O scurtă privire asupra Chuwi HiGame: un mini PC cu procesor i7 și 8 GB RAM

Chuwi este unul dintre primii 3 producători de tablete PC din China. După mai bine de 14 ani livrând dispozitive care au fost găsite în aproape toate bazinele, a sosit momentul să extindem orizonturile. Pentru a face acest lucru, în ultimele luni au anunțat câteva propuneri care depășesc gama lor obișnuită de acțiune: Chuwi GBox și Chuwi HiGame .

GBox este un mini - PC cu Intel Gemini Lake CPU , memorie RAM de 4 , 64 GB de stocare extensibilă de până la 2TB și pentru Windows 10 . Am putea spune că este o competiție directă față de actualele cutii TV Android, deoarece pe lângă faptul că servește ca centru multimedia cu redare 4K și suport pentru formate VP9 și HEVC pe 10 biți, are sistemul de operare Microsoft, lucru care ajută foarte mult de la față de o mai mare versatilitate.

Cu HiGame găsim un dispozitiv, la început, destul de similar cu GBox. Este, de asemenea, un mini PC. Dar unde diferă cu adevărat de primul este prin hardware-ul său impunător:

  • CPU : Intel® Core ™ i5-8305G de a 8-a generație / Intel® Core ™ i7-8709G de a 8-a generație la 4,1 GHz
  • GPU : Grafică Radeon ™ RX Vega M GL / Grafică Radeon ™ RX Vega M GH
  • RAM : 8 GB DDR4 extensibil la 32 GB
  • ROM : 128 GB M.2 SSD / 256 GB M.2 SSD extensibil
  • Sistem de operare : Windows 10 Home
  • Preț : 899 USD / 1.099 USD

Prin urmare, cu aceste răchită ne îndepărtăm clar de ceea ce este un player multimedia pentru camera de zi și mergem mai departe într- un mini PC pur și simplu, destinat jucătorilor și editorilor profesioniști .

La fel ca Chuwi CoreBook, acest HiGame va fi finanțat prin crowdfounding prin intermediul platformei Indiegogo. O campanie care a început pe 14 iunie și care, până astăzi, doar o săptămână mai târziu, este deja un succes. Au reușit să strângă 678% din obiectivul propus (mai mult de 339.000 de dolari comparativ cu 50.000 de dolari inițiali de care aveau nevoie pentru a avansa).

Compania a încărcat recent un videoclip în care putem vedea cum va arăta acest mini PC.

Pe scurt, un desktop de înaltă performanță, portabil, compact și versatil, care arată foarte bine și care confirmă acum lansarea pe piață. Dispozitiv interesant dacă ceea ce căutăm este un computer puternic care poate fi transportat de la un loc de muncă - sau de agrement - la altul fără complicații majore.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .