Cum se instalează Windows 10 dintr-o memorie USB - Android fericit

Acum că Windows 10 este pe piață de ceva timp și utilizarea sa a fost standardizată, cu siguranță vom fi interesați să creăm un USB bootabil cu pachetul de instalare al noului sistem de operare Microsoft. Până acum am putut crea DVD-uri bootabile cu pachetul de sistem de operare pe care am vrut să îl instalăm, dar adevărul este că de ceva timp, multe computere , în special laptopuri , nu au un cititor de CD / DVD, deci avem un pendrive USB de la care să lansăm facilitățile este absolut esențial .

Pentru a crea un USB bootabil cu pachetul de instalare Windows 10 avem nevoie de următoarele:

- Un pendrive sau memorie USB de 4 GB.

- Imaginea ISO a programului de instalare Windows 10 . Puteți descărca imaginea din propria pagină Microsoft, făcând clic AICI.

- Aplicația Microsoft Creation Tool pentru a putea înregistra imaginea Windows 10 pe USB. O puteți descărca făcând clic AICI.

Pasul 1 : Primul lucru pe care trebuie să-l facem este să rulăm aplicația Microsoft Media Creation Tool. De îndată ce îl vom executa, vom primi un mesaj „ Termeni de licență ” . Ca întotdeauna, acceptăm termenii.

Pasul 2 : Apoi selectăm „ Creați un suport de instalare pentru alt computer ”.

Selectați „Creați un suport media” pentru a începe crearea programului de instalare

Pasul 3 : În fereastra următoare putem alege versiunea de Windows 10, arhitectura (32 sau 64 de biți) și limba . Selectați opțiunile în funcție de nevoile dvs. și faceți clic pe „ Următorul ”.

Selectați limba, versiunea și arhitectura

Pasul 4 : Acum trebuie să alegem dacă dorim să instalăm pachetul pe un USB sau să îl descărcăm într-o imagine ISO pentru a-l arde ulterior pe un DVD. Deoarece vom înregistra pe un pendrive vom alege „ unitate flash USB ”.

Selectați „Unitate flash USB” pentru a salva copia direct pe un pendrive

Pasul 5 : În această fereastră vom alege pur și simplu unitatea pendrive-ului unde vom salva copia . Asigurați-vă, desigur, că nu aveți informații relevante pe pendrive, deoarece odată instalate fișierele, veți pierde toate datele care au fost stocate anterior.

Selectăm unitatea USB pe care urmează să o instalăm

Pasul 6 : Va începe apoi descărcarea Windows 10. Acest proces poate dura câteva minute. Răbdarea este o virtute. Fii răbdător, prietene.

Descărcarea poate dura mult timp. Du-te la o băutură liniștită

Asta este tot. După finalizarea descărcării, memoria USB va fi gata de utilizare. Dacă dorim să instalăm Windows 10 pe un dispozitiv, va trebui să pornim PC-ul astfel încât să se încarce direct de pe USB și să putem realiza instalarea fără probleme. Rețineți că, dacă nu l-ați configurat anterior, va trebui să introduceți BIOS-ul sau UEFI-ul computerului dvs. și să îl reglați astfel încât primul dispozitiv de boot să fie memoria USB în locul sistemului de operare instalat implicit.

Dacă aveți vreo problemă sau întrebare, nu ezitați să ne spuneți!

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .