Reducere de 30% la tabletele Android CHUWI și laptopurile Windows

CHUWI este un producător de tablete și laptopuri cu unele dintre cele mai interesante propuneri în cadrul celor mai accesibile standarde medii și de bună calitate. Dacă vă gândiți să cumpărați o tabletă Android sau un laptop Windows al acestei mărci, continuați să citiți, deoarece acest lucru vă poate interesa foarte mult.

AliExpress își sărbătorește 3,28 ani în această săptămână, cu numeroase reduceri și promoții. Una dintre cele mai interesante este cea pe care CHUWI o oferă în prezent, cu reduceri de 30% și cupoane de până la 10 USD reducere.

CHUWI Hi9 Plus

Printre dispozitivele oferite pe care le vom găsi în perioada 28-31 martie , avem acest CHUWI Hi9 Plus, un tablet PC 2-în-1 cu sistem de operare Android 8.0. Montează un ecran IPS de 10,8 inci cu rezoluție 2,5K, procesor Helio X27 Deca Core, conexiune 4G LTE, 4 GB RAM și 64 GB stocare internă. Toate acestea cu 2 obiective de 8MP în față și în spate și o baterie mai mult decât rezistentă de 7.000 mAh cu încărcare prin USB de tip C.

Este o alternativă ieftină la Microsoft Surface , echipată cu o tastatură magnetică și cu un stylus sensibil la presiune, care în anumite cazuri este mult mai confortabil de utilizat decât un mouse.

CHUWI Hi10 Air

Când vine vorba de modelele de tablete Windows , CHUWI Hi10 Air este un bun exemplu de ceea ce poate furniza marca. Cu această ocazie, ne confruntăm cu un dispozitiv care montează un ecran laminat de 10,1 inci cu rezoluție Full HD, care este capabil să creeze un efect stereoscopic datorită pixelilor LCD de înaltă densitate de 0,7 mm pe care îi echipează Hi10 Air.

Tableta are, de asemenea, o tastatură conectată la doc și stiloul Hipen H2 pentru o productivitate sporită. Toate acestea cu Windows 10 preinstalat ca principal sistem de operare, perfect pentru sarcinile de automatizare a biroului.

CHUWI Herobook

În cele din urmă, avem CHUWI Herobook , un laptop cu un ecran mare de 14,1 inci, baterie de 38Wh polimer litiu, o tastatură completă fără margini și un slot de expansiune SSD M.2 separat. În prezent este disponibil pe AliExpress la 199,99 USD, aproximativ 180,50 euro pentru schimbare.

CHUWI | Vezi promoția 3.28 în AliExpress

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .