Cum să trimiteți mesaje WhatsApp anonime - Android fericit

Cu ceva timp în urmă, au existat multe aplicații și servicii care ne-au permis să trimitem mesaje WhatsApp anonime gratuit către contactele noastre sau către orice număr de telefon care avea asociat un cont WhatsApp. Dar odată cu creșterea gigantului verde care este WhatsApp, toate aceste servicii au căzut puțin câte puțin.

Astăzi există un singur serviciu care vă permite să trimiteți fotografii și videoclipuri, precum și să trimiteți un mesaj anonim prin WhatsApp complet gratuit și despre asta vom vorbi în această postare. Acesta este site-ul web Wassame , care ne permite să trimitem mesaje WhatsApp anonime fără a cheltui un ban. Fie că este vorba de un mesaj text, vocal, imagine sau video, trebuie doar să introducem numărul destinatarului pentru a trimite mesajul.

Atenție: aceste tipuri de servicii ar trebui utilizate numai în situații de urgență sau atunci când dezvăluirea identității noastre ar putea reprezenta un risc pentru siguranța noastră personală. Orice altă utilizare ilegală este total interzisă și chiar în unele țări se pedepsește prin lege.

Cum să trimiteți gratuit un WhatsApp anonim cu Wassame

Unul dintre avantajele Wassame este că este foarte ușor de utilizat. Nu trebuie să vă înregistrați sau să lăsați nicio informație pentru a putea trimite un mesaj WhatsApp anonim la oricare dintre contactele noastre. Operația este următoarea:

  • Accesăm același site web făcând o căutare rapidă pe Google.
  • Selectăm tipul de mesaj pe care dorim să-l trimitem făcând clic pe pictogramele superioare (text, imagine, video etc.).
  • Facem clic pe „Anonim”.
  • Scriem mesajul.
  • Important: trebuie să selectăm țara de destinație.
  • În cele din urmă, introducem numărul de telefon la care dorim să trimitem mesajul în cauză.
  • În cele din urmă, trebuie să efectuăm un mic test de autentificare, care nu este altceva decât o simplă operație matematică (în imaginea de mai jos, după cum puteți vedea, ne cere rezultatul „3 + 3”).
Pagina wassame este împărțită în 2 secțiuni: una pentru a trimite mesaje și alta unde putem vedea toate mesajele pe care oamenii le trimit cu acest serviciu

Odată ce toate datele au fost completate, trebuie doar să faceți clic pe „ Trimiteți ”, astfel încât mesajul nostru să fie trimis destinatarului său fără a ne dezvălui identitatea (pe de altă parte, logic, deoarece nu am introdus niciun fel de date personale anterioare sau ne-am înregistrat). Până acum teoria.

Odată ce mesajul este trimis, vom vedea o notificare care indică „Mesajul trimis”. Ai ajuns cu adevărat la destinație?

Impresii

Wassame, fiind ultima lacună care a trimis acest tip de mesaj privat, devine destul de saturat și, de multe ori, este posibil ca mesajul să nu ajungă la destinatar . Deci, dacă vă gândiți să vă declarați iubirii pe tot parcursul vieții cu un mesaj privat, aproape mai bine să căutați alte alternative, pentru că poate că declarația dvs. de dragoste nu ajunge niciodată la destinație. Am făcut un test trimitându-mi un WhatsApp și, sincer să fiu, deși sistemul a indicat că mesajul a fost trimis, nu am primit na 'de na'.

O altă limitare a serviciului este că puteți trimite un singur mesaj pe destinatar și pe zi și în intervale de 5 minute. În plus, deoarece expedierile sunt efectuate de pe serverele Wassame, toate acestea sunt afișate în panoul lateral al web-ului.

Chiar puteți trimite mesaje WhatsApp anonime de la Wassame?

Totul indică DA, dar așa cum am menționat acum o clipă, nu am putut să o verific. Desigur, dacă căutăm pe net, părerea generală este că serviciul funcționează , dar, după cum puteți vedea, cu anumite urcări și coborâșuri. Un serviciu gratuit și saturat care poate funcționa, dar cu fiabilitate limitată.

Un alt punct de evaluat este de ce ar putea fi necesar să trimitem mesaje anonime, dacă nu în scopuri ilegale. Desigur, există și loc pentru glumă și glumă, pentru care ar trebui să fie folosit în cel mai rău caz: să vă distrați bine și atât. Rețineți că, dacă Wassame detectează trimiterea de amenințări sau imagini riscante, mesajul nu va fi trimis.

Actualizat: încerc să trimit mesaje anonime prin Wassame și primesc doar un mesaj care spune „ 500 - Eroare internă a serverului ”. Se pare că serverul este defect ... A reușit vreunul dintre voi să trimită un mesaj recent prin acest instrument? Dacă este adevărat că serviciul nu funcționează, va trebui să căutăm alternative ...

Există o alternativă la Wassame?

Dacă căutăm puțin, putem găsi un alt site foarte similar, WhatsApp Helper. Dinamica de trimitere este practic aceeași, dar ... pur și simplu nu funcționează, nici măcar nu va trimite mesajul. Și pe această parte nu mai sunt multe de zgâriet.

Dacă vrem să trimită mesaje anonime WhatsApp, o alternativă consistentă ar fi să se înregistreze pe un site de primire SMS , cum ar fi  receivesmsonline.net ,   freeonlinephone.org  sau similar pentru a obține un număr de telefon virtuale .

Apoi, când încercăm să creăm un nou cont WhatsApp, alegem verificarea prin SMS și introducem câteva dintre numerele virtuale pe care tocmai le-am obținut în acest fel. Astfel, noul cont WhatsApp va fi asociat cu acel număr virtual.

Unele dintre aceste servicii ne permit să citim toate mesajele care ajung la anumite numere virtuale fără a fi nevoie să vă înregistrați sau să vă înregistrați, deci poate fi soluția ideală pentru a avea un număr de telefon care nu este asociat cu numărul nostru obișnuit de telefon de contact .

În orice caz, este încă o metodă oarecum murdară , deoarece nu controlăm aceste numere virtuale, acestea pot deveni accesibile publicului și confidențialitatea este în mod clar pusă în discuție. Tu ce crezi?

O altă opțiune: utilizați Google Voice pentru a obține un număr de telefon gratuit și asociați-l cu WhatsApp

În cele din urmă, ceea ce căutăm este un număr care nu este numărul nostru obișnuit pentru a trimite aceste mesaje prin WhatsApp. În acest caz putem folosi și Google Voice , un serviciu care ne permite să obținem un număr de telefon 100% gratuit .

Cu acest număr de telefon suplimentar, putem efectua apeluri, dar și chat și trimite mesaje . Un alt avantaj este că este un instrument multiplatformă, ceea ce înseamnă că îl putem folosi atât pe Android / iOS, cât și de pe un computer desktop.

Singurul dezavantaj al acestui serviciu Google este că nu este disponibil în întreaga lume. În Spania, de exemplu, utilizarea sa nu este activată. Putem folosi oricând o rețea VPN pentru a trece, dar aici am face deja un salt dublu cu tirbușon și acolo ar trebui să evaluăm dacă merită efortul.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .