ființă care mănâncă carne umană pentru a supraviețui (bine, și carne și niște cafea. Ghoulii sunt foarte cultivatori de cafea).

Acum întrebarea cheie este: cât de fidel va fi filmul față de manga? În acest moment se pare că, cel puțin, în ceea ce privește efectele speciale, nu va exista nicio problemă și se pare că atmosfera mohorâtă care străbate întreaga serie originală a reușit să o capteze destul de bine. Restul le vom descoperi din 12 octombrie.