Liga Justiției (Trailer oficial nr. 1) - Android fericit

Cu câteva zile în urmă, Warner Bros. Spania a lansat primul trailer oficial al noului blockbuster care va reuni pentru prima dată pe toți membrii Ligii Justiției în același film.

În acest prim trailer, care servește drept scurtă scrisoare de prezentare a grupului, vedem cum Batman recrutează cei mai puternici metaumani de pe planetă, Wonder Woman, Cyborg, Flash și Aquaman , pentru a lupta împotriva unei amenințări întunecate care are ca scop dezlănțuirea haosului și distrugerii. pe pamant.

Despre ce este Justice League?

După cum putem citi în fișierul filmului Justice League de pe IMDB:

Motivat de credința sa în umanitate restaurată și inspirată de moartea lui Superman, Bruce Wayne începe să lucreze împreună cu noul său aliat, Diana Prince, cunoscută și ca Wonder Woman, pentru a înfrunta un dușman al puterii incalculabile. Împreună vor lucra pentru localizarea și recrutarea unei echipe de metaumani capabili să facă față acestei noi amenințări. Deși este o alianță puternică de eroi - Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg și Flash - niciodată văzută până acum, poate fi prea târziu pentru a salva planeta de un asalt de proporții catastrofale. »

Distribuție de filme

Justice League este regizat de Zack Snyder și joacă Ben Affleck (Batman), Gal Gadot (Wonder Woman), Jason Momoa (Aquaman), Ezra Miller (Flash), Ray Fisher (Cyborg), Amber Heard (Mera), Amy Adams (Lois Lane) și Henry Cavill (Superman).

Data lansării : 17 noiembrie (2017)

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .