Cele mai bune 10 jocuri Candy Crush Saga - The Happy Android

Candy Crush Saga este un joc care a stabilit o adevărată tendință în lumea  Android și a dispozitivelor mobile în general. Deși nu a fost primul de acest gen , a măturat în așa fel încât toți cei care au venit în față și în spate sunt considerați puțin mai mult decât copii mai mult sau mai puțin inspirate. Peste 500 de milioane de descărcări acceptă Candy Crush și, pentru a vă face o idee, chiar pregătesc un serial TV ! Dacă ați adunat deja mai multe bomboane decât ați fi capabil să mâncați în 10 vieți de nebunie și desfrânare a zahărului, nu pierdeți din vedere aceste 10 jocuri Android grozave de tip Candy Crush Saga .

Bejeweled

Tatăl lui Candy Crush. Acesta este primul joc care a ieșit din genul de împărțire și, deși Candy Crush a venit mai târziu, a ajuns să-și mănânce pâinea prăjită. Jocul este dezvoltat de EA și prezintă o serie întreagă de jocuri: Bejeweled Classic, Bejeweled Blitz și Bejeweled Stars . În acest caz va trebui să schimbăm bijuterii, în loc de boabe de jeleu.

Descărcați QR-Code Bejeweled Classic Dezvoltator: ELECTRONIC ARTS Preț: Gratuit

Puzzle si dragoni

De asemenea, cunoscut sub numele de Pazudora în Japonia, acest joc japonez de succes adaugă o nouă dinamică ecuației prin combinarea plasării pieselor cu bătăliile dragonilor . Cu cât este mai mare combo-ul, cu atât îi vom face mai multe daune adversarului nostru. La aceasta trebuie să adăugăm și colecția de cărți, ceea ce face din acest joc un tip de RPG foarte interesant.

Înregistrați QR-Code Puzzle & Dragons Dezvoltator: GungHoOnlineEntertainment Preț: Va fi anunțat

Futurama: Game of Drones

Clasicul joc mecanic „meci 3”, dar stabilit în seria de televiziune Futurama. În acest caz, se adaugă o dificultate suplimentară prin creșterea numărului de piese pentru conectare la 4 . Dacă îți plac Futurama și Candy Crush, iată combinația perfectă.

Descărcați QR-Code Futurama: Game of Drones Dezvoltator: Wooga Preț: Gratuit

Farm Heroes Saga și restul jocurilor lui King

Dezvoltatorul originalului Candy Crush, King , are un număr mare de jocuri în aceeași linie cu cel mai de succes produs al lor . Sunt încă același joc cu mici variații în grafică și teme, dar există: Candy Crush Soda Saga, Candy Crush Jelly Saga, Farm Heroes Saga și multe altele. Dacă te-ai săturat de Candy-ul original și vrei să încerci alte alternative de la același creator, aruncă o privire la oricare dintre aceste jocuri.

Descărcați QR-Code Farm Heroes Saga Dezvoltator: King Preț: Gratuit

Marvel Puzzle Quest: Dark Reign

Supereroii Marvel au, de asemenea, propriul lor joc de a conecta piese în adevăratul stil Candy Crush. În acest caz , boabele de jeleu sunt înlocuite cu scuturi cu simbolurile lui Iron Man, Captain America etc. și adaugă un mic mecanic RPG de luptă care amintește de Puzzle & Dragons original. Jocul are câțiva ani, dar este încă în curs de actualizare și are peste 5 milioane de descărcări.

Descărcați QR-Code MARVEL Puzzle Quest: Alăturați-vă luptei Match 3! Dezvoltator: D3 Go! Preț: gratuit

Frozen Free Fall

Știți ce se întâmplă atunci când combinați una dintre cele mai de succes francize Disney cu unul dintre cele mai populare jocuri din ultimii ani? Corect. Veți obține un joc de urmărire ca Frozen Free Fall, un succes cu peste 50 de milioane de descărcări pe Android. Aici, în Spania, a devenit foarte popular după ce Celia Villalobos, primul vicepreședinte al Congresului Deputaților, a fost surprinsă în flagrant în 2015, jucând Frozen în mijlocul dezbaterii privind statul națiunii.

Descărcați QR-Code Disney Frozen Free Fall Dezvoltator: Jam City, Inc. Preț: Gratuit

Triple Town

Unul dintre cele mai populare jocuri indie bazate pe mecanica clasică de potrivire a pieselor. În acest caz , vom ignora bomboane și pietre pentru a colecta un popor întreg: dacă am pus trei ramuri vor face un tufiș, trei arbuști cu un copac și așa mai departe cu alte obiecte pentru case, castele etc . Obiectivul va fi să creăm cel mai mare oraș posibil, evitând urșii răi care ne vor ieși în cale.

Descărcați QR-Code Triple Town Dezvoltator: Spry Fox LLC Preț: Gratuit

Puzzle Quest 2

Puzzle Quest este o Saga Candy Crush transformată într-un joc de rol complet. Bazat pe o lume a sabiei și a vrăjitoriei , acest joc Bandai este ideal pentru toți acei RPG-uri și iubitorii Domnului inelelor cărora le place mecanica „conectați 3”, dar care sunt alergici la jocurile cu fructe, dulciuri și diamante.

Descărcați QR-Code Puzzle Quest 2 Dezvoltator: BANDAI NAMCO Entertainment America Inc. Preț: Gratuit

Cuburi de suc

În Juice Cubes mecanica este oarecum diferită. În loc să trebuiască să unim 3 bucăți de același tip, va trebui să facem linii întregi, astfel încât acestea să dispară. Este un joc foarte fluid, cu sunete și efecte frumoase. Unul dintre cele mai jucate genuri, cu peste 10 milioane de instalații.

Descărcați QR-Code Juice Cubes Dezvoltator: Playlab Preț: Gratuit

Jelly explozie

Jelly Blast este un joc care nu aduce prea multe modificări mecanicii de conectare a pieselor identice una lângă alta. Clona tipică Candy Crush a unei vieți, dar cu o estetică ceva mai naivă și la fel de atractivă . Din anumite motive, jocul este orientat în special către fete, așa cum subliniază dezvoltatorii de aplicații în descrierea jocului. Cu toate acestea, este unul dintre cele mai de succes jocuri ale genului, cu peste 10 milioane de descărcări pe Google Play.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook . Descarcă QR-Code Jellipop Match: Decorează insula viselor tale! Dezvoltator: Microfun Preț limitat: Gratuit