Top 10 jocuri de acțiune pentru Android (2018) - Android fericit

Nimeni nu este conștient de faptul că Android a devenit deja o platformă de jocuri de vârf. Multe titluri importante pentru consolă și PC ajung să aibă portul corespunzător către Android și invers. Astăzi ne scufundăm în cele mai bune 10 jocuri de acțiune pentru Android.

Cele mai bune jocuri de acțiune pentru telefoane și tablete Android

Desigur, genul de acțiune, în cei mai mari exponenți ai săi, poartă de obicei o mare sarcină grafică , astfel încât, în anumite titluri, vom avea nevoie de un mobil sau tabletă cu o anumită putere și capabil să mute jocuri grele.

Nedreptate 2

O adaptare foarte fidelă și de succes a Injustice 2 prezentată pe console anul trecut. Are comenzi adaptate pentru dispozitivele mobile, ceea ce facilitează foarte mult jocul atunci când lupți cu personajele tale DC preferate. Majoritatea atacurilor speciale sunt menținute, cu unele mici modificări în joc, iar grafica este practic limitată la excelență. Fără îndoială, unul dintre marile jocuri de acțiune pentru Android de astăzi .

Descărcați QR-Code Injustice 2 Dezvoltator: Warner Bros. International Enterprises Preț: Gratuit

Into the Dead (1 și 2)

Un joc de supraviețuire zombie cu mecanici de joc originale ca puțini alții . În sine, ne confruntăm cu un alergător infinit în care trebuie să avansăm fără odihnă evitând strigoii care ne traversează calea. În timpul cursei putem colecta arme și truse de prim ajutor pentru a da un pic mai mult sos problemei.

Titlul PIKPOK are și o continuare, deși versiunea originală este cea mai de succes dintre cele 2 de până acum. Peste 50 de milioane de utilizatori atestă acest lucru.

Descărcați QR-Code Into the Dead Dezvoltator: PIKPOK Preț: gratuit Descărcați QR-Code Into the Dead 2 Dezvoltator: PIKPOK Preț: Gratuit

Modern Combat 5: Blackout

Saga Modern Combat este una dintre cele mai populare pe Android , iar cea de-a cincea tranșă este un exemplu a ceea ce trebuie să fie un joc de acțiune AAA pentru telefoane mobile. Are modul multiplayer online, pe lângă modul de campanie mereu apreciat.

În ceea ce privește gameplay-ul, ne confruntăm cu un FPS (shooter la prima persoană) cu 9 clase diferite de personaje (soldat, tun, tracker, lunetist, suport, vânător de recompense, sapper, X1-Morph sau Kommander), fiecare cu propriile sale abilități unice corespunzătoare pe care le putem îmbunătăți. Multiplayer este, fără îndoială, unul dintre punctele forte ale jocului Gameloft.

Descărcați QR-Code Modern Combat 5: eSports FPS Dezvoltator: Gameloft SE Preț: Gratuit

Icey

ICEY este un joc de acțiune 2D beat'em'up pentru PS4 și PC care are și o versiune mobilă. Un joc care își datorează succesul din gură în gură și cu un joc cu adevărat de succes, fluiditate și grafică. Are un preț de 2,29 euro, dar este unul dintre acele titluri în care prețul este complet justificat. Sistem de combos, șefi finali și lupte rapide, toate îngrijite până la milimetru.

Descărcați QR-Code ICEY Dezvoltator: XD Network Preț: 2,69 €

Necalificat

În acest FPS de supraviețuire, luăm rolul unuia dintre cei 5 membri de elită ai Wolfpack, forțele speciale însărcinate cu curățarea New Yorkului de un virulent atac de zombi. Vizuale excelente pentru un joc al cărui punct forte este dinamismul și viteza fiecăreia dintre scene . Desigur, include și modul multiplayer.

Descărcați QR-Code UNKILLED - Multiplayer Zombie Shooter Dezvoltator: Jocuri MADFINGER Preț: Gratuit

Punch Hero

O versiune modernizată a clasicului Nintendo Punch Out . Jocul tipic de box în care trebuie să combinăm cele mai bune lovituri ale noastre, având grijă să evităm loviturile adversarului. Are un mod arcade cu 25 de niveluri și un grad de personalizare al boxerului nostru mai mult decât acceptabil. Un joc de acțiune și luptă simplu și distractiv, unul dintre cele ale vieții.

Descărcați QR-Code Punch Hero Dezvoltator: GAMEVIL Preț: Gratuit

Grand Theft Auto San Andreas

Rockstar Games a lansat mai multe titluri în franciza GTA pe Android (5 până acum) . Poate că San Andreas este unul dintre cele mai populare, datorită hărții minunate pe care o încorporează și a câtorva caracteristici care au rămas în saga până în prezent. Un joc violent cu PEGI 18 și un clasic care funcționează ca un farmec, de asemenea, pe dispozitivele mobile Android. Bande de stradă, droguri, bani și corupție în orașul Los Santos.

Descărcați QR-Code Grand Theft Auto: San Andreas Dezvoltator: Rockstar Games Preț: 7,99 €

Operații critice

Critical Ops este un shooter la prima persoană în care putem juca ca un comando anti-terorist sau ca un terorist care încearcă să provoace cât mai multe daune posibil. Un joc cu mult potențial care, curios, este încă în faza alfa de dezvoltare, dar care are deja peste 10 milioane de descărcări - și un scor foarte bun, apropo. Are modul multiplayer, solo și o gamă largă de personalizare a armelor.

Descărcați QR-Code Critical Ops Dezvoltator: Critical Force Ltd. Preț: Gratuit

Guns of Boom - Shooter online

Guns of Boom este un joc de acțiune multiplayer pentru Android cu o estetică animată destul de interesantă. Un FPS foarte colorat, cu un număr mare de arme, grenade și alte clasice ale genului. Jucabilitate ridicată și mare distracție. Joc de acțiune excelent pentru Android.

Descărcați QR-Code Gods of Boom - Acțiune online PvP Dezvoltator: Game Insight Preț: Gratuit

Marshall-urile spațiale

Shooter tactic cu vedere la pasăre care ne pune în pielea lui Burton, un specialist care luptă împotriva tuturor infractorilor din galaxie. O aventură științifică, cu atingeri din Vestul sălbatic, în care tactica și stealthul iau o importanță vitală.

Descărcați QR-Code Space Marshals 2 Dezvoltator: Pixelbite Preț: gratuit Descărcați QR-Code Space Marshals Dezvoltator: Pixelbite Preț: 4,59 €

Prima versiune a Space Marshalls este considerată a fi oarecum superioară, dar are un preț de 5,08 euro - a doua parte este gratuită. Grafică bună și joc distractiv.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .