Cei mai buni emulatori PSP pentru Android - The Happy Android

În postările anterioare am trecut în revistă cele mai bune emulatoare de console de jocuri pentru Android, deși astăzi ne vom concentra în mod special pe PSP . O consolă portabilă foarte interesantă de imitat pe dispozitivele mobile. Pe de o parte, are o putere grafică destul de semnificativă, dar în același timp este suficient de „ușoară”, astfel încât practic orice smartphone decent mediu poate rula majoritatea jocurilor sale fără a fi aruncat pe drum.

Top 5 emulatoare PSP pentru Android

Acestea fiind spuse, să vedem care sunt cele mai bune emulatoare pe care Android le are în prezent pentru a imita hardware-ul PlayStation Portable de la Sony. Dacă sunteți fani ai lumii jocurilor video retro, cu siguranță vă sună mai mult decât unul familiar. Hai să mergem la nuga!

PPSSPP

PPSSPP este de departe cel mai bun emulator PSP pentru Android . Ușor de utilizat și extrem de compatibil cu performanțe pur și simplu excelente. Am putea spune că restul emulatorilor PSP de pe piață sunt simple variante ale acestui lucru, deci este întotdeauna mai bine să mergeți la sursa originală.

Aplicația are 2 versiuni: una gratuită și cu reclame și o altă versiune premium (PPSSPP Gold) pe care o putem obține printr-o singură plată de 4,69 €. DACĂ o vom folosi la bun folos, cu siguranță merită foarte mult.

Descărcați QR-Code PPSSPP - emulator PSP Dezvoltator: Henrik Rydgård Preț: Gratuit

Emulator de rachete PSP

Excelent emulator PSP pentru Android dezvoltat de Emul World Limited. Perfect pentru a rula copii de rezervă ale jocurilor PSP pe dispozitive mobile. Un emulator care se adaptează atât smartphone-urilor cât și tabletelor low-end și high-end pentru a oferi întotdeauna performanțe bune și o calitate a imaginii îmbunătățită. Suportă ROM-uri în format ISO și CSO , pe lângă faptul că are o interfață bine lucrată și efecte sonore.

Descărcați QR-Code Rocket PSP Emulator pentru jocuri PSP Dezvoltator: Emul World Ltd Preț: Gratuit

RetroArch

Un emulator unic. Nu numai că este gratuit și open source, dar este, de asemenea, capabil să emuleze mai multe sisteme simultan . Instrumentul funcționează prin sistemul Libreto, ceea ce înseamnă practic că emulatoarele sunt gestionate de pluginuri pe care le adăugăm sau le eliminăm din sistem. Prin urmare, da, putem emula jocuri PSP, dar și SNES sau Megadrive, pentru a da câteva exemple.

Emulatorul pentru PSP funcționează în special la un nivel bun, deși putem întâlni ciudat bug din când în când. Deoarece este un instrument complex, necesită o anumită curbă de învățare, dar posibilitățile sale sunt mult mai extinse decât majoritatea emulatoarelor disponibile pe Android.

Descărcați QR-Code RetroArch Dezvoltator: Libretro Preț: Gratuit

Emulator PSP rapid

Aici ne confruntăm cu o reskin a PPSSPP, deși cu unele mici modificări. Rapid este reglat pentru a rula mai bine pe telefoanele Android de ultimă generație , ceea ce îl face să ruleze mult mai rapid pe terminale mai puternice, fără prea multe complicații. Aplicația are, de asemenea, suport pentru gamepad, o funcție de salvare și alte accesorii comune.

În afară de aceasta, nu există mult altceva de zgâriat: PPSSPP acceptă un număr mai mare de jocuri, deși cu Rapid avem un emulator 100% gratuit, fără achiziții în aplicație, care poate fi excelent dacă avem un telefon mobil ieftin cu specificații ușor scăzute.

Descărcați QR-Code Rapid PSP Emulator pentru jocuri PSP Dezvoltator: Capital Apps Development Preț: Gratuit

Sunshine Emulator pentru PSP

Sunshine este un alt emulator PSP bazat pe codul sursă PPSSPP care funcționează destul de bine. Are tot ce ne putem aștepta la un emulator de acest tip, cum ar fi salvarea jocurilor, jocurile în rețea, un raport FPS bun și o listă destul de mare de jocuri compatibile.

În rest, are aceleași puncte forte și puncte slabe ca și restul emulatoarelor PPSSPP. O soluție gratuită mai mult decât acceptabilă pentru a juca laptopul clasic Sony pe mobil sau tabletă (deși da, cu reclame integrate).

Descărcați QR-Code Sunshine Emulator pentru PSP Dezvoltator: ExpertArts Studio Preț: Gratuit

În cele din urmă, aș dori să fac o mențiune despre PSP Emulator Pro. Aplicația este foarte populară și are de fapt peste jumătate de milion de descărcări pe Google Play, probabil datorită capturilor de ecran care însoțesc fișierul de instalare al aplicației, unde se sugerează că de asemenea, emulează jocuri PS2, PS3 și PS4. Dacă îl instalăm, vom vedea că este o furcă pură și dură a PPSSPP și, prin urmare, servește doar pentru a emula jocuri de pe consola portabilă Sony. Rețineți acest lucru înainte de a-l adăuga în sertarul aplicației.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .