Cum să vizionați gratuit serii și filme de la AMC, Hollywood Channel și altele

În publicațiile anterioare am văzut cum putem viziona TDT de pe un dispozitiv Android și am analizat, de asemenea, diferite platforme de streaming pentru a viziona filme și seriale gratuit pe Internet. Cu această ocazie, totuși, am venit să vorbim despre Microchannels , o inițiativă gratuită a AMC Network pentru a face publice canalele premium TV pe care le putem găsi de obicei pe platforme de plată precum Movistar +, Vodafone TV sau Euskaltel.

Cum funcționează Microcanales.com

Microcanales.com este noul site web pe care tocmai l-a lansat AMC Networks, care oferă acces gratuit permanent la conținut de pe canale tematice precum AMC, Canal Hollywood, DARK sau Sol Música.

Ideea din spatele acestei platforme este de a oferi un anumit număr de serii, filme și documentare pentru a aduce producțiile companiei mai aproape de publicul larg și a-i încuraja să, cu puțin noroc și bună voință, să își angajeze serviciile. (După cum spunem, nu toate canalele pot fi văzute, ci doar un anumit conținut selectat).

Până acum, acest serviciu AMC gratuit era disponibil doar din aplicația sa pentru Android și iOS , deși odată cu premiera microchannels.com, tot acest conținut poate fi acum bucurat și de pe web de la browser fără a instala nicio aplicație.

Descărcați QR-Code Microcanales Dezvoltator: AMC Networks International Iberia Preț: gratuit Descărcați QR-Code Microcanales Dezvoltator: Multicanal Iberia, SL Preț: Gratuit

Canalele TV și conținutul sunt disponibile

În prezent, serviciul oferă conținut gratuit selectat dintr-un total de 13 canale, unde putem găsi de la programe de gătit, până la concerte live, filme de groază, filme de acțiune sau seriale independente.

Aceasta este lista cu tot ce oferă Microcanaliile pentru luna aprilie în Spania:

 • AMC : „Stan Against Evil” „Wow, am greșit numărul” și „Umilința”
 • Hollywood Channel : „Furtună albă”, „Ziua nunții” și „Filme și vedete”
 • Sol Música : „A Solas: Amaral”, „A Solas: El Kanka” și interviu cu Manuel Carrasco
 • Odiseea : „Plăcere și durere: știința iubirii” și „Epoca marilor pisici”
 • XTRM : „Salvare în Afganistan”, „Răzbunare în închisoare” și „Zona de acțiune”
 • DARK : „Hellraiser 3: Hell on Earth” și „Apocalypse”
 • SundanceTV : „This Close”, „Couscous” și „Promises and Lies: The Story of UB40”
 • Suntem : „Lumea prodigioasă”, „Noaptea nunții mele” și „Cu spatele la ușă”
 • Cooking Channel : „Deserturi de casă”, „Cum se face?” și „Piețe mondiale”
 • Canal Decasa : „Special Casa Decor 2020”, „Casa viselor tale” și „Cu atingerea lui Chus”
 • El Gourmet : „Asado Masters”, „Taco Masters” și „Latin Tradition”
 • Mai Chic : „Învață să te machiezi”, „Reciclarea mobilierului” și „Redecorează cu mâinile tale”
 • Panda Channel : „Panda Kitchen with Julia Macaroni” și „Panda and the cartboard city”

Trebuie subliniat, desigur, că, în cazul programelor și seriilor TV, acestea ne vor oferi acces doar la primele două episoade, deoarece este încă o platformă promoțională al cărei obiectiv este să le angajăm serviciile cu plată premium. În orice caz, este deja mult mai mult decât ceea ce oferă alte companii ca Netflix aici în Spania, deci este încă o opțiune interesantă dacă ceea ce căutăm este un divertisment audiovizual gratuit, legal și de calitate.

Post recomandat: Cum să vizionați Movistar + Lite gratuit până în mai

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .