Cele mai bune 15 jocuri offline pentru Android (2020)

Multe jocuri și aplicații mobile necesită astăzi o conexiune la internet pentru a funcționa. Acest lucru nu poate fi decât anecdotic dacă suntem obișnuiți să avem o acoperire bună și locuim într-un centru urban. Dar lucrurile se schimbă atunci când părăsim zona noastră de confort. În plus, dacă ne grăbim lunar Gigas, cu siguranță nu suntem foarte fericiți că jocul de rând mănâncă câțiva octeți pe parcurs.

În această postare trecem în revistă 15 jocuri Android notabile care nu necesită o conexiune la internet pentru a le putea juca cu liniște sufletească. Acestea sunt, atunci, unele dintre cele mai bune jocuri offline pentru Android de astăzi.

Cele mai bune 15 jocuri offline pentru Android care nu necesită WiFi sau date pentru a funcționa

Trebuie remarcat faptul că cele mai bune jocuri offline pe care le putem găsi în Play Store astăzi sunt plătite. Există multe jocuri gratuite, dar în ceea ce privește calitatea, dacă căutăm un joc offline bun așa cum a intenționat Dumnezeu, inevitabil - cu excepția câtorva excepții - va trebui să trecem prin casetă.

Depozit de vechituri

Limbo este un clasic independent pentru PC care a fost portat pe Android cu mare grijă. Este o platformă 2D cu design și estetică monocromă, unde ne punem în pielea unui tânăr care își caută sora.

Un titlu cu o atmosferă foarte specială, care a generat o multitudine de omagii și copii mai mult sau mai puțin inspirate în ultimii ani.

Descărcați QR-Code LIMBO Dezvoltator: Playdead Preț: 5,30 € Descărcați QR-Code LIMBO demo Dezvoltator: Playdead Preț: Gratuit

Cover Fire

În Cover Fire vom face parte din rezistența împotriva răului Tetracorp. Un shooter militar la prima persoană în care trebuie să împiedicăm inamicul să preia elementul valoros 115.

Are un mod poveste cu 60 de misiuni pe care le putem juca cu modul avion activat, fără a fi nevoie să ne conectăm la Internet. Are o grafică impresionantă și mai multe moduri de joc. Unul dintre cele mai bune jocuri de fotografiere offline pentru mobil.

Descărcați QR-Code Cover Fire: jocuri de fotografiere gratuite Dezvoltator: Genera Games Preț: Gratuit

Street Fighter IV: Champion Edition

Una dintre cele mai clasice arcade de luptă din istorie are și propriul său titlu pentru Android. Street Fighter IV: CE a necesitat o conexiune permanentă la internet, dar Capcom a decis să elimine această restricție stupidă cu ceva timp în urmă. Putem juca în cele din urmă fără a depinde de date sau de acoperire.

În versiunea gratuită a jocului putem juca doar cu Ryu împotriva lui Chun-Li, Guile și Zangief. Dacă mergem la versiunea pro-care valorează aproximativ 5 euro- vom debloca întregul cocoș unde vom găsi restul personajelor clasice și câteva fețe mai recente. Cel mai bun joc de luptă offline pentru Android .

Descărcați QR-Code Street Fighter IV Champion Edition Dezvoltator: CAPCOM CO., LTD. Preț: gratuit

Asfalt 8: Aerian

Saga Asphalt nu are nevoie de nicio prezentare. Unul dintre cele mai populare jocuri de curse pentru Android cu 100 de milioane plus descărcări. Tot realismul este lăsat afară în căutarea celei mai nebune și neînfrânate distracții. Piesa grozavă.

Descărcați QR-Code Asphalt 8: Airborne: Fast Online Races Dezvoltator: Gameloft SE Preț: Gratuit

Șah cu adevărat rău

Un joc de șah care depășește norma. Regulile sunt cele ale vieții, dar fiecare jucător începe cu piese aleatoare pe tablă . Vă puteți imagina jucând un joc de șah cu 3 regine, 4 turnuri și 1 episcop? Există magia și distracția acestui titlu.

În timpul jocurilor vom concura împotriva AI-ului jocului, dar dacă plătim pentru versiunea premium putem debloca modul versus (jocuri locale cu prietenii).

Descărcați QR-Code Really Bad Chess Dezvoltator: Noodlecake Studios Inc Preț: Gratuit

XCOM: Enemy Within

XCOM IP are și jocul său mobil. XCOM: Enemy Within este un joc de strategie în care trebuie să ne deplasăm într-o hartă infestată cu extratereștri care vor să ne omoare.

Grafica este bună și mecanica este ușor de învățat, dar are un nivel destul de ridicat de dificultate în unele cazuri. O provocare fără îndoială pentru iubitorii de jocuri tactice.

Descărcați QR-Code XCOM®: Enemy Within Dezvoltator: 2K, Inc. Preț: 5,49 €

A fost odată un turn

Odată ce un turn transformă povestea clasică a prințului care urmează să o salveze pe prințesa captivă într-un turn. Aici prințul este mort și prințesa curajoasă care își caută viața să coboare din turn, înfruntând o mulțime de monștri și fiare rele.

Un joc de aventură vertical în care trebuie să ne săpăm drumul spre ieșire. Grafică destul de interesantă și o coloană sonoră bună.

Descărcați QR-Code Once Upon a Tower Dezvoltator: Pomelo Games Preț: Gratuit

Minecraft

Dezvoltatorii Minecraft au reușit să transfere o parte din magia jocului original de pe PC pe Android. Putem crea lumi noi și ne putem juca offline în modul creativ sau de supraviețuire și să facem practic orice vrem.

Jocul lui Mojang costă 6,99 EUR și vine, de asemenea, cu achiziții în joc (numai cu skin-uri de personaje).

Descărcați QR-Code Minecraft Dezvoltator: Mojang Preț: 6,99 €

Spre moarte

Into the Dead, pe lângă faptul că este gratuit și ne permite să jucăm fără a avea nevoie de o conexiune la Internet, este unul dintre cele mai bune jocuri de acțiune pentru Android . Este o supraviețuire a zombilor în care trebuie să fugim cât mai mult posibil, înainte de a fi prinși și mâncați de strigoi.

Are o continuare și, în ambele cazuri, grafica arată foarte bine. Dacă îți place să petreci momente de anxietate și să simți un pic de teroare , acesta este un joc cu care te vei distra minunat.

Descărcați QR-Code Into the Dead Dezvoltator: PIKPOK Preț: gratuit

Drum intersectat

Îți amintești de Frogger , jocul despre broasca care trebuia să traverseze un drum infestat de vehicule? Crossy Road este același, dar pentru mobil. Un joc cu adevărat de succes în care pășim în pielea unui pui retro-pixel (sau a unui dinozaur, a unui pinguin și așa mai departe până la 100 de personaje diferite) și încercăm să depășim toate obstacolele care ne stau în cale.

Pe lângă funcționarea offline, are și un mod multiplayer , este compatibil cu Android TV și este, de asemenea, gratuit. Are achiziții în joc, dar sunt pur cosmetice, așa că putem cheltui întregul titlu fără a cheltui niciun euro.

Descărcați QR-Code Crossy Road Dezvoltator: HIPSTER WHALE Preț: Gratuit

Soulcraft

Mulți oameni cred că Soulcraft este unul dintre cele mai bune RPG-uri de pe Android în prezent și au dreptate. Deși se află în Play Store de câțiva ani, menține tipul foarte bine. Un joc de rol de acțiune, cu lupte și explorarea temnițelor. Un întreg clasic.

Descărcați QR-Code SoulCraft - Action RPG Dezvoltator: MobileBits GmbH Preț: Gratuit

Jam NBA

Una dintre cele mai bune arcade sportive pe care le putem găsi pe Android . 2 vs 2 jocuri de baschet unde trebuie să facem tot posibilul pentru a câștiga. Are modul multiplayer local și online, deși putem juca și fără a fi nevoie să fim conectați la WiFi sau date.

Este compatibil cu Android TV, gamepad și adevărul este că, în general, jocul dă o aromă de distracție extrem de captivantă. Aici trebuie să fim de acord cu Electronic Arts. Da: NBA Jam este un joc excelent pentru mobil.

Descărcați QR-Code NBA JAM de EA SPORTS ™ Dezvoltator: ELECTRONIC ARTS Preț: 5,49 €

Domnii: Majestatea Sa

Reigns și continuarea sa, Reigns: Her Magesty sunt o gură de aer proaspăt și originalitate. Practic este un RPG în care suntem regele (sau regina) și trebuie să luăm decizii într-un mediu asemănător cu Tinder , acceptând sau respingând propunerile.

În funcție de ceea ce alegem, vom muri uneori, iar alteori nu, dar cel mai bun dintre toate este umorul întunecat al jocului și designul de desene animate, care le fac pe toate mult mai atractive pentru jucătorii obișnuiți. Desigur, funcționează offline.

Descărcați QR-Code Reigns: Majestatea Sa Dezvoltator: Devolver Preț digital: 3,19 €

Crashlands

În Crashlands ne luăm pantofii lui Flux Dabes, un camioner galactic care se prăbușește pe o planetă extraterestră. Obiectivul nostru va fi să construim o bază, să colectăm mărfuri și să eliminăm câțiva dușmani pe parcurs.

Are un design de nivel foarte bun, condimentat cu umor și un gameplay excelent . Un joc care a câștigat numeroase premii și foarte apreciat de comunitatea Google Play.

Descărcați QR-Code Crashlands Dezvoltator: Butterscotch Shenanigans Preț: 7,49 €

Hill Climb Racing

Încheiem lista celor mai bune jocuri offline cu un clasic din Google Play Store. Un joc de conducere în care fizica joacă un rol primordial . Are un număr bun de niveluri și îmbunătățiri de deblocat. La început poate părea o prostie, dar este unul dintre acele jocuri pe care sfârșești prin mâncărime și nu te oprești până nu îl joci.

Descărcați QR-Code Hill Climb Racing Dezvoltator: Fingersoft Preț: Gratuit

Mentiuni onorabile

Nu aș vrea să închei postarea fără să recomand aceste alte jocuri care funcționează și fără conexiune la internet și care joacă și alte genuri despre care nu am discutat până acum.

Sonic dash

Sonic Dash este alergătorul tipic nesfârșit cu camera situată chiar în spatele protagonistului. Un joc dinamic care se adaptează perfect idiosincraziei ariciului albastru, cu un joc frenetic în care ne putem juca și cu alte personaje din franciză precum Tails și Knuckles. Un titlu distractiv acolo unde există, care, apropo, are și o continuare.

Descărcați QR-Code Sonic Dash Dezvoltator: SEGA Preț: gratuit Descărcați QR-Code Sonic Dash 2: Sonic Boom Dezvoltator: SEGA Preț: Gratuit

Tiki taka Soccer

Dacă sunteți unul dintre cei cărora le-au plăcut jocurile de fotbal din anii 90, primele titluri de 8 și 16 biți care au triumfat pe console și jocuri arcade ale vremii, înainte de boom-ul PES și FIFA, ar trebui să oferiți cu siguranță o șansă la acest joc. O arcadă de fotbal cu cea mai interesantă estetică pixel art.

Descărcați QR-Code Tiki Taka Soccer Dezvoltator: Panic Barn Preț: Gratuit

Nu ezitați să lăsați recomandările dvs. în zona de comentarii!

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .