MECOOL M8S PRO L în recenzie: 4K TV Box cu HDR 10 și 3 GB RAM

Televizorul despre care vom vorbi astăzi este dispozitivul perfect pentru cei care caută o „cutie TV” care să funcționeze peste medie, fără a lăsa un milionar pe parcurs. MECOOL M8S PRO L este o alternativă de ultimă generație , cu tot ceea ce putem cere de la o calitate Android TV Box.

Analiza MECOOL M8S PRO L: o cutie TV interesantă premium cu suport pentru 4K

MECOOL M85 PRO L are mai multe caracteristici care denotă faptul că ne confruntăm cu un dispozitiv actual cu hardware care satisface toate nevoile pe care le putem găsi în 2017. Suportă rezoluții de înaltă definiție 4K , transportă cel mai bun procesor în cutii TV la această latură a continentului asiatic și cea mai recentă versiune de Android 7.1 .

În recenzia de astăzi analizăm MECOOL M8S PRO L , un Android TV Box de nouă generație echilibrat, cu un preț pe care îl putem eticheta aproape ca „perfect” pentru un dispozitiv de acest tip.

Proiectare și prezentare

M8S PRO L are un design original și elegant, cu o carcasă în relief care îi conferă o notă distinctivă, care este destul de atractivă pentru un TV Box. Are o dimensiune compactă de 10,2 × 10,2 × 2,1 cm și mai multe tipuri de porturi, printre care găsim o ieșire HDMI, un slot pentru card SD , 2 porturi USB 2.0 și o priză de rețea .

Specificatii tehnice

În ceea ce privește diagrama completă a specificațiilor tehnice M8S PRO L, găsim următoarele caracteristici detaliate:

 • CPU Amlogic S912 pe 64 de biți Octa-core ARM Cortex-A53 care rulează la 1,5 GHz.
 • GPU ARM Mali-T820MP3 GPU până la 750MHz (DVFS).
 • 3 GB de memorie RAM DDR3.
 • 32 GB spațiu de stocare intern extensibil cu cardul.
 • Sistem de operare Android 7.1.
 • HDR 10 și HLG HDR.
 • Ieșire HDTV: 4K * 2K.
 • Suport pentru Miracast și Airplay.
 • Decodor video: H.265, VP9 Profile 2, H.264, AVS +.
 • WiFi dual band 2.4G / 5G.
 • LAN Ethernet: 10M / 100M RGMII.
 • Bluetooth 4.1 + HS.
 • Include telecomanda.

Ce pot face cu un MECOOL M8S PRO L?

Dacă nu ați încercat niciodată un TV Box, veți vedea imediat că posibilitățile sale sunt sincer largi. În esență, este un centru multimedia cu sistem de operare Android, ceea ce înseamnă că, pe lângă faptul că putem reda conținut multimedia din diverse surse (USB, hard disk extern, SD, DLNA, Miracast), putem instala și aplicații.

Acest lucru deschide ușa pentru aplicații precum KODI , Netflix , YouTube sau orice altă platformă de streaming sau conținut online care are aplicația sa Android corespunzătoare.

Pentru utilizatorii mai veterani, M8S PRO L este un TV Box care poartă cel mai bun procesor Amlogic , Amlogic S912 cu 8 nuclee. De asemenea, oferă o porție bună de memorie RAM (3 GB), astfel încât reproducerea conținutului, pe lângă navigarea și execuția aplicațiilor, pare fluidă ca puține altele.

Toate acestea fără a lua în considerare adăugarea de a avea un dispozitiv capabil să se reproducă la 4K și HDR 10 . Imagini și videoclipuri de calitate asigurate.

Preț și disponibilitate

MECOOL M8S PRO L este un TV Box de nivel mediu și poate fi găsit în prezent pe TomTop la un preț de 52,07 euro, 61,99 USD în schimb .

Fără îndoială, acesta este dispozitivul perfect pentru cei care caută un TV Box de calitate superioară , fără a cădea în produse care depășesc bariera psihologică de 100 de euro. De fapt, acest lucru este la jumătatea acestei cifre, prezentând hardware-ul cu răchită mai mult decât satisfăcătoare pentru utilizatorii cu pretenții rezonabile.

TomTop | Cumpărați MECOOL M85 PRO L

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .