Cele mai bune 10 aplicații video de streaming (seriale și filme) pentru Android - The Happy Android

Platformele video la cerere de pe care putem viziona seriale sau filme în streaming sunt în plină expansiune, iar companiile precum Netflix nu încetează să câștige milioane de adepți an de an. Deși aceste tipuri de servicii sunt ideale pentru a vă bucura pe marele ecran, mobilitatea este din ce în ce mai esențială și nu sunt puține companii de conținut la cerere care își lansează propria aplicație pentru telefoane mobile și tablete.

În postarea de astăzi trecem în revistă unele dintre cele mai bune aplicații video de streaming pentru Android, cu care ne putem bucura de seriile și filmele noastre preferate.

Cele mai bune aplicații de streaming de divertisment la cerere pentru Android

Unele dintre aceste aplicații pot avea restricții regionale, ceea ce înseamnă că este posibil ca serviciile lor să nu fie disponibile în țara sau regiunea dvs. În acest caz, amintiți-vă că puteți încerca întotdeauna să vă refugiați în avantajele conexiunilor VPN.

HBO ACUM

Aplicația video de streaming HBO pentru Android a avut întotdeauna stigmatul de a fi una dintre cele mai scumpe oferte (14,99 USD pe lună) și asta este ceva pe care mulți oameni îl resping. Catalogul de seriale și filme nu este la fel de mare ca al lui Netflix, dar este casa Game of Thrones, The Sopranos, Silicon Valley, The Wire și multe alte serii grozave. Prima lună este gratuită.

Înregistrați QR-Code HBO Max: Stream HBO, TV, filme și multe altele Dezvoltator: WarnerMedia Direct, LLC Preț: De anunțat

Netflix

Netflix este cel mai iconic serviciu de streaming video de astăzi . Peste 86 de milioane de utilizatori abonați atestă succesul platformei de streaming prin excelență. Servicii de înaltă calitate, nenumărate seriale și filme, conținut auto-creat, varietate de genuri, suport pentru o multitudine de dispozitive, Netflix are totul. Prima lună gratuită și între 7,99 € și 11,99 € din a doua lună.

Descărcați QR-Code Netflix Dezvoltator: Netflix, Inc. Preț: Gratuit

Crunchyroll

Crunchyroll este o platformă video de streaming orientată exclusiv către anime și are peste 25.000 de capitole și aproximativ 15.000 de ore de conținut. Aplicația este gratuită, dar cu reclame, deși dacă ne abonăm (6,95 USD pe lună) putem scăpa de ele. Are o perioadă de încercare gratuită de 14 zile. Cel mai bun mod de a viziona anime de pe mobil în mod legal.

Descărcați QR-Code Crunchyroll Dezvoltator: Ellation, LLC Preț: Gratuit

Hulu

Hulu este un alt mare al acestui conținut de streaming împreună cu Netflix. Are un catalog special axat pe serii și este unul dintre primii care încarcă conținut și capitole noi . Are un serviciu de bază de 7,99 USD, cu anunțuri ocazionale din când în când, și altul de 11,99 USD complet gratuit de publicitate. În țările vorbitoare de spaniolă, nu este la fel de popular ca Netflix, dar este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute platforme din întreaga lume, cu peste 12 milioane de abonați printre rândurile sale. Primele 30 de zile de abonament sunt gratuite.

Înregistrați QR-Code Hulu: Transmiteți emisiuni TV și vizionați cele mai recente filme Dezvoltator: Hulu Preț: Va fi anunțat

Video instant Amazon Prime

Amazon Prime este probabil una dintre cele mai subevaluate aplicații de streaming pe care le putem găsi. Prețul său este de 99 USD pe an (sau 10,99 USD pe lună) și, pe lângă platforma video de streaming, oferă și alte avantaje , cum ar fi livrarea în 2 zile pentru achizițiile pe care le facem pe Amazon.

De asemenea, vă permite să cumpărați filme din magazinul Amazon și să le vizualizați direct din Instant Video. Ah! Și primele 30 de zile sunt gratuite. Nu-i rău .

Accesați Amazon Prime Video

Sling TV

Sling este o rețea de televiziune live și streaming care există doar în format online. Pachetul de bază include aproximativ douăzeci de canale TV, cum ar fi FOX, AMC sau History Channel, pentru 19,99 USD pe lună, cu posibilitatea de a adăuga mai multe canale: sport, programare pentru copii sau canale în spaniolă. Dezavantajul este că toate canalele pachetului de bază sunt în limba engleză și prețul său este oarecum ridicat în comparație cu alte tipuri de oferte similare.

Înregistrați QR-Code Sling Television Dezvoltator: Sling TV, LLC Preț: Se anunță

TIC nervos

Una dintre cele mai bune platforme de conținut de streaming , în general, astăzi. Concentrat complet pe jocurile video , are un număr infinit de canale la care ne putem abona și viziona videoclipurile jucătorilor noștri preferați într-o aplicație foarte intuitivă, cu un serviciu cu adevărat robust. Aplicație gratuită cu anunțuri.

Descărcați QR-Code Twitch Dezvoltator: Twitch Interactive, Inc. Preț: Gratuit

Google Home

Google Home nu este o platformă care oferă conținut de streaming ca atare. Această aplicație ne va ajuta să creăm propria noastră bibliotecă media , din care putem explora și gestiona orice aplicație care are suport pentru Chromecast. De asemenea, se sincronizează cu alte dispozitive Google Home și, cel mai important, este 100% gratuit. Ideal pentru orice utilizator care are un Chromecast acasă.

Descărcați QR-Code Google Home Dezvoltator: Google LLC Preț: Gratuit

Filme Google Play

Aplicație de unde putem cumpăra filme din magazinul Google Play și le putem reda local din Google Play Filme sau streaming pe orice dispozitiv compatibil cu Chromecast . Este gratuit și, de asemenea, vine preinstalat pe Android, deci nu este necesar să îl descărcați.

Descărcați QR-Code Google Play Filme Dezvoltator: Google LLC Preț: Gratuit

Youtube

Nu putem termina această listă fără să vorbim despre YouTube. O platformă în continuă evoluție care astăzi are mai multe lucruri interesante: ceva similar cu Twitch numit YouTube Gaming , YouTube Kids cu conținut pentru copii (practic este YouTube-ul vieții, dar cu anumite restricții) sau YouTube Red , un serviciu plata care pentru 9,99 USD elimină toate urmele de anunțuri de pe platformă.

Descărcați QR-Code YouTube Dezvoltator: Google LLC Preț: Gratuit

Ce părere ai despre această listă cu cele mai bune aplicații video de streaming pentru Android? Care este preferata ta?

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .