Top 10 jucători de muzică pentru Windows - Android fericit

Odată cu normalizarea platformelor de streaming muzical, mulți oameni au abandonat MP3-urile. Cu toate acestea, există încă o mare redută de iubitori de muzică împietrită care continuă să-și stocheze colecția de muzică pe hard disk-ul computerului, cu o bibliotecă care a fost ordonată și realizată meticulos de-a lungul anilor.

Top 10 playere muzicale pentru Windows

Postarea de astăzi este dedicată tuturor acestor oameni: cei mai buni și mai complecți playeri de muzică pentru a asculta albumele noastre preferate fără a fi nevoie să fie conectați la Internet, cu egalizatoare și tot felul de ajustări, astfel încât sunetul să curgă clar. Sa mergem acolo!

Musicbee

Player de muzică gratuit pentru cei mai mulți iubitori de muzică, capabil să gestioneze mai mult de 500.000 de cântece fără aproape nici o mizerie. Un player conceput pentru a profita din plin de hardware-ul computerului nostru , inclusiv plăci de sunet high-end și echipamente de sunet surround.

De asemenea, are redare continuă, eliminând silențierile dintre melodie și melodie, cu posibilitatea de a adăuga silențieri sau decolorări treptate la sfârșitul fiecărei piese, sincronizare cu last.fm, normalizarea volumului sau experimentarea cu egalizatorul. Este compatibil cu aproape orice format audio existent și vă permite să convertiți fișierele foarte ușor. Printre alte puncte interesante, merită menționat faptul că are și o aplicație pentru Android pentru controlul MusicBee de la distanță, precum și suport pentru pluginurile Winamp.

Descărcați MusicBee

Dopamina

Dopamina este un player audio open source cu un design care amintește de alte produse Microsoft. Are o interfață ușoară și ușor de utilizat și o mulțime de opțiuni de personalizare. Playerul acceptă un număr mare de formate, inclusiv MP4, WMA, OGG, FLAC, AAC, WAV, APE și OPUS, printre altele. Printre caracteristicile sale se numără metaetichetele automate, versurile în timp real, scrobblingul Last.fm și o gamă largă de altele. Unele dintre caracteristicile sale necesită utilizarea Windows 10 pentru a beneficia la maximum de ele.

Descărcați dopamina

MediaMonkey

La nivel de caracteristică, MediaMonkey este foarte asemănător cu MusicBee. Nu are sincronizare cu last.fm, deși este compatibil cu podcast-uri și cărți audio și poate fi configurat pentru a descărca podcasturile noastre preferate pentru noi.

Este capabil să suporte până la 100.000 de melodii și liste de redare, vă permite să etichetați melodiile, are identificarea automată a melodiilor și are chiar și corectarea automată a etichetelor, ceea ce este excelent pentru organizarea de biblioteci prost sau slab etichetate. De asemenea, are și alte funcții interesante precum Auto DJ, sincronizare și înregistrare audio pentru muzicieni amatori, „mod petrecere”, export audio și instalare portabilă. Fără îndoială, unul dintre cei mai buni playeri de muzică gratuiți pentru Windows.

Descărcați MediaMonkey

AIMP

La fel ca orice player de muzică bun care își merită sarea, AIMP face foarte ușoară clasificarea bibliotecii noastre, chiar dacă avem o colecție de muzică complet dezordonată, în diferite formate, foldere sau cu metadate incomplete / inexistente. Cu AIMP putem extrage CD-uri (cu digitizarea pieselor și formularul automat de etichete), este compatibil cu multe formate, deși oferă și codificatoare suplimentare pentru acele formate cu adevărat ciudate, precum și programe de completare create chiar de utilizatori.

Printre cele mai proeminente plugin-uri ale sale găsim o extensie pentru YouTube cu ajutorul căreia putem crea liste de redare din diverse videoclipuri și chiar un plug-in pentru redarea conținutului de streaming de la SoundCloud și o extensie pentru a controla playerul de la distanță. Ca un plus, atunci când îl instalați, vă permite, de asemenea, să alegeți între versiunea standard și versiunea portabilă (perfectă pentru transportarea programului pe un pendrive USB).

Descărcați AIMP

Winamp

Winamp este unul dintre semnele distinctive ale anilor '90, când MP3-ul se desfășura pe toate acele computere Windows. „Bunicul” playerelor audio gratuite are un design ușor și complet personalizabil datorită sutelor de skin-uri disponibile pentru aplicație.

Cu Winamp putem crea și organiza biblioteca noastră locală, putem crea liste de redare, suport extins pentru toate tipurile de formate, sincronizarea datelor cu smartphone-ul și chiar un browser web pentru a vizita paginile de internet fără a părăsi playerul.

Descărcați Winamp

Foobar2000

Un alt dintre cei mai remarcabili jucători din ultimii ani. Foobar2000 este capabil să redea practic orice vom arunca asupra lui: de la MP3, prin WMA, Musepack, Speex și alte formate chiar mai obscure datorită numeroaselor pluginuri.

Are un transcoder integrat, suport pentru Unicode, etichete și redare fără probleme. În plus, include și alte lucruri interesante, cum ar fi funcția ReplayGain, extragerea și conversia audio (perfectă pentru digitalizarea CD-urilor noastre vechi de muzică). Interfața este complet personalizabilă și chiar și astăzi programul continuă să primească actualizări, ceea ce arată că proiectul Foobar2000 este mai viu ca niciodată.

Descărcați Foobar2000

VLC

VLC este ceva asemănător cuțitului elvețian de playere media: face totul și redă aproape orice format pe care îl arunci în față. Îl putem găsi în Windows în două formate diferite: unul este versiunea Microsoft Store pentru PC-uri, tablete și Xbox One; cealaltă este aplicația desktop a unei vieți.

Descărcați VLC

Spotify

Deși majoritatea folosesc Spotify ca serviciu de streaming, adevărul este că versiunea sa desktop este, de asemenea, un player de muzică excelent pentru PC . Nu numai că este o sursă excelentă pentru ascultarea de muzică online, ci funcționează și ca un player de fișiere audio locale (pentru a o activa trebuie să accesați „Setări” și să activați fila „Afișați fișierele locale”).

Odată ce ne-am autentificat, aplicația ne permite să vedem activitatea prietenilor noștri în zona dreaptă a ecranului și, desigur, are toate funcționalitățile pe care le cunoaștem deja din versiunea sa pentru Android sau iOS. Mai mult decât atât, vă permite să redați melodii selectate, în loc de redarea tipică aleatorie care vine standard în versiunea gratuită pentru telefoane mobile. De asemenea, are un dezavantaj, și anume faptul că a fi orientat către redarea în flux nu are la fel de multe funcționalități pentru muzica locală precum alți jucători pe care îi vedem în această listă.

Descărcați Spotify

Hysolid

Probabil cel mai bun player muzical de înaltă rezoluție . Dacă avem un echipament Hi-Fi și dorim să-i exploatăm posibilitățile, acest software ne transformă computerul într-un player de muzică pe care îl putem controla de pe mobil. Hysolid este capabil să redea aproape orice format în înaltă definiție: compatibil cu PCM, WAV și FLAC audio până la 384KHz, precum și DSD de la 2.8MHz la 11.2MHz în format DSF. De asemenea, ne permite să vedem modul de funcționare al DAC-ului USB pe care îl folosim, este compatibil cu driverele ASIO și WASAPI și ne poate spune dacă redarea este „puțin perfectă”. Putin mai mult s-ar putea cere.

Descărcați Hysolid

Tie Luxe

Încheiem lista cu un alt player de muzică HD pentru Windows . Spre deosebire de restul programelor pe care le-am menționat, în acest caz nu ne confruntăm cu o aplicație gratuită, ci cu una premium (prețul său este de 99 USD), deși da, este plin de funcționalități. Suportă formate de înaltă rezoluție, cum ar fi FLAC sau DSD. Amarra Luxe este, de asemenea, o alternativă bună pentru a reda muzică de înaltă rezoluție în streaming și permite sincronizarea cu platforme precum Tidal sau Qobuz. Dacă sunteți în căutarea unei aplicații care să vă permită să vă controlați toată muzica dintr-un singur loc, aceasta este probabil una dintre cele mai bune opțiuni pe care le puteți găsi pe piață astăzi.

Descărcați Amarra Luxe

Ca ultimă glazură, nu uitați să aruncați o privire la ACEST ALT POST pentru a descoperi unele dintre cele mai bune aplicații pentru a reda muzică locală pe Android, cum ar fi Stellio sau Pulsar, printre altele.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .