CUBOT X18 Plus în analiză, cea mai bună gamă medie a CUBOT

CUBOT nu este un producător de dispozitive grozave. Este un clasic al gamei medii, dar întotdeauna tinde să recompenseze economia mai presus de orice, oferind telefoane mobile de nivel mediu. Este ceva ce face foarte bine și de aceea a devenit cu adevărat cunoscut în întreaga lume. Cu CUBOT X18 Plus faci un pas mai departe. Chiar acum explic de ce.

În recenzia de astăzi analizăm CUBOT X18 Plus , un smartphone echilibrat cu 4 GB RAM, o baterie bună, un ecran infinit Full HD + și Android 8.0 Oreo. Sa mergem acolo!

CUBOT X18 Plus în revizuire: atunci când nu aveți nevoie de un Snapdragon 845 pentru a fi excelent

Și este că nu toată lumea are nevoie de un procesor capabil să gestioneze următorul program spațial NASA pentru a-l considera un telefon excelent. Până acum, aproape toate terminalele Cubot sufereau de o deficiență importantă. Dacă nu era ecranul, era CPU, sau RAM ... sau bateria.

Cu versiunea Plus a modelului CUBOT X18 au căutat echilibru și l-au realizat. Avem în continuare o gamă medie foarte bună, dar cel puțin acum nu ne lipsește acel condiment care ar face din X18 Plus o gustare mult mai gustoasă.

Proiectare și afișare

În secțiunea vizuală, CUBOT X18 Plus oferă un ecran fără cadru de 5,99 ”cu rezoluție Full HD + (2160x1080p), format 18: 9, 403ppi și 90% NTSC.

În spate ați văzut o carcasă lucioasă cu o cameră dublă însoțită de detectorul de amprente întotdeauna recunoscător, situat în centru - personal cred că este cel mai confortabil loc de utilizare.

Un design elegant și modern care amintește de Galaxy S8 . Ceva care ar trebui să funcționeze foarte bine, având în vedere numărul mare de clone care au apărut în acest an al penultimului flagship Samsung.

X18 Plus are dimensiuni de 15,85 x 7,36 x 0,85 cm și o greutate de 178gr.

Puterea și performanța

În ceea ce privește hardware-ul, nu există încă fantezii sau trucuri grozave. Cu toate acestea, cu CUBOT X18 Plus producătorul a decis să-l echipeze cu tot ceea ce este necesar pentru a nu aluneca în niciun fel.

Pe de o parte, avem un procesor Octa Core MTK6750T de 1,5 GHz , însoțit de 4 GB de RAM și 64 GB de spațiu de stocare intern extensibil până la 256 GB prin SD. Toate însoțite de cel mai recent Android 8.0 Oreo .

Aceasta este probabil una dintre cele mai bune combinații CPU + RAM + ROM atunci când vine vorba de raportul calitate-preț pentru componente. Avem un procesor de putere redusă, care oferă performanțe foarte bune, memorie RAM robustă și suficient spațiu pentru a stoca fotografii, videoclipuri și orice altceva este necesar, fără a fi nevoie de un card micro SD.

Camera și bateria

CUBOT X18 Plus echipează o cameră puternică duală de 20MP + 2MP din spate și diafragmă f / 2.0 cu bliț și focalizare automată. Pe față, pe de altă parte, găsim o cameră selfie de 13MP, care nu este nici ea rea.

În ceea ce privește autonomia, CUBOT a optat pentru cifra rotundă de 4000mAh . O baterie încărcată prin micro USB care asigură o durată remarcabilă fără a crește prea mult greutatea terminalului.

Preț și disponibilitate

CUBOT X18 Plus tocmai a fost prezentat pe GearBest la un preț redus de 129,99 USD, aproximativ 105 euro pentru schimbare . Aceasta este o ofertă care va fi disponibilă pe durata prevânzării terminalului, în perioada 5 - 12 martie. Începând cu acea dată, prețul său oficial de vânzare va fi de 169,99 USD, aproximativ 138 EUR .

Pentru toți cei interesați să obțină această gamă medie foarte interesantă, între 5 și 9 martie, Gearbest va oferi primele 10 CUBOT X18 Plus la doar 79,99 USD , zilnic începând cu ora 09:00 UTC.

Aviz și evaluarea finală a CUBOT X18 Plus

[P_REVIEW post_id = 10715 visual = 'complet']

Deși nu ne aflăm în fața unui vârf spectaculos al gamei de 600 de euro, adevărul este că ne confruntăm cu un telefon mobil de gamă medie de bază fantastic. Prețul său ajustat va atrage, fără îndoială, mulți utilizatori, dar ceea ce face cu adevărat acest X18 Plus minunat este că a obținut un echilibru rar văzut la un producător cu atât de mulți ani de experiență în spate ca CUBOT.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .