Cum să inscripționați imaginea ISO pe USB - Android fericit

În aceste timpuri, utilizarea USB-ului este din ce în ce mai impusă și acest lucru afectează indirect una dintre marile victime în această chestiune: cititorul și înregistratorul de CD / DVD. Devine din ce în ce mai frecvent să găsești, mai ales la laptopuri, computere care nu au cititor de DVD . Pe de altă parte, de înțeles, deoarece dacă folosim pen drive-uri, amintiri SD sau chiar „norul” eteric pe care ni-l oferă Internetul, de ce vrem să mergem în jurul înregistrării și agitării cu DVD-uri greoaie care pot fi zgâriată sau sparte oriunde? moment?

Punctul de plecare este după cum urmează: Să presupunem că tocmai am cumpărat hardware nou și trebuie să instalez driverele adecvate pentru computerul meu pentru a-l recunoaște. Pentru aceasta, noua mea jucărie aduce un DVD frumos atașat, cu toate driverele de instalare necesare pentru ca lucrul să funcționeze. DAR computerul meu este destul de nou și nu are DVD player. Cum instalez driverele?

Răspuns: Pentru a rezolva problema (și ținând cont de faptul că driverele nu sunt disponibile pe Internet) am doar o ieșire fiabilă de 100%: voi crea o imagine (.iso) a DVD-ului de pe alt computer și ulterior voi arde imaginea menționată ISO pe un USB. Laptopul meu are o mulțime de intrări USB, așa că pot instala driverele fără probleme.

Înregistrarea unei imagini ISO cu UltraISO

Primul pas va fi crearea unei imagini ISO a DVD-ului. Dacă avem deja fișierul imagine, trebuie doar să îl copiem pe un USB, dacă nu, va trebui mai întâi să extragem tot conținutul DVD-ului într-un fișier cu extensia .ISO. Puteți verifica cum să efectuați întregul proces de extracție AICI.

Odată ce avem fișierul .ISO în cauză, pentru al înregistra pe un USB bootabil sau bootabil va trebui să instalăm aplicația UltraISO pe computerul nostru. Puteți descărca programul de pe site-ul creatorilor săi făcând clic pe acest link. Vă recomand să descărcați versiunea de încercare (versiune de încercare gratuită).

Odată ce aplicația este instalată și executată, vom adăuga fișierul .ISO din „ Nou -> Deschis ”. Apoi trebuie doar să facem clic pe „ Auto-start -> Burn disk image ”.

Procesul de înregistrare a unei imagini este foarte simplu

În fereastra următoare nu trebuie decât să selectăm unitatea USB pe care urmează să copiem imaginea. Aveți grijă, rețineți că în timpul procesului de înregistrare toate fișierele stocate anterior pe memoria USB vor fi șterse. Faceți clic pe „Salvați” pentru a continua.

Selectăm unitatea pe care urmează să realizăm înregistrarea și am terminat!

Procesul de înregistrare poate dura câteva minute, în funcție de dimensiunea imaginii pe care urmează să o înregistrăm.

După cum puteți vedea, este un proces destul de simplu care ne poate ajuta să ieșim din mai multe probleme, mai ales atunci când lucrăm cu computere care nu au un recorder / cititor DC / DVD.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .