Top 10 aplicații radio pentru Android - Android fericit

Radio pare astăzi un mediu aproape arhaic. Cu toate acestea, noile tehnologii și, în acest caz, Android, ne oferă o experiență care depășește simplul post de radio. Avem emisiuni radio la cerere , posturi din toată lumea și podcasturi tematice, indiferent de hobby-ul nostru preferat.

În postarea de astăzi, trecem peste primele 10 aplicații radio pentru Android .

Cele mai bune 10 aplicații radio pentru Android

Există o mie și una de modalități de a asculta muzica noastră preferată pe mobil sau tabletă. Fluxul de muzică de pe platforme precum Spotify și altele asemenea este în regulă, dar uneori nu îți vine să cauți liste de redare și să alegi melodii la fiecare două la trei.

Atât pentru aceste cazuri, cât și pentru cele menționate în intrarea postării, avem o mână bună de aplicații radio pentru Android. Și amintiți-vă: multe terminale includ în continuare aplicația de radio FM Internet instalată implicit . De bază, dar funcțional ca puțini alții. Nu-l pierde din vedere!

Radio FM - Stații gratuite

Radio FM este una dintre cele mai populare aplicații radio pentru telefoane mobile . Ne permite să ascultăm mii de posturi care transmit în direct: mai mult de 30.000 de posturi din 190 de țări, pentru a fi mai specific.

Putem asculta radiourile noastre locale , putem salva favoritele, putem activa și dezactiva programele automate, precum și să căutăm posturile în funcție de genul lor (pop, rock, jazz, country, top 40, știri etc.).

Descărcați QR-Code Radio FM - Stații gratuite Dezvoltator: RadioFM Preț: Gratuit

Peste 10 milioane de utilizatori și un scor ridicat de 4,3 pe Google Play acceptă această aplicație radio gratuită interesantă pentru Android.

Radio.es

Radio.es este o aplicație radio pentru Android care a obținut un succes notabil în ultimii ani. Peste 30.000 de posturi, cu radiouri locale și multi-țări , recomandări de editor, căutări de categorii, cronometru și asistență Google Cast.

O aplicație cu un design atractiv și cu mult potențial. Peste 10 milioane de descărcări pe Android și un rating remarcabil de 4,2 stele pe Google Play atestă acest lucru.

Descărcați Radio.es din Magazinul Google Play .

TuneIn Radio

Am vorbit deja despre TuneIn Radio în partea de sus a celor mai bune aplicații pentru a asculta muzică în streaming . Una dintre cele mai complete aplicații de astăzi, cu posturi locale și internaționale , canale de știri, podcast-uri, stații sportive și mii de genuri muzicale .

Un radio online cu peste 100 de milioane de descărcări, care, în versiunea sa plătită, oferă alte caracteristici suplimentare foarte apreciate, precum posibilitatea de a face înregistrări. TuneIn, un element esențial.

Descărcați QR-Code TuneIn Radio: Sport, Știri, Muzică, Podcast-uri Dezvoltator: TuneIn Inc Preț: Gratuit

Accuradio

Accuradio este o aplicație radio foarte unică. Pe de o parte, are mai mult de 1000 de canale. Dar ceea ce este cu adevărat curios este că ne permite să personalizăm fiecare stație, să omitem melodii, să le evaluăm și, mai presus de toate, să blocăm și să interzicem artiștii și melodiile. În acest fel, putem ajunge la un punct în care vom asculta doar muzică care ne place foarte mult .

Descărcați QR-Code AccuRadio Dezvoltator: AccuRadio Preț: Gratuit

iVoox

iVoox este cea mai bună aplicație pentru a asculta podcast-uri în spaniolă . Atât de clar. Are o infinitate de audio, cu programe de la o multitudine de radiouri generale și locale. Pe lângă faptul că este gratuit, oferă un pachet de configurații și funcții care se îmbunătățește progresiv în timp.

Cu iVoox putem crea liste de redare, abona la canale, verifica istoricul ascultării, descărca programe, sugestii, clasificarea genurilor și multe altele. Foarte recomandat

Descărcați QR-Code Podcast și Radio iVoox - Ascultați și descărcați gratuit Dezvoltator: iVoox Podcast și Radio Preț: Gratuit

Radio Spania FM

O aplicație simplă care are versiunile sale corespunzătoare pentru alte țări precum Mexic, Peru, Argentina sau Chile. În versiunea spaniolă, de exemplu, avem acces la posturi naționale precum Onda Cero, Kiss FM, Cadena SER, COPE, Radio Marca și o grămadă bună de radiouri și posturi locale. Dacă nu sunt toate, lipsește puțin. Pentru cei care vor să asculte radioul fără complicații.

Printre caracteristicile sale, vă permite să cunoașteți cele 20 de posturi cele mai ascultate, să salvați favorite și funcția de oprire automată. O aplicație complet gratuită - cu anunțuri integrate, nu suntem liberi de asta.

Descărcați QR-Code Radio España FM Dezvoltator: RadioFMapp Preț: Gratuit

Audiale

Audialele sunt un alt clasic atunci când vine vorba de ascultarea radioului de pe mobil. Marele său atu sunt 80.000 de canale pe care le are și o gamă largă de configurații. Una dintre funcțiile sale cele mai remarcabile este posibilitatea de a asculta melodii sau programe și de a le înregistra în format MP3 sau ACC pe cardul nostru SD sau în cloud.

Este compatibil cu Chromecast, Android Auto și are egalizator, temporizator și ceas cu alarmă automată. În plus, este 100% gratuit (există și o versiune Pro fără reclame).

Descărcați QR-Code Radio Player de Audials Dezvoltator: Audials Radio Software Preț: Gratuit

PC Radio Online

PC Radio Online este aplicația radio pentru cei care nu au o conexiune la internet foarte bună. Este eficient din punct de vedere energetic - folosește puțină baterie - și consumă puține date , ceea ce ne permite să îl folosim în zone cu o acoperire redusă.

Are sute de posturi generaliste împărțite pe categorii muzicale (electro, dans, rock etc.). De asemenea, are un egalizator și un număr bun de ajustări.

Descărcați QR-Code Radio online - PCRADIO Dezvoltator: PCRADIO Preț: Gratuit

Distribuții de buzunar

Fără îndoială, cea mai bună aplicație pentru a asculta podcast-uri împreună cu iVoox . Pocket Casts, pe de altă parte, este plătit și se adresează publicului care nu vorbește spaniolă - care este în limba engleză. Cu toate acestea, este o aplicație de referință în lumea podcast-urilor și calitatea sa este incontestabilă.

Printre varietatea sa largă de funcții, vă permite să „eliminați” tăcerile din podcast-uri , să modificați viteza de redare și este, de asemenea, compatibil cu Chromecast, Android Auto și Android Wear.

Descărcați QR-Code Pocket Casts - Podcast Player Dezvoltator: Podcast Media LLC Preț: Gratuit

XiiaLive - Radio pe internet

XiiaLive este o aplicație de radio pe internet cu o garderobă imensă: mai mult de 50.000 de posturi! Dacă acest lucru nu este suficient, aplicația ne permite, de asemenea , să adăugăm alte stații prin URL.

Are un design foarte atractiv și un număr mare de funcționalități, precum egalizator, favorite, teme, setări de conexiune de date etc. O aplicație foarte puternică și funcțională pentru a asculta radio de pe telefonul mobil.

Descărcați QR-Code XiiaLive ™ - Radio Internet Dezvoltator: Visual Blasters LLC Preț: Gratuit

Și ce zici? Care sunt aplicațiile dvs. preferate pentru a asculta radioul pe Android?

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .