Cum se instalează Amazon Prime Video pe PS4 - Android fericit

Dacă avem un cont Amazon Prime, pe lângă faptul că vă bucurați de toate avantajele pe care le oferă acest serviciu atunci când cumpărați pe Amazon, aveți un pic în plus. Acest plus se numește „acces gratuit la Amazon Prime Video”. Prime Video este platforma de streaming Amazon și are o mulțime de serii și filme, în cel mai pur stil Netflix.

Amazon Prime Video , pe lângă aplicația corespunzătoare pentru dispozitive mobile și PC, are și o versiune pentru PS4 . Vestea proastă este că Prime Video nu este disponibil deopotrivă pe toate Playstation 4, deoarece are blocare regională.

Acesta este motivul pentru care, în funcție de țara noastră de origine, este posibil să nu fi fost niciodată capabil să vedem această aplicație printre lista de aplicații disponibile în magazinul nostru PS4. Dar nu vă faceți griji, putem sări peste această restricție și într-un mod destul de simplu.

Cum se instalează Amazon Prime Video pe orice PS4

Soluția constă în crearea unui nou cont PS4 și stabilirea locației noastre în Statele Unite, Spania sau orice altă regiune în care este disponibil serviciul Prime Video. Adică, la fel de ușor ca crearea unui cont PS4 american sau spaniol și voilă, putem instala Amazon Prime Video. Ca cireașă pe acest tort suculent, putem instala și alte aplicații pe care le-am restricționat în funcție de regiune, cum ar fi playerul media PS4 .

Cum să creați un cont PS4 american

Pentru a crea un cont american PS4, trebuie pur și simplu să creăm un nou profil de utilizator pe consolă și să asociem un nou cont Playstation pe care îl vom crea expres pentru ocazie.

Pașii de urmat sunt aceia:

  • Din meniul principal PS4 mergem la setările „ Power ” și selectăm „ Change user ”.
  • Faceți clic pe „ Utilizator nou ”, apoi pe „ Creați utilizator ”.
  • Acceptăm acordurile de utilizare și facem clic pe „ Următorul ”.
  • Pe următorul ecran mergem la „Este prima dată când folosiți PlayStation Network? Creați un cont ” .
  • Acum faceți clic pe „Înscrieți-vă acum” și selectați țara sau regiunea noastră. În acest caz, vom alege SUA .

  • Intrăm data nașterii și limba (engleză).
  • Acum este partea cea mai dificilă. În câmpul „ Cod poștal ” trebuie să introducem un cod poștal valid din Statele Unite. Marcăm „ 33166 ”, care este CP-ul corespunzător Miami, iar restul datelor vor fi completate automat. Apăsăm „ Următorul ”.

  • Acum trebuie doar să introducem un cont de e-mail valid (unde va fi trimis e-mailul de activare a contului) și o parolă. Debifăm cele 2 casete - pentru a nu ne trimite reclame - și facem clic pe „Următorul” .
  • În cele din urmă, introducem datele noastre de profil: nume, prenume și identificare online . Apăsăm „ Următorul ”.
  • Pentru a termina, faceți clic pe „ Confirmare ” în următoarele 3 ecrane și acceptați termenii licenței.

Odată ce contul nostru american PS4 a fost creat, vom merge la căsuța noastră poștală și vom căuta e-mailul de confirmare a contului. O activăm făcând clic pe „ Verificați acum ”.

Revenim la ecranul PS4-ului nostru și facem clic pe „ Deja verificat ”. Felicitări! Cont american creat și verificat!

Acum, instalați Amazon Prime Video cu noul dvs. utilizator

Acum că avem un utilizator PS4 cu un cont american, trebuie doar să mergem la PlayStation Store și să căutăm aplicația „ Amazon Prime Video ” și să o instalăm. Vom vedea că există și noi aplicații pe care nu le văzusem până acum și că acum le putem instala și pe PlayStation.

Nu vă faceți griji, Prime Video va apărea și în profilul dvs. obișnuit

Odată ce toate aplicațiile dorite sunt instalate, putem reveni la profilul nostru de utilizator pe tot parcursul vieții și uităm de utilizatorul pe care tocmai l-am creat. Atât Prime Video, cât și restul noilor servicii vor fi disponibile și pentru iubitul nostru utilizator obișnuit.

După cum puteți vedea, este un proces pe care îl putem efectua în puțin mai mult de 10 minute și care deschide ușile pentru o mână bună de aplicații noi.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .