Cele mai bune 7 programe afiliate pentru a câștiga bani pe Instagram

Cu peste 1 miliard de utilizatori de la începutul anului 2019, Instagram și marketingul afiliat sunt 2 piese care se potrivesc ca o mănușă. Și, cel mai bine, nu este nevoie să avem sute de mii de adepți pentru a începe să câștigăm niște bani.

De fapt, există o mulțime de mărci care caută utilizatori care au între 2.000 și 15.000 de adepți cu care să lucreze. Nu este necesar să avem un profil precum Pablo Motos, Blanca Suarez sau Kim Kardashian. Multe firme caută oameni „reali” cu adepți loiali și dedicați. Ceva pe care, din fericire, îl putem realiza fără a deveni o celebritate .

Cele mai bune programe afiliate pentru a câștiga bani pe Instagram

Dacă avem o bază mică, dar solidă de adepți pe Instagram și vrem să începem să câștigăm niște bani , acestea sunt unele dintre cele mai bune programe de afiliere pe care le putem găsi în acest 2019.

Afiliați Amazon

Programul de afiliere Amazon este o sursă populară de venit pentru bloggeri, portaluri și site-uri web. Ceea ce mulți nu știu este că este compatibil și cu Instagram, deoarece Amazon nu necesită un blog pentru a se putea înregistra.

În acest sens, singurul lucru pe care ni-l cere Amazon este că avem cel puțin 500 de adepți organici și un cont public . Prin urmare, putem folosi afiliații Amazon cu Instagram, Facebook, Twitter sau YouTube fără nicio problemă. După ce ne-am înscris, tot ce trebuie să facem pentru a menține contul este să facem o vânzare în primele 180 de zile.

În ceea ce privește comisioanele, acestea variază în funcție de țara noastră de origine și de categoria produsului pe care îl promovăm. De exemplu, în Spania, articolele de modă și frumusețe oferă comisioane de aproximativ 10% , în timp ce alte categorii, cum ar fi jocurile video și dispozitivele electronice, rămân la 3,5%.

ShopStyle Collective

ShopStyle Collective este o platformă care vizează monetizarea profilurilor sociale , în special Instagram. Are câteva detalii interesante, precum „Arată”, un instrument cu ajutorul căruia putem crea imagini „accesibile” pentru Instagram.

Pentru a ne înregistra trebuie să completăm câteva formulare și să așteptăm câteva săptămâni până când cererea noastră va fi examinată. Spre deosebire de Amazon, aceștia par să aibă un proces de selecție mai solicitant aici și se asigură că suntem influențatori adevărați înainte de a ne da startul.

Comisioanele variază în funcție de agentul de publicitate, iar plățile se fac în raport cu campania CPA (cost pe achiziție) a clientului. În general, o platformă interesantă, dar dificil de intrat.

Rakuten

Rakuten este cel mai mare magazin online din Japonia, cu peste 50 de milioane de utilizatori înregistrați. Cu programul său de afiliere putem promova articole de la peste 1.000 de mărci diferite. La fel ca ShopStyle Collective, programul lor de afiliere nu acceptă doar pe oricine . La început, este necesar ca rata de conversie să fie mai mare decât media pentru a menține contul.

Programul de afiliere are o interfață foarte interesantă, cu un motor de căutare a produselor și instrumentele analitice obișnuite pentru a putea urmări și vedea ce funcționează și ce nu.

În ceea ce privește comisioanele, Rakuten nu oferă procente fixe în funcție de categoria de produse. Câștigurile în acest caz vor depinde mai mult de marca articolului și de cantitatea de trafic pe care reușim să-l atragem.

ClickBank

ClickBank este o platformă afiliată fără multe cerințe de acces, care permite oricui să se înregistreze ca editor. Spre deosebire de alte site-uri web pe care le-am văzut pe această listă, ClickBank promovează numai produse digitale. Lucruri precum cărți electronice, cursuri, cărți electronice de instruire și software de tot felul. Credeți că aceste tipuri de articole au un loc în fluxul dvs. Instagram?

Dacă da, aveți noroc, deoarece lucrul bun al ClickBank este că oferă comisioane foarte mari , cu procente care, în unele cazuri, sunt cuprinse între 50% -75% din prețul produsului final.

Afiliat CJ

Fost cunoscut sub numele de Commission Junction, CJ Affiliate este o legătură între instagrammer și miile de mărci cu care compania lucrează. La început pare a fi mai orientat către bloggeri, dar lucrează și cu profiluri sociale pe Instagram, YouTube sau Twitter.

Platforma are peste 3.000 de agenți de publicitate, inclusiv Apple, GoPro, Barnes & Noble, Office Depot și alte mărci importante din întreaga lume. Desigur, pentru a vă înregistra și promova produsele, trebuie să treceți un filtru dublu:

  • În primul rând, CJ trebuie să aprobe site-ul nostru web sau profilul social. Pentru a face acest lucru, acesta analizează conținutul, traficul și optimizarea paginii.
  • Odată înregistrat, trebuie să solicităm independent fiecărei mărci să lucreze cu ei. Mărcile vor verifica, de asemenea, site-ul sau profilul nostru.

Ne confruntăm cu o platformă cu agenți de publicitate destul de exclusivi în care nu este atât de ușor de intrat, dar care are, fără îndoială, articole de calitate.

Pe partea negativă, potrivit utilizatorilor CJ, comisioanele sunt mai mici decât în ​​alte rețele afiliate. Un alt punct de reținut este că, pentru a ne retrage banii în fiecare lună, trebuie să acumulăm profituri de cel puțin 50 USD.

Skimlink-uri

Skimlinks are peste 48.000 de agenți de publicitate, printre care se numără Microsoft, Sephora, H&M, Bloomingdale's, Wal-Mart și New Balance, printre altele. Adevărul este că nu este deloc rău dacă avem un profil de modă și frumusețe pe Instagram și vrem să câștigăm niște bani.

Odată ce suntem înregistrați, putem include o bucată de cod JavaScript pe site-ul nostru web, iar toate linkurile existente vor deveni linkuri afiliate . Ceva care poate fi extraordinar pentru noi, mai ales dacă avem un blog cu mult conținut și linkuri de ieșire.

Dacă vorbim despre comisioane, trebuie să știm că Skimlinks păstrează 25% din profiturile noastre. Un alt punct negativ este acela că agenții de publicitate trebuie să aprobe comisioanele, ceea ce înseamnă că, de obicei, durează puțin mai mult pentru a plăti.

ShareASale

Deși la prima vedere poate părea un site de modă veche, ShareASale este o rețea afiliată mare, cu peste 3.900 de agenți de publicitate. Printre cele mai cunoscute se numără Reebok, ModCloth, Wayfair, Warby Parker sau Sears , deși există o varietate de tot felul.

Pentru a fi acceptați trebuie să avem o pagină web și să împărtășim metodele noastre de promovare în cererea de înregistrare. Platforma nu este foarte selectivă, dar asigură faptul că conținutul nostru este axat pe un singur subiect specific.

Editorii trebuie să introducă detalii de plată și să păstreze un sold minim de 50 USD în contul lor în orice moment. Dacă nu atingem acea valoare minimă ShareASale ne va percepe 25 USD pentru menținerea contului. Nu este o sumă foarte mare, dar ne obligă să atragem trafic imediat ce ne înscriem.

Concluzii

Deși aceste tipuri de activități sunt considerate „venituri pasive”, adevărul este că nu au nimic din datorii. Ne cere să ne mutăm și să creăm conținut relevant pentru profilul nostru Instagram. Ceva care poate fi complicat dacă nu știm cum să combinăm corect conținutul „sponsorizat” și cel autentic.

Un alt factor cheie este să știm cum să alegem articolele pe care le vom recomanda în feedul nostru. Întotdeauna trebuie să fie produse pe care noi înșine le-am dori să achiziționăm, altfel, indiferent de comisionul pe care îl transportă, cu greu vom putea convinge o altă persoană să îl cumpere.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .