Cele mai bune aplicații pentru a descărca torrente pe Android - The Happy Android

Protocolul BitTorrent vă permite să descărcați și să partajați fișiere fragmentându-le în bucăți mici de date, distribuite și partajate de alți utilizatori. În acest fel, evitați să depindeți de servere sau gazde care stochează toate informațiile. Această metodă de partajare și descărcare a fișierelor este foarte populară și mulți oameni o folosesc pentru a descărca filme, muzică sau seriale TV de pe computerul sau dispozitivul mobil.

Dar nu totul în viață este pirat: torrentul este, de asemenea, un instrument foarte util pentru descărcarea ISO-urilor Linux, actualizări de jocuri sau partajarea fișierelor companiei. Guvernul britanic a folosit chiar și acest sistem pentru a publica rapoarte privind cheltuirea banilor publici.

Cei mai buni clienți torrent pentru Android

În domeniul dispozitivelor mobile, torrentele sunt, de asemenea, foarte răspândite și există un număr mare de aplicații pentru a descărca fișiere torrent de pe un telefon Android.  Iată o listă cu unele dintre cele mai populare aplicații.

µTorrent

µTorrent se află în lumea torrentelor de ani de zile și a avut întotdeauna o reputație excelentă. Este unul dintre cei mai populari clienți pentru PC datorită simplității sale de utilizare și unei interfețe care are funcțiile potrivite. În Android, µTorrent păstrează același spirit: un ecran de pe care putem vedea și gestiona descărcările noastre, posibilitatea de a selecta unde dorim să salvăm fișierele și un mod WiFi care descarcă fișiere numai atunci când suntem conectați la o rețea fără fir .

Descărcați QR-Code µTorrent®: Torrent Downloader Dezvoltator: BitTorrent, Inc. Preț: Gratuit

LibreTorrent

Unul dintre cei mai iubiți și de top clienți torrent de către comunitate. Ne confruntăm cu un proiect open source (codul său poate fi găsit în GitLab) care oferă suport pentru Tor, proxy-uri, legături magnetice, filtrare IP, funcționează pe Android TV și, cel mai bine: nu are reclame de niciun fel, în ciuda faptului că este 100 % liber.

Descărcați QR-Code LibreTorrent Dezvoltator: proninyaroslav Preț: Gratuit

Flud

Flud este o aplicație foarte populară pe Google Play, cu milioane de descărcări în spate. Are un design simplu în Material Design și o mulțime de funcționalități: descărcări selective, acceptă legături magnetice, modul WiFi și multe altele.

Descărcați QR-Code Flud - Torrent Downloader Dezvoltator: Delphi Softwares Preț: Gratuit

aTorent

aTorrent este foarte asemănător cu µTorrent . Împărtășește aceleași caracteristici, precum și adăugarea posibilității de gestionare a memoriei SD, dar se pare că au încă probleme cu aceasta din urmă. Aplicația este proiectată urmând liniile directoare de proiectare a materialelor și are un widget care ne permite să vedem starea descărcărilor noastre de pe desktop .

Descărcați QR-Code aTorrent - Torrent Downloader Dezvoltator: Mobilityflow Torrents Preț: Gratuit

Bittorrent

BitTorrent este aplicația oficială , precum și una dintre cele mai bune alternative de pe piață pentru descărcarea torrentelor. Are cele mai recente progrese în gestionarea și descărcarea torrentelor și o ușurință mai mare de utilizare a legăturilor magnet , oferă, de asemenea, o mulțime de muzică și videoclipuri a căror descărcare este complet legală . Eu sunt cel pe care îl folosesc de obicei pe computerul meu desktop.

Descărcați QR-Code BitTorrent®-Torrent Downloader Dezvoltator: BitTorrent, Inc. Preț: Gratuit

Vuze

Vuze este o altă aplicație bine cunoscută în lumea computerelor, iar adevărul este că nici versiunea pentru Android nu este rea. Îmi amintesc cu ani în urmă când am descoperit torrentele, am petrecut mult timp folosind această aplicație. Versiunea Android a Vuze vă permite să controlați viteza de descărcare și încărcare , are modul WiFi și alerte care vă notifică odată ce descărcarea a fost finalizată. O altă opțiune excelentă pentru a descărca torrente de pe Android.

Descărcați QR-Code Vuze Torrent Downloader Dezvoltator: Azureus Software, Inc. Preț: Gratuit

Frostwire

Deși a început ca o simplă furcă a LimeWire , Frostwire a evoluat într-un client torrent cu adevărat competent. Pe lângă funcționalitățile de bază, are un motor de căutare torrent, un player media și un mic manager de foldere . O alegere bună pentru cei care caută un all-in-one.

Descărcați QR-Code FrostWire Downloader: Torrents Client + Developer Player: FrostWire.com Preț: Gratuit

Transdrone

Această aplicație Android vă permite să controlați de la distanță torrentele de pe computerul de acasă sau de pe serverul personal. Dacă instalăm această aplicație pe dispozitivul nostru mobil, putem începe descărcări, adăuga torrente, seta priorități și toate acestea de la distanță de la terminalul nostru . Există o versiune mai puternică numită Transdroid . Din păcate, nu este disponibil pe Google Play și va trebui să accesăm site-ul său oficial pentru a-l obține.

zetaTorrent

zetaTorrent are câteva caracteristici care îl fac cu adevărat special. Are un browser web integrat cu bloc de anunțuri, un manager de dosare și acceptă un număr mare de protocoale, cum ar fi DHT, local peer discovery, uTP și Peer Exchange , precum și multe alte caracteristici suplimentare.

Descărcați QR-Code zetaTorrent - Torrent App Developer: teeon Preț: Gratuit

tTorrent

tTorrent a decis să nu mai limiteze viteza de descărcare și a devenit o aplicație gratuită pentru Android, care are un motor de căutare torrent integrat, acceptă legături magnetice și funcționalități RSS . De asemenea, dacă sunteți un utilizator avansat, puteți configura filtrarea IP, gestionarea proxy și multe altele .

Descărcați QR-Code tTorrent Lite - Client Torrent Dezvoltator: tagsoft Preț: Gratuit

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .