Infinity Loop: Un joc de logică infinită - Android fericit

Infinity Loop este un joc mobil dezvoltat de Jonas Lekevicius și Balys Valentukevicius. Este un joc de tip puzzle cu o premisă foarte simplă: să nu lăsați capete libere. Cum?

Mecanica jocului

Fiecare nivel sau ecran constă dintr-un model pe care trebuie să îl modificăm, rotind fiecare dintre piesele sale pentru a forma unul sau mai multe circuite închise . Ideea așa cum puteți vedea este foarte simplă. Toate circuitele sunt generate aleatoriu printr-un algoritm, ceea ce face posibilă redarea unui număr infinit de niveluri.

Infinity Dark Mode

Infinity Loop are, de asemenea, un mod de joc numit Infinity Dark Mode și este antiteza modului normal . Dacă într-unul trebuie să ne alăturăm tiparelor în Mod Întunecat, va trebui să facem opusul: separați-le.

Filozofia jocului

Am citit în mai multe locuri și în Play Store în sine că este un joc relaxant și absorbant, dar vă asigur că, pe măsură ce vă blocați cu un model, veți îngropa partea zen cu un pick și o lopată la viteza fulgerului .

După 1 oră blocat la același nivel ... să ia pentru c ** sau modul zen, Buddha și spiritul Crăciunului!

Totul depinde de modul în care abordezi jocul. Nu încercați să găsiți o logică din primul moment, pur și simplu mergeți atingând și răsucind piesele și veți vedea cât de încetul cu încetul se arată soluția în fața ochilor voștri. Poate că acesta este punctul forte al jocului: în fața unui nivel aparent imposibil, răspunsul ajunge să apară în fața voastră într-un mod aproape magic.

Dacă îți faci filosofia Infinity Loop a ta și o iei ca pe un joc la care nu trebuie să te gândești „neapărat”, jocul poate deveni ceva care te ajută cu adevărat să-ți eliberezi mintea pentru câteva minute.

Infinity Loop Level 1-111 Solutions (+300 Total Solutions)

Nu știu câte ore am petrecut pe Infinity Loop. Adevărul este că nu mai joc atât de mult ca la început, când am jucat un joc bun. Voi fi reușit să rezolv un număr bun de puzzle-uri, nu vă pot spune câte.

Din păcate, nu mi-a trecut prin cap să fac o captură de ecran a fiecăruia dintre nivelurile rezolvate. Dar pentru asta este Internetul, nu? Iată câteva legături cu adevărat suculente, cu soluțiile pentru primele sute de niveluri ale Infinity Loop :

  • Soluții pentru nivelurile 1-50.
  • Soluții pentru nivelurile 51-100 .

Bloggerul care a încărcat aceste soluții a reușit să rezolve și să capteze în imagini mai mult de 300 de niveluri, așa că dacă sunteți în căutarea circuitului corect de un nivel avansat, nu ezitați să aruncați o privire la restul postărilor de pe blog.

Descărcați Infinity Loop pentru Android sau iOS

Infinity Loop cântărește 4,4 MB și necesită Android 4.0.3 sau o versiune ulterioară . În prezent, are un rating de 4.4 pe Google Play și peste 10.000.000 de descărcări .

Descărcați QR-Code Infinity Loop ® Dezvoltator: InfinityGames.io Preț: gratuit

Versiunea iOS cântărește 7,7 MB , necesită iOS 7.0 sau o versiune ulterioară și are un rating de 4,5 pe iTunes.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook . Descărcați codul QR ∞ Infinity Loop: Zen fără sfârșit Dezvoltator: WebAvenue Unipessoal Lda Preț: Gratuit +