Cele mai bune 10 aplicații pentru a exploata potențialul dvs. Chromecast

Un dispozitiv Chromecast este cel mai convenabil dacă nu avem un televizor inteligent acasă. Este extrem de ușor de instalat (avem nevoie doar de o intrare HDMI) și, odată sincronizat, ne permite să trimitem pe ecranul televizorului orice tip de conținut pe care îl avem pe mobil (videoclipuri, muzică, fotografii etc.).

Top 10 aplicații pentru Chromecast

Cu toate acestea, trebuie să avem în vedere faptul că dispozitivul Chromecast pe care îl conectăm la televizor, ca atare, nu permite instalarea niciunei aplicații. Funcționarea sa este destul de simplă: conectăm atât Chromecastul, cât și mobilul sau tableta noastră Android / iOS (da, funcționează și cu iPhone și iPad) la aceeași rețea WiFi. Și de aici, putem folosi orice aplicație compatibilă cu Chromecast de pe telefonul nostru și putem trimite conținutul său pe ecranul televizorului. Pe scurt, ceva de genul „vezi ce e la telefon, dar de la televizor”.

Acestea fiind spuse, există multe aplicații Android compatibile cu „vârful” Google, dar care sunt cele mai bune aplicații Chromecast ? În lista următoare vă arătăm câteva apăsări dintre cele mai populare și interesante.

Google Home

Aceasta este probabil prima aplicație pe care vom dori să o instalăm dacă avem un Chromecast acasă. Este aplicația oficială pentru Chromecast și ne va ajuta să o sincronizăm cu telefonul nostru. Dar nu numai asta, este și cea mai bună opțiune dacă ceea ce ne dorim este să trimitem sau să „aruncăm” ecranul telefonului nostru la televizor fără complicații .

Descărcați QR-Code Google Home Dezvoltator: Google LLC Preț: Gratuit

Netflix / Amazon Prime / HBO

Chromecastul nu ar fi pe jumătate la fel de bun ca și dacă nu ar fi aplicații precum Netflix, HBO sau Amazon Prime Video. Mulți oameni cumpără unul dintre aceste dispozitive doar pentru a-și putea viziona seriile și filmele preferate în sufragerie și pe marele ecran.

Utilizarea sa este cât se poate de ușoară: trebuie doar să facem clic pe pictograma „Chromecast” (un pătrat cu 3 dungi pe lateral) pentru a trimite conținutul la televizor.

Descărcați QR-Code Netflix Dezvoltator: Netflix, Inc. Preț: gratuit Butonul pentru a „trimite” la televizor, vizibil în mod clar.

Youtube

Experiența vizionării YouTube se schimbă foarte mult atunci când trecem de la un dispozitiv mobil la un ecran mult mai mare, cum ar fi un televizor. Este mult mai practic, facilitează vizionarea videoclipurilor mai lungi, datorită comodității de a le putea urmări în liniște culcat de pe canapea. Un element esențial care nu poate lipsi în sertarul de aplicații dacă avem un Chromecast acasă.

Descărcați QR-Code YouTube Dezvoltator: Google LLC Preț: gratuit Butonul pentru trimiterea către Chromecast în orice videoclip YouTube.

Plex

Plex este un alt element de bază, mai ales dacă vrem să avem totul conectat într-un singur centru multimedia. Perfect pentru accesarea tuturor acelor filme, videoclipuri, muzică, imagini și alte fișiere multimedia pe care le-am găzduit în cloud sau pe computerul nostru .

Ne permite să ne creăm propria bibliotecă, cu toate seriile noastre, albumele foto și alte descărcări perfect organizate. Compatibil atât cu Chromecast, cât și cu alte dispozitive DLNA.

Descărcați QR-Code Plex: Transmiteți filme gratuite, emisiuni, TV live și multe altele Dezvoltator: Plex, Inc. Preț: Plex gratuit , o instituție de ani de zile.

BubbleUPnP

BubbleUPnP este o altă aplicație magnifică care ne permite să trimitem toată muzica, videoclipurile și fotografiile noastre în streaming practic la orice dispozitiv cu WiFi pe care îl avem acasă. Este compatibil cu Chromecast, dar și cu PS4, Amazon Fire TV, Nvidia Shield, Xbox One și alte dispozitive cu DLNA.

Putem trimite conținut la televizor din multe surse , cum ar fi fișierele locale ale telefonului nostru, serverele UPnP / DLNA, Google Drive, Google Photos, Box, Dropbox, OneDrive, TIDAL, Qobuz și multe altele.

Descărcați QR-Code BubbleUPnP pentru DLNA / Chromecast / Smart TV Dezvoltator: Bubblesoft Preț: Gratuit

Spotify

Cel mai bun mod de a vă bucura de muzică în mod legal fără a juca gâscă pe Piratebay și pe astfel de site-uri. Dacă avem un Chromecast, trebuie doar să deschidem Spotify pe mobil și să facem clic pe butonul „ Dispozitive disponibile ” pentru a vedea titlul melodiei pe ecranul televizorului și să ascultăm muzica acestuia pe difuzoare puțin mai decentă decât cele. de pe mobilul nostru. Practic și foarte convenabil .

Descărcați QR-Code Spotify: muzică și podcast-uri Dezvoltator: Spotify Ltd. Preț: Gratuit

Google Photos

Google Photos este probabil cel mai bun serviciu pentru stocarea fotografiilor online . Are o limită practic de neatins, deși există: 10.000 de fotografii sau videoclipuri în albume private. Desigur - și cu atât mai mult în cazul unui produs de la Google însuși - este compatibil cu Chromecast, facilitând vizualizarea tuturor fotografiilor stocate în cloud pe televizor.

Ca detaliu curios, putem crea colecții frumoase cu fotografii personalizate și le putem încărca pe Chromecast pentru a le arăta la televizor atunci când dispozitivul este în standby .

Descărcați codul QR Google Photos Dezvoltator: Google LLC Preț: gratuit

Solid Explorer

O modalitate bună de a profita de funcțiile Chromecastului este de a utiliza aplicații compatibile, cum ar fi acest explorator de fișiere pentru Android. Are un tip elegant de design material, acceptă FTP, SFPT, WebDav și SMB / CIFS, precum și mai multe servicii de stocare în cloud .

Dacă suntem obișnuiți să răsfoim folderele de pe telefonul nostru, aceasta este o alternativă excelentă pentru a putea, în plus, să trimită orice fișier local sau în cloud și să-l proiectăm pe televizor în câteva secunde.

Descărcați QR-Code Solid Explorer File Manager Dezvoltator: NeatBytes Preț: Gratuit

iVoox: Podcast și Radio

Dacă sunteți fani ai podcast-urilor și radioului ca mine, cu siguranță ați auzit de iVoox, una dintre cele mai mari platforme pentru acest tip de conținut sonor. Aplicația ne permite să creăm propriile liste, favorite, să încetinim sau să accelerăm redarea, opririle programate și multe alte lucruri. Cum nu ar putea fi altfel, este compatibil și cu Chromecast.

Dacă vă place acest tip de conținut, nu ezitați să aruncați o privire la Pocket Casts, o platformă în limba engleză foarte asemănătoare cu iVoox, cu tone de podcast-uri de înaltă calitate.

Descărcați QR-Code Podcast și Radio iVoox - Ascultați și descărcați gratuit Dezvoltator: iVoox Podcast și Radio Preț: Gratuit

Ca întotdeauna, dacă cunoașteți orice altă aplicație care merită să fie pe listă, nu ezitați să o recomandați în zona de comentarii.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .