Top 10 exploratoare de fișiere pentru Android - Android fericit

Unul dintre cele mai mari avantaje ale Android față de iOS este că permite o mai mare flexibilitate atunci când navigați în sistemul său de fișiere. Pur și simplu utilizați un cablu USB pentru a vă conecta dispozitivul la computer și pentru a organiza sau transfera fișiere. Dar ce se întâmplă când nu avem un computer la îndemână? Apoi, vom avea nevoie de un manager de fișiere bun pentru a efectua această sarcină.

Recent, ES File Explorer, unul dintre cei mai populari exploratori de fișiere de pe Android, tocmai a făcut titlu. Google l-a eliminat din Magazin Play pentru practici frauduloase (face clic pe reclame din fundal). O aplicație excelentă la începuturi, care odată cu trecerea timpului fusese plină de publicitate și foarte puțini oameni au văzut cu ochi buni. Fără îndoială, aceasta a fost cireașa de pe tort pentru un manager de fișiere care a fost mult timp în derivă.

Acestea fiind spuse, majoritatea telefoanelor și tabletelor vin în general cu un manager de fișiere preinstalat. Dezavantajul este că majoritatea sunt destul de simple . Da, ne ajută să căutăm fișiere descărcate în memoria internă a telefonului mobil, să gestionăm spațiul liber disponibil și să mutăm documente dintr-un dosar în altul, printre altele.

Top 10 exploratori de fișiere pentru Android

Cu toate acestea, dacă dorim ceva de calitate superioară, va trebui să optăm pentru o aplicație terță parte. Care sunt cei mai buni exploratori de fișiere pentru Android ? Poate că această listă ne va ajuta să ne clarificăm ideile.

Manager de fișiere Astro

Aceasta este una dintre cele mai populare alternative pentru organizarea fișierelor din memoria noastră internă, SD și cloud . Astro este un explorator de fișiere foarte ușor de utilizat, fără anunțuri, gratuit, cu o mulțime de funcții.

Suportă compresia și extragerea fișierelor (ZIP și RAR), acces LAN sau SMB, are un manager de descărcare pentru fișiere mari și un manager de aplicații pentru a face copii de rezervă ale aplicațiilor.

Descărcați QR-Code File Manager ASTRO Dezvoltator: App Annie Basics Preț: Gratuit

FX File Explorer

O alternativă bună pentru cei care fug de ES File Explorer. În prezent, unul dintre cei mai completi exploratori de fișiere pentru Android pe care îl putem găsi. Are mai multe funcții pentru fișiere și fișiere multimedia, acces root, suport multi-ferestre, suport pentru FTP și fișiere criptate.

De asemenea, are un editor de text integrat și acceptă formate neobișnuite, cum ar fi GZIP, BZIP2 și 7ZIP . De asemenea, vine fără reclame, lucru care este foarte apreciat în aceste timpuri.

Descărcați QR-Code FX File Explorer: managerul de fișiere cu confidențialitate Dezvoltator: NextApp, Inc. Preț: gratuit

X-plore File Manager

Acest explorator are o interfață destul de ciudată, deoarece are 2 panouri sau "ferestre" pentru a gestiona fișierele. Ceva care este minunat pentru sarcinile de tăiere-lipire . În plus, este o aplicație gratuită fără reclame - deși are câteva instrumente suplimentare plătite.

Printre catalogul său larg de funcții, are gestionarea fișierelor în cloud, rețea, suport pentru utilizatorii root , crearea și extragerea ZIP-urilor, vizualizator PDF, vizualizator hexagonal, player video cu subtitrări și multe altele.

Descărcați QR-Code X-plore File Manager Dezvoltator: Lonely Cat Games Preț: Gratuit

MiX Silver - File Explorer

Dacă ar trebui să optăm pentru un browser plătit, ar fi cu siguranță versiunea premium a MiXplorer. Deși versiunea gratuită nu este deloc rea și a fost o alternativă mai mult decât solidă de ani de zile, MiX Silver o mănâncă pe stradă. Ne confruntăm cu o versiune a MiXplorer care include mai multe programe de completare plătite, cum ar fi MiX Archiver, Tagger și un editor de metadate .

Ca manager de fișiere, este cel mai complet: suport pentru navigarea cu file, modul peisaj și multi-ferestre, player multimedia și vizualizator de imagini, suport pentru dispozitive de rețea și cloud și multe altele. Desigur, toate fără anunțuri.

Descărcați QR-Code MiX Silver - Manager fișiere dezvoltator: PishroDevs Preț: 4,99 €

Files Go

Files Go este managerul oficial de fișiere Google și se remarcă mai ales pentru interfața sa simplă. Nu este un explorator de fișiere de utilizat, deoarece nu ne permite să vedem locația reală a fișierelor, dar ne permite să gestionăm tot conținutul pe care îl stocăm pe Android .

Aplicația are 3 sarcini principale:

  • Eliberați spațiu ștergând fișiere și aplicații de care nu avem nevoie.
  • Vizualizați și gestionați fișiere (imagini, videoclipuri, fișiere text, aplicații, descărcări, fișiere din alte aplicații etc.).
  • Partajați fișiere cu alte dispozitive Android.

Unul dintre cele mai bune pentru a elibera spațiu rapid și fără complicații.

Descărcați fișierele Google QR-Code: Eliberați spațiu pe telefonul dvs. Dezvoltator: Google LLC Preț: Gratuit

Manager de fișiere

Acest explorator de fișiere cu un nume atât de simplu are tot ce putem cere unui bun manager . Este un instrument puternic, fără bloatware și gratuit - deși recent au decis să pună reclame.

Oferă gestionarea fișierelor în cloud (Dropbox, Google Drive), suport pentru NAS, acces de la distanță de pe PC prin FTP și ne permite să parcurgem colecțiile noastre de muzică, video, fotografii și aplicații instalate într-un mod practic. Un clasic care ne este alături de câțiva ani.

Descărcați QR-Code File Manager Dezvoltator: File Manager Plus Preț: Gratuit

Manager de fișiere ASUS

Acesta este managerul de fișiere pe care îl putem găsi în telefoanele mobile Asus Zen UI. Din fericire, este disponibil și pe Google Play pentru a-l putea folosi pe orice alt dispozitiv Android.

Acesta este unul dintre cele mai proeminente browsere, datorită interfeței sale și o mână bună de caracteristici interesante: are un coș de reciclare pentru a recupera documentele șterse din greșeală și un serviciu de ascundere a fișierelor private , printre multe alte caracteristici.

Descărcați QR-Code File Manager (File Explorer) Dezvoltator: Mobile, ASUSTek Computer Inc. Preț: Gratuit

Amaze File Manager

Amaze este un manager relativ nou și se adresează celor care caută o experiență și o navigație mai ușoare . Prezintă un design bazat pe Material Design - ceva ce este întotdeauna apreciat cu acest tip de aplicații -, SMB, un manager de aplicații integrate pentru dezinstalarea aplicațiilor, un explorator pentru dispozitive înrădăcinate și multe altele.

Este o aplicație open source, deși încorporează achiziții în aplicație pentru cei care doresc să colaboreze cu dezvoltatorii.

Descărcați QR-Code Amaze File Manager Dezvoltator: Team Amaze Preț: Gratuit

Solid Explorer File Manager

Solid Explorer este un manager de fișiere foarte interesant care, la fel ca X-plore File Manager, oferă un panou de administrare dublu pentru a muta și copia cu ușurință fișiere. Toate acestea, menținând în același timp o interfață curată cu Material Design.

Echipează funcții de servicii cloud (Dropbox, Drive, SkyDrive), suport ZIP, TAR și RAR, căutări indexate și browser root pentru utilizatorii cu privilegii de administrator. De asemenea, are un număr mare de pluginuri pentru sarcini suplimentare, cum ar fi suport USB OTG , conexiune FTP și altele. Este compatibil cu Android TV și ChromeOS.

Versiunea gratuită durează 14 zile, apoi trecem la versiunea cu plată care costă 1,99 €. O cifră destul de rezonabilă pentru a avea un manager de foldere foarte complet, cum ar fi acest Solid Explorer.

Descărcați QR-Code Solid Explorer File Manager Dezvoltator: NeatBytes Preț: Gratuit

Comandant total

Unii dintre voi ar putea suna ca Total Commander din versiunea sa pentru desktop. Acum are și o versiune pentru Android și este cea mai bună pe care o putem găsi în ceea ce privește browserele gratuite.

Dezavantajul este că designul său poate să nu fie la fel de atractiv ca alte aplicații similare . Desigur, este încărcat cu lucruri bune: gestionarea fișierelor în 2 ferestre, funcții root, selecție multiplă, organizare după nume, marcaje, suport pentru FTP, LAN și un etcetera extins.

Descărcați QR-Code Total Commander Dezvoltator: C. Ghisler Preț: Gratuit

Ca întotdeauna, dacă credeți că am ratat un explorator de fișiere proeminent, nu ezitați să vizitați zona de comentarii!

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .