W95 în recenzie, un TV Box accesibil cu Android 7.1 și 2 GB RAM

Ori de câte ori vorbim despre cutii TV, este tentant să analizăm doar cele mai premium sau cele cu cele mai bune caracteristici. Dar omul trăiește nu numai de înaltă calitate, iar în ceea ce privește Boxele TV, este ceva care se accentuează în mod special.

Un exemplu extraordinar este W95 TV Box , o „cutie inteligentă” cu Android pentru TV, în întreaga gamă de bază, care poate deveni TV Box-ul ideal pentru cei care intră în lumea acestui tip de dispozitiv pentru prima dată și nu vor să lase bani buni pe drum.

W95 TV Box în analiză, dispozitivul perfect pentru a da o notă „inteligentă” TV Box-ului nostru în cel mai accesibil mod

În recenzia de astăzi analizăm W95 Smart TV Box , un dispozitiv pe care astăzi îl putem duce acasă la doar 25 EUR și care are următoarele caracteristici.

Proiectare și prezentare

În domeniul cutiilor inteligente pentru televizor, este destul de obișnuit să găsiți modele nefericite. Poate că este chestia mea, dar rar întâlnesc pe cineva care să spună „Uau! Ce pare mai mișto! ”.

W95 nu înseamnă că are un design spectaculos, dar a reușit să mențină premisa „binelui dacă este sobru, de două ori mai bun”. Avem un design elegant , fără ornamente distractive atunci când îl așezăm lângă televizor în camera de zi. Design conținut, dar rafinat, pe care mai mult de unul îl va aprecia cu siguranță.

TV Box include, de asemenea, o telecomandă . Fapt important, deoarece nu toate dispozitivele de acest tip îl au ca standard și, în multe cazuri, implică o cheltuială suplimentară de aproximativ 10 euro.

Acesta este un factor de care trebuie să ținem cont întotdeauna atunci când cumpărăm un TV Box, deoarece nu sunt puțini producători care folosesc acest mic truc pentru a dezumfla prețul dispozitivului în mod artificial.

Specificatii tehnice

În ceea ce privește tabelul cu detalii tehnice ale W95 TV Box, găsim următoarele caracteristici:

 • CPU Amlogic S905W Quad core pe 64 de biți.
 • 2 GB RAM DDR3.
 • 16 GB stocare internă extensibilă cu cardul.
 • Android 7.1.
 • Decodare cu HEVC H.265 și VP9.
 • Tehnologie HDR10.
 • WiFi IEEE.802.11 b / g / n.
 • Ethernet RJ45 10 / 100M.
 • Port HDMI 2.0
 • 2 porturi USB.
 • Dimensiuni de 11,0 * 11,0 * 1,7cm.
 • Greutate de 105gr.

Ce pot face cu un W95 TV Box?

În scopuri practice, acesta este un TV Box de gamă de bază, dar își face treaba perfect. Deși putem instala aplicații - pentru ceva utilizează Android 7.1 - acolo unde arată cel mai bine este în aspectul său de centru multimedia .

Pe lângă faptul că putem conecta unități externe, pendrive și altele pentru a viziona seriale, filme sau asculta muzică pe care am stocat-o, trebuie să avem în vedere că ne putem conecta și la internet.

Aceasta înseamnă că putem folosi lucruri precum KODI și platforme de streaming video precum Netflix , Amazon Video, HBO sau YouTube în sine .

SoC-ul Amlogic pe care îl folosește nu este cel mai bun din lume, dar cei 2 GB de RAM ajută foarte mult să facă experiența utilizatorului satisfăcătoare, plasându-l cu mult peste alte cutii TV similare, dar cu un singur GB de RAM - care încă Există și multe. În plus, faptul de a avea cea mai recentă versiune de Android până în prezent este un punct în favoare.

Preț și disponibilitate

W95 TV Box are în prezent un preț de 25,19 €, aproximativ 29,99 USD pentru schimbare . O ofertă flash care va fi disponibilă până la sfârșitul lunii octombrie pe TomTop.

Pe scurt, un TV Box cu o bună valoare pentru bani, perfect pentru a da o notă inteligentă televizorului nostru la un preț accesibil.

TomTop | Cumpără W95 TV Box 16GB  

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .