Cele mai bune instrumente anti-spyware pentru Android - Android fericit

S-a spus întotdeauna că Android este un sistem care nu are nevoie de un antivirus (este adevărat?). Astăzi, cu ajutorul Google Play Protect, un antivirus integrat în Magazin Play, putem detecta un număr mare de amenințări înainte de a le instala chiar pe mobil sau tabletă. Prin urmare, dacă lăsăm deoparte instalarea aplicațiilor prin APK, putem spune că Android este un loc relativ sigur și lipsit de viruși (și dacă nu, dacă vă place riscul, puteți instala întotdeauna un antivirus bun).

Cu toate acestea, în ultimii ani, cu importanța și valoarea pe care datele personale și private ale utilizatorilor le-au dobândit - adevăratul aur al internetului, unde sunt „banii” reali, programele spion au devenit o amenințare completă. . Multe programe spion se ascund în spatele aplicațiilor care sunt legitime și inofensive în principiu și, prin faptul că nu ne deteriorează sau deturnează dispozitivul, în majoritatea cazurilor, trec complet neobservate până când cineva le descoperă și sunt eliminate din Magazin Play.

Cele mai bune aplicații gratuite pentru detectarea spyware-ului pe Android

Obiectivul programelor spyware este să vă spioneze, merită redundanța. Ei trimit informații despre paginile pe care le vizitați, parolele, fișierele și alte date către creatorul programului. Dacă la un moment dat observați activitate suspectă și credeți că este posibil să aveți spyware pe dispozitivul dvs., încercați una dintre aceste aplicații antispyware gratuite pentru Android .

Scanner Anti Spy & Spyware

Anti Spy & Spyware Scanner este una dintre cele mai bine cotate aplicații antispyware din Magazinul Play de astăzi. Folosește inteligența artificială pentru a scana și detecta potențiale amenințări, actualizări de semnături în timp real și metode de detectare euristică. Cu toate acestea, versiunea gratuită a aplicației nu are protecție în timp real (pentru aceasta va trebui să mergem la versiunea premium).

În orice caz, acesta este un utilitar capabil să detecteze ușile din spate, fraudele SMS, Key Loggers, exploit-uri, BankBots, Ransomware, LokiBots, AgentSmith, spyware comercial, DoS, descărcători troieni, phishing și alte astfel de amenințări. Foarte recomandat

Descărcați QR-Code Anti Spy Scanner și Spyware Dezvoltator: Protectstar Inc. Preț: Gratuit

Securitate Malwarebytes

În lunii mele de tehnician de asistență, instrumentele Malwarebytes au fost întotdeauna o constantă care m-a ajutat să rezolv cele mai variate probleme de virus și securitate. Aplicația mobilă Malwarebytes oferă o protecție robustă împotriva programelor spyware, adware și malware în general. Cel mai bine, baza de date Malwarebytes Security este actualizată frecvent , oferindu-ne un strat suplimentar de securitate împotriva oricăror amenințări nou create.

Descărcați QR-Code Protecție Malwarebytes: Antivirus și Anti-Malware Dezvoltator: Malwarebytes Preț: Gratuit

Detector de spyware

Una dintre cele mai puternice și mai apreciate aplicații de detectare a spyware-ului de pe Play Store. Dezvoltatorii promit să ne protejeze Androidul împotriva amenințărilor cibernetice, spionilor și instrumentelor de urmărire neautorizate. Ar trebui clarificat faptul că nu este un antivirus sau antimalware: se concentrează doar pe detectarea și eliminarea spyware-ului.

Descărcați QR-Code Spyware Remover GRATUIT Dezvoltator: Incognito - Eliminarea spyware de Arcane Solutions Preț: Gratuit

Kaspersky Mobile Antivirus

Kaspersky este un antivirus all-in-one pentru Android. Personalizat sau în timp real scanează dispozitivul pentru a găsi spyware, ransomware, troieni și tot felul de programe malware. De asemenea, include funcții suplimentare, cum ar fi un localizator de telefon, funcția antifurt, protecția împotriva phishingului, blocarea aplicațiilor cu parolă, filtrarea web și multe altele. În ceea ce privește spyware-ul ca atare, versiunea gratuită este capabilă să detecteze și să elimine în mod eficient și cu forță spyware-ul. Un instrument recomandat pentru a proteja dispozitivul mobil împotriva spionilor și a eventualelor încălcări ale securității.

Descărcați QR-Code Kaspersky Antivirus Android gratuit - Securitate Dezvoltator: Kaspersky Lab Switzerland Preț: Gratuit

Avast

Avast este unul dintre cele mai bune antivirusuri, atât pentru desktop-uri, cât și pentru telefoane mobile. Versiunea sa pentru Android este capabilă să detecteze toate tipurile de malware, inclusiv desigur troieni, spyware și altele. În afară de asta, include și așa-numitul „Web Shield” care blochează orice legătură cu spyware sau malware . Unul dintre cele mai bune antivirusuri, da, dar și un excelent detector de spyware pentru Android.

Avast include, de asemenea, alte instrumente suplimentare, cum ar fi un amplificator RAM, un VPN și alte utilitare, pe care le-aș recomanda personal să le lăsăm deoparte, concentrându-ne doar pe funcția lor principală: detectarea amenințărilor pe dispozitiv.

Descărcați QR-Code Avast Antivirus 2020 - Android Security | Gratuit Dezvoltator: Avast Software Preț: Gratuit

Anti Spy (Eliminare SpyWare)

Dacă singurul lucru pe care îl căutăm este o aplicație gratuită care ne protejează de spyware, Anti Spy este o opțiune excelentă de luat în considerare. Are un dezavantaj și este că are reclame ușor intruzive, deși altfel este un instrument care își face treaba perfect.

Una dintre funcțiile sale cele mai notabile este că controlează accesul aplicațiilor la administratorul de dispozitiv activ, care este responsabil pentru gestionarea funcțiilor critice ale oricărui terminal Android. De aici nu numai că detectează și elimină orice spyware posibil, ci creează și liste albe cu aplicații de încredere.

Descărcați QR-Code Anti Spy (eliminarea SpyWare) Dezvoltator: skibapps Preț: Gratuit

Pe lângă aceste antivirus și anti-spyware, avem și alte utilități interesante, cum ar fi Bitdefender , care este susținut de grupuri de experți în securitate cibernetică sau Norton Mobile Security , antivirus cu una dintre cele mai intuitive și ușor de utilizat interfețe de pe piață.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .