7 alternative la Google Play: alte depozite de aplicații Android

Google Play Store pe Android este ceva foarte asemănător cu ceea ce înseamnă Windows în mediul computerelor personale. Acesta vine standard în majoritatea terminalelor și toată lumea îl folosește ca și cum ar fi singura modalitate de a obține aplicații pentru dispozitivul nostru. Dar hei, mai există viață dincolo de Google! Prin urmare, în postarea de astăzi deschidem frontierele și ne adâncim în cele 7 alternative excelente la Google Play: celelalte depozite de aplicații Android .

Cele mai bune magazine de aplicații alternative la Google Play

În lista următoare, am ignorat magazinele de aplicații pirate, cum ar fi Black Market sau Aptoide - le vom dedica alt articol separat - și ne-am concentrat asupra depozitelor oficiale de aplicații care reprezintă într-adevăr o alternativă adevărată la Google Play Store.

Amazon Appstore (Amazon Underground)

Magazinul de aplicații Amazon este probabil cea mai bună alternativă atunci când vine vorba de depozite de aplicații și jocuri . Are un catalog mare de aplicații și jocuri, atât gratuite, cât și cu plată, pe care nu le vom găsi în magazinul Google.

Unul dintre cele mai interesante lucruri este că în fiecare zi oferă o aplicație cu plată total gratuită . De asemenea, are o selecție de cărți și filme la un preț în mod normal mai mic decât ceea ce găsim pe Google Play. Desigur, pentru a te bucura de el, este necesar să ai un cont Amazon.

Puteți descărca aplicația Amazon Underground AICI .

Oglindă APK

APK Mirror este alternativa mea preferată pentru a descărca aplicații în format APK. Spre deosebire de alte site-uri web similare, este complet lipsit de malware și este o sursă excelentă pentru a descărca versiuni beta ale aplicațiilor populare precum WhatsApp, Facebook sau Instagram înainte de oricine .

Accesați Mirror APK

Piața Mobogenie

Magazinul de aplicații Mobogenie are o mulțime de lucruri: pe lângă aplicațiile tipice pe care le putem vedea pe Google Play, are și un motor de recomandări pentru a sugera aplicații pe baza gusturilor noastre pe care ar trebui să le încercăm.

Include un instrument de gestionare a fișierelor și oferă, de asemenea, tonuri de apel, imagini de fundal și videoclipuri pentru descărcare . Toate acestea fără a uita clientul PC cu care încercăm să facilităm transferul de fișiere și instalarea aplicațiilor de pe computerele desktop.

Descărcați aplicația Mobogenie

F-Droid

F-Droid este un magazin de aplicații care îi place mult dezvoltatorilor. Toate aplicațiile sunt gratuite și Open Source , deci dacă vedeți o aplicație cu o funcționalitate pe care doriți să o utilizați în aplicația pe care o dezvoltați, trebuie doar să introduceți, să aruncați o privire la cod și să îl copiați.

Putem descărca aplicația F-Droid de pe site-ul său web .

APK pur

Un alt site web care, cum ar fi APK Mirror, are un depozit de aplicații mare, dar cu diferența mare că are și aplicația corespunzătoare. Împărțit pe categorii și cu un motor de căutare bun, oferă posibilitatea de a descărca versiunile anterioare ale aplicației curente .

Descărcați aplicația APK Pure

GetJar

GetJar are un depozit mare de aplicații gratuite pentru diverse platforme , inclusiv pentru Android. Afirmația lui GetJar este de a oferi aplicații premium total gratuite, făcând aceste vizite profitabile cu reclame și aplicații sponsorizate (adevărul să fie spus, nu sunt deloc invazive și nu se deranjează prea mult, deci nu există nicio problemă majoră în acest sens).

Accesați site-ul GetJar

SlideME

SlideME este un alt depozit de aplicații care are atât aplicații gratuite, cât și plătite. Utilizatorii pot evalua aplicațiile și, ca punct de luat în considerare, trebuie spus că fiecare dintre aplicațiile și jocurile pe care le oferă sunt testate și aprobate manual . Niciun malware garantat!

Descărcați aplicația SlideME

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .