Cum să trimiteți răspunsuri automate prin WhatsApp - The Happy Android

Una dintre caracteristicile pe care mulți oameni le dor pe WhatsApp este capacitatea de a programa mesaje de răspuns automate . Acel tip de răspuns automat pe care îl putem folosi în alte aplicații, cum ar fi Outlook, și care sunt minunate când suntem în afara biroului pentru a informa colegii și clienții.

Ce se întâmplă uneori când nu răspundem la un mesaj imediat?

WhatsApp, fiind o aplicație de comunicare mai directă, dacă nu răspundem în acest moment, este posibil ca persoana de contact să ne scrie un alt mesaj, apoi un altul și poate chiar să ajungă să ne sune. Toate pentru că nu primesc un răspuns în acest moment!

Pentru aceste cazuri, ar fi minunat să aveți un mic răspuns automat pregătit , astfel încât atunci când un contact ne-a scris într-un chat, acel mesaj să le fie trimis dacă nu putem (sau nu dorim) să răspundem imediat.

Funcția de răspuns automat în WhatsApp

Din păcate, WhatsApp încă nu are această caracteristică în mod nativ. Dar există și alte companii care s-au gândit la asta și au dezvoltat aplicația perfectă pentru a efectua această funcție de răspuns automat foarte utilă. Vorbim despre WhatsReply , cunoscut și sub numele de WhatsApp Answerer , o aplicație simplă și directă care face exact ceea ce promite.

Programați trimiterea automată cu robotul telefonic WhatsApp (WhatsReply)

WhatsReply este o aplicație pentru Android care trimite un răspuns stabilit anterior tuturor persoanelor sau grupurilor care ne trimit un mesaj, dacă după un timp prestabilit nu le oferim niciun răspuns.

Prima dată când lansăm aplicația, vom vedea o cerere de permisiuni de la WhatsReply. Odată acceptată, aplicația este activată automat, oferind posibilitatea de a efectua următoarele ajustări:

Răspuns

În acest câmp vom introduce textul pe care dorim să îl trimitem persoanei de contact atunci când nu dorim sau nu putem răspunde la mesajul dvs.

Interval între răspunsuri (contacte)

Aici vom seta limita de timp care trebuie să treacă pentru lansarea răspunsului automat. Putem alege între un minim de 3 secunde și un timp maxim de 15 secunde.

Interval între răspunsuri (grupuri)

La fel ca și precedentul, dar în acest caz pentru grupurile WhatsApp . Aici marja de răspuns este mai largă și ne permite să stabilim un timp de răspuns între 5 minute și o oră. Pentru ca răspunsul automat să se aplice și grupurilor WhatsApp, trebuie să avem activată opțiunea „ Activare pentru grupuri ”.

După cum puteți vedea, este o aplicație foarte simplă care acoperă una dintre cele mai elementare nevoi, mai ales dacă folosim un telefon de afaceri și comunicarea se face în mare parte prin WhatsApp. Fără a uita cât de util poate fi cu anumiți prieteni și cunoscuți grei care ne invadează cu mesaje dacă nu răspundem în mai puțin de 3 secunde.

În următorul videoclip, efectuăm o mică rundă de testare pentru a verifica dacă trimiterea răspunsurilor automate funcționează corect:

ACTUALIZAT : Se pare că această aplicație nu mai este disponibilă pe Google Play. Oricum, avem alte alternative similare:

Aplicația nu a fost găsită în magazin. 🙁 Accesați magazinul Google Search Web Descărcați QR-Code Auto Răspuns pentru WhatsApp Dezvoltator: Bilbo Soft Preț: Gratuit

În cazul WhatReply pentru WhatsApp , este o aplicație identică ca funcționalitate cu WhatsReply menționată anterior și exact la fel atunci când o configurați (a se vedea videoclipul de mai sus).

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .