10 jocuri minunate Nintendo Switch de oferit în acest Crăciun

Recent am putut citi câteva recenzii spunând că Switch nu a avut un catalog bun anul acesta. Că ar fi putut fi mult mai bine și a fost puțin la jumătate de accelerație. Și, deși este adevărat într-o oarecare măsură și nu am văzut atâtea titluri AAA pe cât ne așteptam, adevărul este că au existat și multe surprize plăcute.

În postarea de astăzi aruncăm o privire asupra a 10 dintre cele mai bune jocuri care au apărut în 2018 pentru Nintendo Swtich . O listă bună de reținut dacă ne gândim să oferim jocuri video partenerului nostru, prietenilor sau familiei în acest Crăciun și nu suntem foarte clari în ce direcții merg anul acesta.

Cele mai bune 10 jocuri Nintendo Switch de oferit în acest Crăciun 2018

Ar trebui clarificat faptul că acest clasament este total personal. De asemenea, rețineți că am lăsat în afara listei toate acele jocuri publicate în 2017, precum Super Mario Oddisey sau Zelda: Breath of the Wild (pe de altă parte, două dintre cele mai apreciate jocuri de pe această consolă).

Super Smash Bros Ultimate

Cea mai mare versiune Nintendo din 2018 și cea mai bună Smash Bros de până acum. Este cea mai completă tranșă, cu peste 70 de personaje redate, modul poveste și un multiplayer cu ore și ore de distracție.

Acesta este un joc care se distinge de restul jocurilor de luptă datorită unui mecanic distinctiv de joc. Crossover-ul definitiv cu cele mai renumite personaje din lumea jocurilor video. Serviciu de ventilator de la început până la sfârșit.

Amazon | Cumpărați Super Smash Bros Ultimate

Bayonetta 2

O altă versiune exclusivă Wii U care și-a avut șansa și pe Switch anul acesta. Cadoul perfect pentru iubitorii celor mai frenetici și nebuni hack'n'slash, Bayonetta 2 este un punct de referință în cadrul genului.

Fete drăguțe cu arme, o mulțime de piele neagră, o mulțime de monștri uriași și un ton de parodie general care se potrivesc cu acesta pentru a oferi un joc cu adevărat rafinat. Distracție din abundență.

Amazon | Cumpărați Bayonetta 2

Octopath Traveler

Una dintre cele mai plăcute surprize ale anului și un cadou de Crăciun perfect pentru iubitorii genului JRPG. Are o grafică retro pe 16 biți care amintește de cele mai glorioase vremuri ale Super Nintendo, când Chrono Trigger și Secretul Manei l-au învins în jumătate din lume.

Ne confruntăm cu un RPG cu luptă pe rând, cu 8 personaje de ales din fiecare cu poveștile lor corespunzătoare care aplică diferite straturi de adâncime jocului. Un titlu captivant și artistic prodigios.

Amazon | Cumpărați Octopath Traveler

Celule moarte

Dead Cells aparține genului RogueVania, un MetroidVania (acțiune pe platformă) care funcționează sub dinamica Roguelike (explorarea temnițelor care sunt generate aleatoriu). Toate acestea cu lupta 2D în stilul Dark Souls.

Fiecare joc este diferit, deoarece, atunci când murim, câștigăm experiență și putem debloca noi îmbunătățiri și abilități. Este un joc care amintește în multe privințe de Rogue Legacy, dar cu o grafică mai bună și o adâncime mai mare. Una dintre cele mai bune pentru Nintendo Switch în 2018.

Amazon | Cumpărați celule moarte

Dragon Ball Fighterz

Unul dintre cele mai așteptate porturi de către fanii Nintendo și Dragon Ball. După ce a trecut prin Playstation și Xbox, jocul Arc System Works a ajuns pe Nintendo Switch cu mare succes.

Acest Dragon Ball FighterZ este o gură de aer proaspăt în cadrul francizei, cu o luptă 2.5D cu adevărat frenetică. Este plin de încuviințări față de seria originală și se joacă cu un avantaj important: este unul dintre acele jocuri care atrage aproape toată lumea: este colorat, ușor de jucat și incredibil de dificil de stăpânit 100%. Un clasic modern.

Amazon | Cumpărați Dragon Ball FighterZ

Ași de tenis Mario

Mario își îmbracă din nou costumul de tenis pentru unul dintre puținele Nintendo Switch triple A din 2018. Wii Mario Tennis a uimit mulți jucători și adevărul este că continuarea saga nu dezamăgește.

Un nou mod de poveste, lupte, misiuni, toate acestea fac din acest titlu un joc de tenis care fuge de simularea pură și simplă pentru a intra în genul arcade în cel mai distractiv mod posibil. Este adevărat că este puțin scurt în ceea ce privește conținutul și că poate fi frustrant uneori, dar este compensat de o redare care nu are egal.

Amazon | Cumpărați Mario Tennis Aces

Mega man 11

După compilația Mega Man X Legacy Collection vine primul titlu Mega Man „modern” din ultimii ani. Mega Man 11 colectează toate elementele care au făcut faimosul bombardier albastru al lui Capcom și le actualizează cu o grafică rafinată și noi dinamici și abilități de joc.

O platformă cu adevărat dificilă, care vă va face să transpirați până când veți obține atenția. Esența jocului rămâne intactă: 8 niveluri cu șeful lor final corespunzător. Lucrul bun este că este și un joc care poate fi obținut cu doar 25 de euro. Ei bine, frumos și ieftin (deocamdată doar în format digital, da).

Nintendo | Cumpărați Mega Man 11 (digital)

Petrecerea Super Mario

Multiplayer-ul local perfect pentru întâlniri cu prietenii sau familia. 80 de minijocuri noi cu un ritm mult mai bun decât în ​​tranșele anterioare, noul Mario Party este un fel de monopol hipervitaminat: o tablă, niște zaruri și multe pică între ele.

Diverse obstacole au fost incluse pe tabele pentru a face hărțile mai distractive, cu un nou mod cooperativ 2v2, modul Torrent Adventure și mini-jocuri care reprezintă viața reală a petrecerii.

Amazon | Cumpără petrecerea Super Mario

Donkey Kong Țara: Tropical Freeze

Portul unuia dintre cele mai bune jocuri de pe Wii U. Donkey Kong este una dintre francizele vedete ale celor de la Kyoto și, dacă i-ar fi adus pe Mario Kart și Captain Toad la Switch, nu ar fi mai puțin gorila noastră preferată cu cravată. .

Ca în toate țările Donkey Kong, acesta este un joc de platformă care la început pare ușor, dar necesită o anumită artă și măiestrie pentru a fi stăpânite. O secțiune magnifică de grafică și sunet, împreună cu un design de nivel magistral, fac din acest Tropical Freeze una dintre cele mai bune versiuni ale Nintendo Switch în 2018.

Amazon | Cumpărați Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Sonic Mania Plus

Lăsând deoparte regretabilele Sonic Forces de anul trecut, Sega face o listă curată cu Sonic Mania Plus, versiunea definitivă a Sonic Mania 2017. Un titlu care ia tot ce este mai bun din clasicul Sonic de pe CD-ul Mega Drive și Sega cu includerea a noilor mecanici și scenarii.

Are 12 niveluri frenetice, fiecare cu 2 faze și un șef final corespunzător. Un joc de platformă ca cele vechi, cu o curbă de dificultate foarte bine gestionată calculată la milimetru. Cel mai bun mod de a te îndrăgosti din nou de ariciul nostru albastru odată iubit.

Amazon | Cumpărați Sonic Mania Plus

Aproape toate aceste titluri au ieșit în format fizic, dar au existat și lansări digitale extraordinare care merită menționate, pe lângă Mega Man 11. Jocuri precum Celeste , INSIDE sau Hollow Knight au pus semnul calității într-un catalog care deja are cu mai mult de 1.400 de jocuri. Dacă ne gândim să oferim jocuri video în acest Crăciun, oricare dintre cele menționate mai sus sunt un pariu de calitate.

Și ce spui, care a fost jocul tău preferat Nintendo Switch în 2018?

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .