Top 10 playere video Android - Android fericit

Uneori, vizionarea unui videoclip stocat pe dispozitivul nostru Android poate deveni un calvar. Datorită numărului mare de formate și codecuri care sunt manipulate astăzi, este de obicei mai mult decât de obicei ca playerul nostru să nu îl poată reda și trebuie să încercăm alte alternative. Din fericire, numărul de playere video Android  care populează piața este uluitor, mulți dintre ei de o calitate cu adevărat remarcabilă.

Dacă aveți un videoclip și niciunul dintre playerele pe care le vom numi mai jos nu este capabil să-l redea ... asta poate însemna doar că ceea ce aveți în mână nu este altceva decât o bandă VHS. Acestea sunt cele mai bune 10 playere video Android din 2017 :

Cele mai bune aplicații pentru a reda videoclipuri pe Android

Jucător MX

MX Player este regele aplicațiilor pentru a reda videoclipuri pe Android . Este probabil aplicația care acceptă cele mai multe formate video și cu greu veți găsi un fișier care nu este capabil de redare. Înghite totul. A fost, de asemenea, una dintre primele aplicații care a inclus funcții precum accelerarea și decodarea hardware, controlul gesturilor sau blocarea ecranului. În plus, are o interfață foarte simplificată. Bingo.

Descărcați QR-Code MX Developer Player: MX Media (fost J2 Interactive) Preț: Gratuit

VLC pentru Android

Celebrul player video are și o versiune complet funcțională pentru Android. Ca și în versiunea sa pentru desktop, VLC este capabil să redea tot ceea ce aruncați asupra acestuia: de la fișiere mp4 sau mkv ignominioase la formate mai puțin obișnuite, cum ar fi flac . Apropo, știți originea celebrului con portocaliu al VLC ? Acești copii de facultate ...

Descărcați QR-Code VLC pentru Android Dezvoltator: Videolabs Preț: Gratuit

Kodi (cunoscut anterior ca XBMC)

Kodi este o aplicație care, mai mult decât un player video, este un adevărat centru media . Pe lângă faptul că poate reda fișierele noastre locale, Kodi oferă posibilitatea de a viziona seriale, filme etc. în streaming . Dacă ar trebui să căutăm ceva în neregulă, am spune că interfața pare să fie concepută pentru ecrane mari. Indiferent , Kodi funcționează la fel de bine atât pe tablete, cât și pe smartphone-uri de buzunar. În plus, aplicația este gratuită și fără reclame. Nu poți cere mai mult.

Descărcați QR-Code Kodi Dezvoltator: XBMC Foundation Preț: Gratuit

Player video PlayerXtreme

Acest player multimedia și-a început călătoria pe iOS, în același timp a făcut saltul către Android și de atunci continuă să lupte. Aplicația acceptă peste 40 de formate de fișiere, subtitrări și accelerare hardware. De asemenea, are mai multe opțiuni de personalizare, cum ar fi ajustarea dimensiunii subtitrării, redarea cadru cu cadru, viteza de redare variabilă etc. În plus, ne permite să redăm conținut în flux de pe computerul nostru, NAS și să trimitem conținut multimedia către Chromecast.

Descărcați QR-Code PlayerXtreme Media Player - Filme și streaming Dezvoltator: Xtreme Media Works Preț: Gratuit

Jucător AC3

Codecul AC3 este de obicei o problemă reală pentru mulți utilizatori de Android . Deci, de ce să nu creezi un jucător care îl citește nativ? AC3 Player redă, de asemenea, multe alte formate și codecuri, precum și citirea subtitrărilor și controlul vitezei de redare.

Aplicația nu a fost găsită în magazin. 🙁 Accesați magazinul Google Web Search

AllCast

AllCast este un player video specializat în trimiterea și redarea de fișiere de la distanță către Chromecast, Roku, Apple TV, Xbox 360 / One și orice alt dispozitiv care acceptă DLNA . Versiunea gratuită are o limită de redare de 5 minute, așa că, dacă dorim să ne bucurăm pe deplin de posibilitățile acestei aplicații fantastice, va trebui să obținem versiunea pro.

Descărcați QR-Code AllCast Dezvoltator: ClockworkMod Preț: Gratuit

Player video KMPlayer

O aplicație bună pentru a viziona videoclipuri și filme, care ne permite să ne organizăm conținutul în format bibliotecă . Acesta acceptă o mână bună de formate (avi, mkv, mp4 etc.) și ne permite să redăm videoclipuri stocate în cloud. Nu îi lipsește nici suportul pentru subtitrări, controlul vitezei de redare și multe alte setări care fac din KMPlayer un player video așa cum ar trebui.

Descărcați QR-Code KMPlayer - Video Player Dezvoltator: PANDORA.TV Preț: Gratuit

BSPlayer

Un alt player video excelent pentru Android. Suportă o infinitate de formate video grație decodării hardware și software , precum și posibilitatea de a citi subtitrări (și de a le căuta online dacă nu le aveți disponibile) și oferă diverse skin-uri personalizabile pentru a oferi playerului o notă personală. Versiunea gratuită vine cu reclame, dar vine cu toate caracteristicile standard.

Descărcați QR-Code BSPlayer Dezvoltator: BSPlayer media Preț: Gratuit

MoboPlayer

MoboPlayer este un alt jucător care nu se sperie de niciun fișier. Redă tot felul de formate, acceptă subtitrări, redare în flux și are o opțiune de fereastră plutitoare care vă permite să urmăriți în continuare redarea în timp ce utilizați alte aplicații. Singurul dezavantaj este că nu este disponibil în limba spaniolă.

Descărcați QR-Code MoboPlayer Dezvoltator: euphmia Preț: Gratuit

Video Player Toate format

Finalizăm această recenzie a celor mai bune playere video pentru Android cu aplicația Video Player All Format . Nu putem spune că și-au smuls capul cu numele, dar cel puțin oferă ceea ce promite.

Redă videoclipuri în 4K și Ultra HD și acceptă un număr mare de formate video de la MKV, MP4, M4V, AVI, MOV, la 3GP, FLV, WMV, RMVB, TS și multe altele. Unul dintre cei mai bine cotați jucători de pe Google Play cu 4,8 stele.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook . Descărcați QR-Code Video Player Toate formatele - XPlayer Dezvoltator: InShot Inc. Preț: Gratuit