Cum să obțineți Photoshop gratuit (legal) - The Happy Android

În conformitate cu alte postări publicate anterior pe blog, cum ar fi „Cum să obțineți gratuit Microsoft Office”, astăzi vom arunca o privire asupra situației actuale a celui mai popular editor de imagini profesionale din toate timpurile, Adobe Photoshop. Puteți obține în  mod legal o versiune gratuită de Photoshop astăzi?

Photoshop ca serviciu

Dacă suntem puțin deconectați de evoluția acestui instrument grozav, ne va interesa să știm că Photoshop a devenit practic un serviciu de abonament care primește actualizări periodice. Da, adevărul este că nu sună prea bine. Anterior, existau metode care ne permiteau să folosim versiuni vechi ale Photoshop care îndeplinesc anumite cerințe, dar aceste metode sunt învechite și nu mai funcționează.

Dacă în acest moment dorim să obținem versiunea completă a Photoshop, trebuie să plătim în jur de 12 euro sau dolari, ceea ce costă abonamentul lunar, lucru destul de greu de justificat dacă nu ne dedicăm profesional. Există, de asemenea, o versiune ușor mai ușoară a instrumentului, numită Photoshop Elements , pe care o putem achiziționa pe viață efectuând o singură plată de aproximativ 100 de euro. Acesta include un număr mare de funcții avansate, dar are, în general, mult mai puține opțiuni și utilități decât editorul Adobe standard.

Acestea fiind spuse, să vedem ce oportunități avem la dispoziție pentru a putea folosi Photoshop gratuit și în ce cazuri versiunile vechi descărcabile ale editorului pot fi o soluție validă pentru cazul nostru particular.

Profitați de perioada de încercare gratuită

În prezent, cel mai simplu mod de a utiliza Photoshop fără a plăti un cent este să vă înscrieți la Adobe și să vă abonați la perioada de încercare gratuită (și să anulați înainte ca abonamentul plătit să fie activat). Acest lucru ne va permite să descărcăm cea mai recentă versiune de Photoshop până acum și să o folosim gratuit timp de 7 zile.

Pentru a face acest lucru, primul lucru pe care trebuie să-l facem este să intrăm pe site-ul oficial Adobe și să facem clic pe butonul „Versiune de încercare gratuită” pe care o vom vedea pe ecran. Apoi vom fi redirecționați către un panou unde ni se oferă 3 pachete de abonament diferite. Dacă nu dorim să avem probleme cu anularea abonamentului, cel mai bun lucru pe care îl putem face este să selectăm „Planul fotografic”, care include pe lângă Photoshop editorul fotografic Adobe Lightroom care nici nu este rău.

Aceasta ne va duce la o pagină în care va trebui să introducem o adresă de e-mail pentru a finaliza achiziția. Dacă suntem utilizatori noi, va trebui, de asemenea, să ne înregistrăm și să introducem o parolă de acces împreună cu e-mailul nostru.

După finalizarea tuturor pașilor, descărcarea Photoshop va începe automat. O descărcare care va fi valabilă atât pentru computerele MacOS, cât și pentru Windows 10, atâta timp cât avem suficient spațiu liber pe computerul nostru și îndeplinim cerințele tehnice minime.

Odată ce Photoshop este instalat pe computer îl putem folosi gratuit timp de 7 zile. Rețineți că perioada de încercare începe din momentul în care ați descărcat pachetul de instalare. Asigurați-vă că vă anulați abonamentul Creative Cloud (acesta este abonamentul pentru care suntem taxați de la o lună la alta) înainte de trecerea celor 7 zile obligatorii.

Perioade de încercare suplimentare?

Adobe este responsabil pentru păstrarea unei evidențe atât a conturilor pe care le folosim pentru a le înregistra, cât și  a computerelor pe care este descărcată aplicația . Din acest motiv, este foarte dificil să obții oa doua săptămână de încercare pentru templu. Putem încerca să ștergem Photoshop în întregime de pe computer și să ne înscriem cu un nou cont Adobe, deși șansele de a obține o altă perioadă de încercare gratuită sunt destul de mici.

Adio Photoshop CS2

Până acum ceva timp Photoshop Creative Suite 2 (CS2) era disponibil pentru descărcare gratuită pentru cei care achiziționaseră aplicația în trecut și încă aveau numărul de serie al produsului.

Acest lucru a funcționat pentru mulți oameni care se descurcau bine cu Photoshop CS2 și nu erau dispuși și nu puteau intra într-un serviciu de abonament lunar. Cu toate acestea, astăzi aceasta este o soluție care a devenit aproape imposibilă și nu este recomandată.

  • Adobe a dezactivat serverele de activare pentru Photoshop CS2.
  • Numerele de serie pentru achizițiile de produse vechi nu mai sunt valabile. CS2 poate fi activat acum doar cu un număr de serie unic furnizat de Adobe.
  • Windows 10 are probleme majore de compatibilitate cu Photoshop CS2. Astăzi se pare că este destul de dificil să o faci să funcționeze pe cea mai recentă versiune a sistemului de operare Microsoft.
  • În ceea ce privește Apple, lucrul nu se îmbunătățește deloc și este că CS2 nu este compatibil cu MacOS, deoarece OS X versiunea 10.7 Mountain Lion.

În plus, Adobe a eliminat descărcarea Photoshop CS2 de pe site-ul său web . Asta înseamnă că astăzi ar trebui să apelăm la alte pagini sau surse neoficiale pentru a descărca software-ul.

Ceva care, cu siguranță, nu este recomandat: în cel mai bun caz, vom avea o aplicație care nu va funcționa (și că, dacă o putem instala și rula fără eșecuri de compatibilitate). Și, în cel mai rău caz, computerul nostru va fi infectat de un virus sau malware foarte neaplicabil.

Aplicații gratuite Photoshop pentru Android

Este posibil ca această soluție să nu funcționeze pentru toată lumea, dar dacă nu îi vom oferi o utilitate de nivel profesional și tot ceea ce căutăm este să putem retușa fotografii și imagini pentru uz personal, este posibil să dorim să aruncăm o privire la Google Play.

În prezent, Adoble oferă mai multe aplicații de editare foto sub sigiliul „Photoshop”, care sunt cele mai bune în cazul în care avem o tabletă sau un smartphone bun cu care să le folosim.

Descărcați QR-Code Adobe Photoshop Express: fotografii și colaje Dezvoltator: Adobe Price: Gratuit Descărcați QR-Code Adobe Photoshop Fix Dezvoltator: Adobe Price: Descărcați gratuit QR-Code Adobe Photoshop Camera Dezvoltator: Adobe Price: Descărcați gratuit QR-Code Adobe Photoshop Mix Dezvoltator: Adobe Preț: Gratuit

Fiecare dintre aceste 4 aplicații are propriul set de funcționalități perfect definite. Nu vom găsi aceeași experiență ca în versiunea completă pentru desktop. Acum, ca instrumente de editare mobilă, acestea respectă nota.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .