UMIDIGI One în analiză, un telefon mobil pentru mai puțin de 150 EUR, care merită

De obicei, nu este ușor să vorbești despre un telefon cu entuziasm atunci când vine vorba de un dispozitiv de nivel mediu sau low-end. Întotdeauna vor exista telefoane mai bune, da, dar dacă prețuim raportul calitate-preț, atunci putem trage câteva concluzii utile.

În recenzia de astăzi vorbim despre UMIDIGI One și UMIDIGI One Pro (același terminal, dar cu 64 GB spațiu intern). Un smartphone care se remarcă prin designul său frumos și că pentru un mobil de 120 de euro -în cea mai ieftină versiune-, are caracteristici destul de echilibrate și interesante.

UMIDIGI One în analiză, un mediu de gamă foarte bun, care îți cucerește ochii

Adevărul este că în acest moment este dificil de știut în ce terminal s-au bazat pentru a „naște” acest UMIDIGI One. Designul amintește iPhone X , cu acea crestătură și acel ecran infinit care acoperă aproape toată fața. Deși carcasa este în mod clar inspirată de Huawei P20 Pro ... Practic, am putea spune că este ceva de genul UMIDIGI Z2 Pro, dar într-un format mult mai accesibil.

Proiectare și afișare

Acest UMIDIGI One montează un ecran de 5,86 ”cu rezoluție HD + (1520 x 720p), raport de aspect de 19: 9 și o densitate de pixeli de 285ppi. Fără îndoială, ne lipsește ceva mai multă rezoluție, dar se pare că a devenit obișnuit în rândul producătorilor asiatici să renunțe la cele mai ieftine game Full HD în favoarea unor ecrane infinite cu notch. Anul acesta îl vedem pe multe smartphone-uri, așa că, pentru moment, nu avem de ales decât să ne stabilim.

În ceea ce privește designul, nu mai sunt multe de adăugat: este un terminal elegant și frumos. Ce ai mai putea dori? Este disponibil în culoare Twilight și negru. Are dimensiuni de 14,84 x 7,14 x 0,83 cm și o greutate de 190 de grame.

Puterea și performanța

Nu există multe dezavantaje pe care le putem pune în acest UMI One în ceea ce privește hardware-ul. Asamblați un SoC Helio P23 Octa Core 2.0GHz , însoțit de 4 GB RAM și 32 GB spațiu intern (64 GB în versiunea Pro), extensibil până la 128 GB prin SD. Sistemul de operare este stoc Android 8.1 și include un sistem de recunoaștere facială.

La nivel de performanță, acest lucru se traduce printr- un rezultat comparativ în Antutu de 81.563 de puncte . O cifră destul de bună, care se potrivește perfect cu ceea ce ne putem aștepta de la un terminal cu un cip Helio P23. Pe scurt, un dispozitiv cu performanțe bune pentru zi cu zi, în care vom observa ciudății sau încălzirea doar dacă instalăm jocuri cu prea multă sarcină grafică. Obișnuitul într-o gamă medie decentă, așa cum este cazul.

Camera și bateria

UMIDIGI a acordat o atenție deosebită camerei selfie, oferind un obiectiv dublu în zona din spate cu 12MP + 5MP și diafragmă f / 2.0, împreună cu un obiectiv frontal mai puternic cu fotografii de 16MP. Nu este o cameră pentru a racheta cu lumină slabă, dar în plină zi poate oferi fotografii foarte bune.

În ceea ce privește bateria, producătorul a echipat UMIDIGI One cu o baterie de 3250mAh cu încărcare USB de tip C.

Alte funcționalități

UMIDIGI One are o conexiune NFC , Bluetooth 4.2, un slot nano SIM și un cititor de amprente amplasat pe una dintre părți. De asemenea, acceptă rețele Dual 4G VoLTE, Dual WiFi (2.4G + 5G) și are un difuzor stereo care, conform producătorului, oferă un volum maxim de 2 ori mai mare decât media .

Puteți vedea un mic videoclip de prezentare al UMIDIGI One aici:

Preț și disponibilitate

UMIDIGI One are în prezent un preț de 139,99 USD, aproximativ 123 de euro pentru schimbare , pe GearBest. UMIDIGI One Pro este ceva mai scump, cu un preț de aproximativ 150 de euro.

În favoarea : Design excelent, ecran mare cu notch, procesor bun și cameră mai mult decât acceptabilă. Sunet bun. Conexiune NFC.

Împotriva : Rezoluția ecranului, fără a fi un terminal greu, nu înțelegem foarte bine de ce este la 190 grame, având în vedere că bateria - cauza obișnuită a creșterii greutății - nu este atât de puternică.

Pe scurt, un smartphone destul de echilibrat din toate punctele de vedere și cu o performanță care confirmă raportul calitate-preț bun al noului terminal de la producătorul asiatic.

GearBest | Cumpărați UMIDIGI One

GearBest | Cumpărați UMIDIGI One Pro

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .