Top 10 jocuri Marvel pentru Android - Android fericit

Acum că marea epopee cu punctul culminant al lui Avengers: Endgame s-a încheiat și așteaptă să știm ceva mai mult despre ceea ce ne așteaptă în incitanta Faza 4 a Universului Comun Shared Marvel Studios, ce crezi dacă aruncăm o privire Cel mai bun lucru pe care ni l-a lăsat Casa Ideilor în ceea ce privește jocurile video mobile?

Apoi, ne concentrăm lupa asupra celor mai bune 10 jocuri de super-eroi Marvel care au pășit pe Play Store-ul Android. Atenție, pentru că sunt unii care, doar datorită graficii și gameplay-ului pe care îl au, au arătat că merită să fie printre cei mai buni dintre care sunt jocurile pentru dispozitive mobile de astăzi.

Cele mai bune 10 jocuri de super-eroi Marvel pentru Android

Primul lucru pe care trebuie să-l spunem este că există o mulțime de jocuri Android cu personaje Marvel. Cele mai multe dintre ele fiind din franciza „Avengers”, dar incluzând și alte personaje vedete ale editorului precum X-Men, Spider-Man sau The 4 Fantastic.

Marvel: Battle of Superheroes

Cunoscut și sub numele de „Concursul Campionilor”, acesta este unul dintre cele mai populare jocuri Marvel pentru Android , cu peste 50 de milioane de descărcări. Are o grafică incredibilă pentru un joc mobil, are un joc excelent și este actualizat urmând povestea MCU.

Ne confruntăm cu un titlu de luptă captivant, cu o mulțime de personaje precum Wolverine, Captain America, Fantastic 4, Spider-Gwen, Hulk, Magneto sau Iron Man, printre o distribuție aproape infinită.

Descărcați QR-Code Marvel Battle of Superheroes Dezvoltator: Kabam Games, Inc. Preț: gratuit

Marvel Future Fight

Un alt titlu magnific pentru Android, cu peste 50 de milioane de descărcări și un rating foarte ridicat de 4,6 stele. Aici dezvoltatorul NetMarble prezintă un joc de acțiune RPG cu mai mult de 180 de personaje mitice, între eroi și răufăcători: Gardienii Galaxy, Inumani, X-Men, Spider-Man, Defenders și multe altele.

Cu această ocazie, este un joc mai ușor decât „Battle of Superheroes” și cu o mai mare libertate de mișcare și posibile strategii. De asemenea, are un mod de poveste de lungă durată, care va încânta fanii.

Descărcați QR-Code MARVEL Future Fight Dezvoltator: Netmarble Preț: Gratuit

Related: Cele mai bune 10 jocuri de acțiune pentru Android

Spider-man nelimitat

Gameloft și-a făcut un nume în cadrul francizelor Marvel cu jocurile sale Spider-Man (Spider-Man Unlimited, Amazing Spider-Man I și II). În acest caz , schimbăm genul pentru a intra într-un alergător manual infinit , cu desene animate oarecum - foarte în concordanță cu seria de animație - și un joc diabolic care se îmbunătățește pe măsură ce progresăm pe diferite niveluri.

Titlul s-a închis în martie 2019, probabil din cauza încetării drepturilor dezvoltatorului. Cu toate acestea, puteți descărca în continuare APK-ul de instalare de pe site-uri precum APK Mirror.

Descărcați APK Spider-Man Unlimited

Marvel Puzzle Quest

Marvel Puzzle Quest este un joc de conectare a plăcilor cu un anumit format RPG. Cu un argument care ne amintește de Răzbunătorii Întunecați din benzi desenate, trebuie să-l împiedicăm pe Norman Osborn (Green Goblin) să se îndrepte după ce a preluat controlul asupra SHIELD și l-a înlocuit cu maleficul HAMMER

Mecanica este aceeași ca și în alte jocuri Puzzle Quest (Adventure Time, Magic: The Gathering) unde trebuie să colectăm aceleași piese pentru a face daune de luptă. Un titlu foarte distractiv care se leagă de la început, cu mulți utilizatori pe care îi putem debloca, misiuni, provocări zilnice și modul online.

Descărcați QR-Code MARVEL Puzzle Quest: Alăturați-vă luptei Match 3! Dezvoltator: D3 Go! Preț: gratuit

Forța de lovitură

Un joc care amintește foarte mult de un alt titlu grozav, cum ar fi Star Wars Galaxy of Heroes . Sarcina noastră este practic să recrutăm un grup de supereroi și răufăcători pentru a lupta împotriva băieților răi într- un format de luptă care încorporează anumite elemente RPG . Nici grafica nu este rea.

Strike Force urmează același format freemium ca și alte titluri din gen, acestea fiind destul de neregulate. Uneori sunt destul de uitate și alteori sunt foarte bune. În orice caz, dacă ne plac jocurile mobile Marvel, acesta este un titlu pe care ar trebui să-l încercăm cu toții cel puțin o dată, deoarece are cu siguranță detalii interesante.

Descărcați QR-Code Marvel Strike Force Dezvoltator: Scopely Preț: Gratuit

Liniile de luptă Marvel

Liniile de luptă este un joc de cărți atipic , deoarece nu seamănă cu clonele obișnuite ale Magic: The Gathering sau Hearthstone . Aici trebuie să plasăm cărțile noastre în cutii 3 × 4 într-un anumit mod, astfel încât să putem activa anumite efecte și combo-uri pentru a ne învinge adversarul.

Are mai mult de 300 de cărți de colecție (unele din filme recente precum Avengers: Endgame ) cu care ne putem forma pachetul, care include personaje precum Thanos, Iron Man, Captain Marvel, Guardians of the Galaxy, Thor, Hulk și multe altele. Un titlu diferit în care strategia strălucește cu propria lumină.

Înregistrați-vă QR-Code MARVEL Battle Lines Dezvoltator: Compania NEXON Preț: Se anunță

LEGO Marvel Super Heroes

O traducere pe telefoane mobile și tablete mai mult decât demnă de jocurile clasice LEGO pentru console video. Un titlu de acțiune de sus în jos, cu tone de piese pentru a pune împreună și distruge cu adevărat distractiv, cu mult umor și acele „păpuși” legotizate de Wolverine, Hulk, Spider-Man și atât de multe altele, care sunt atât de îndrăgite.

Spre deosebire de majoritatea jocurilor Marvel pentru Android care urmează un format freemium, aici va trebui să treceți prin casetă pentru a juca - în acest moment costă 4,99 € -. În rest, un brawler încărcat cu cinematică care, așa cum sa menționat deja în fișierul de joc în sine, ocupă 2,2 GB de spațiu. Asigurați-vă că aveți spațiu de stocare gratuit înainte de al instala!

Descărcați QR-Code LEGO® Marvel ™ Super Heroes Dezvoltator: Warner Bros. International Enterprises Preț: 5,49 €

Related: Top 10 jocuri Android gratuite

Academia Răzbunătorilor

Un alt dintre cele mai proeminente jocuri Marvel pentru Android din ultimii ani a fost această Avengers Academy. Este un titlu al genului „clădire de oraș” în care trebuie să ne construim propria academie de răzbunători și să o umplem cu supereroi . Una dintre cele mai remarcabile caracteristici este că toate personajele sunt prezentate în versiunea lor pentru liceu pentru adolescenți.

Din păcate, acesta este un alt joc care și-a închis porțile la începutul anului 2019, așa că nu îl vom vedea pe Google Play Store. Chiar și așa, îl putem descărca în continuare din depozitul Mirror APK.

Descărcați Avengers Academy APK

Pinball Marvel

Fanii mașinilor de pinball și benzile desenate Stan Lee sunt la îndemână. Bine, acesta este un alt titlu plătit, dar cel puțin are o calitate remarcabilă. Puteți vedea că Zen Studios a depus toate eforturile pentru a obține mese dinamice și atractive cu ajutorul cărora utilizatorul să fie lipit în permanență de ecranul mobil.

În ceea ce privește conținutul, da, acesta rămâne puțin scurt, deoarece odată cu achiziția inițială ne oferă doar o singură masă, fiind nevoiți să facem o plată suplimentară pentru fiecare masă nouă pe care dorim să o deblocăm. Recomandat doar fanilor de flipper.

Descărcați QR-Code Marvel Pinball Dezvoltator: Zen Studios Preț: 1,09 €

Alianța Răzbunătorilor Marvel

Marvel: Avengers Alliance este un joc de strategie online care a debutat ca aplicație Adobe Flash pentru Facebook în 2012. Având în vedere popularitatea sa, a ajuns să facă saltul către Android și iOS și a câștigat câteva premii pe parcurs, fiind închis de Disney în septembrie 2016.

În Marvel: Avengers Alliance ne-am pus în pielea unui tânăr agent SHIELD, care împreună cu Nick Fury și Maria Hill, trebuie să învingă numeroși ticăloși în timp ce recrutează diverși supereroi adăugându-i la lista personajelor care pot fi jucate. Pentru toți cei interesați, pachetul de instalare în format APK este încă disponibil prin APK Mirror.

Descărcați APK-ul Marvel: Avengers Alliance

Tu ce crezi? Care este jocul tău preferat Marvel pentru Android?

S-ar putea să vă intereseze: Cele mai bune 10 jocuri Dragon Ball pentru Android

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .