Top 10 widgeturi Android - Android fericit

Când răsfoim desktopul dispozitivului nostru Android, aplicațiile sunt reprezentate de pictograme mici. Le apăsăm și le accesăm. Cu toate acestea, unele aplicații au Widgeturi : pictograme mai mari care ne permit să interacționăm cu ele fără a fi nevoie să deschidem aplicația.

Top 10 widget-uri pentru a vă personaliza ecranul de pornire Android

Widgeturile sunt cel mai bun mod de a personaliza și de a da o notă personală telefonului nostru mobil, precum și de a efectua acțiuni rapide și fără complicații cu aplicațiile noastre preferate. Acestea sunt 10 dintre cele mai bune widget-uri pe care le putem găsi în prezent pe Android.

1Vremea / Accuweather

1Weather este, împreună cu Accuweather , cea mai bună aplicație gratuită pentru a ști cum va fi vremea oriunde ne-am afla. Putem folosi mai multe tipuri de widget-uri, cu ceas și vreme sau un singur widget cu prognoza meteo.

Putem obține prognoze zilnice, săptămânale sau lunare cu o mână bună de setări personalizabile. Putem, de exemplu, să creăm 2 widget-uri și să știm vremea care va fi acasă și în orașul sau orașul în care ne aflăm în orice moment.

Înregistrați QR-Code 1Weather: Prognoze, Widgets, Alerte de zăpadă și radar Dezvoltator: OneLouder Apps Preț: De anunțat Descărcați QR-Code AccuWeather: prognoză și alerte meteo Dezvoltator: AccuWeather Preț: Gratuit

IFTTT

IFTTT este o aplicație gratuită și super puternică pentru Android care ne permite să automatizăm anumite sarcini. Unul dintre avantajele sale excelente este că are un mic buton sub forma unui widget care lansează o sarcină atunci când îl apăsăm . De exemplu, putem trimite un mesaj predefinit prietenilor noștri dacă vom întârzia sau practic orice ne putem gândi.

Este compatibil cu mai mult de 400 de aplicații, inclusiv Twitter, Telegram, Google Drive, Twitch, Weather Underground, Instagram, Gmail și multe altele.

Descărcați QR-Code IFTTT Dezvoltator: IFTTT, Inc Preț: gratuit

Aplicația Google

Aplicația Google oferă câteva widget-uri interesante și ușoare care răspund diferitelor nevoi. Pe de o parte, avem motorul de căutare Google întotdeauna util, celebrul și practic asistent Google - preferatul meu - și chiar un widget meteo.

Lucrul bun este că vine standard pe un număr mare de terminale, deci este posibil să nu fie nevoie nici măcar să-l instalați în cazul în care doriți să încercați.

Descărcați QR-Code Google Dezvoltator: Google LLC Preț: Gratuit

Widget-ul bateriei a renăscut

Dacă vrem să preluăm un control mai exhaustiv al bateriei noastre, Battery Widget Reborn va fi util. Este un widget simplu, ușor de configurat și personalizat pentru a se potrivi temei și tapetului nostru.

Aplicația este capabilă să ne ofere o estimare a duratei bateriei, pe lângă faptul că are un mod de economisire a energiei. Face doar un lucru - verificați bateria mobilului - dar ce face, cel puțin o face bine.

Descărcați QR-Code Battery Widget Reborn (gratuit) Dezvoltator: Tomas Hubalek Preț: Gratuit

A pastra

Dacă sunteți unul dintre cei care iau notițe în mod constant , ar trebui să încercați cu siguranță Google Keep. Scrieți note rapide, note vocale și imagini. Widgetul dvs. ne oferă posibilitatea de a face toate acestea, dar într-un mod mai direct.

În plus, este o aplicație care este integrată cu restul aplicațiilor Google, ceea ce înseamnă că putem accesa note de la orice browser și chiar le putem partaja cu alte persoane printr-un simplu clic.

Descărcați codul QR Google Keep: note și liste Dezvoltator: Google LLC Preț: gratuit

Lună: Widget Calendar

După cum sugerează și numele său, este un widget care ne arată un calendar lunar . Poate fi personalizat cu multe skin-uri - are mai mult de 70 de teme - și poate fi sincronizat cu Google Calendar. Aplicația nu este la fel de puternică ca cea din urmă, dar are detalii interesante, cum ar fi calendarul lunar, și vă permite să accesați rapid și ușor lista noastră de sarcini.

Descărcați QR-Code Luna: Calendar Widget Dezvoltator: Aplicații Candl Preț: Gratuit

Flipboard

Una dintre cele mai bune aplicații pentru a citi știri de pe telefonul mobil . Are un design minunat și widget-ul său se integrează perfect cu ecranul de pornire Android. Flipboard colectează și afișează știri din diferite medii în funcție de interesele noastre și, cu cât o folosim mai mult, cu atât se potrivește mai bine gusturilor noastre. Peste 500 de milioane de utilizatori atestă acest lucru.

Descărcați QR-Code Flipboard Dezvoltator: Flipboard Preț: Gratuit

KWTG Kustom Widget Maker

KWGT este o aplicație cu care ne putem crea propriul widget personalizat . Folosește un editor WYSIWYG cu ajutorul căruia putem afișa informații despre sistem, viteza procesorului, statistici de rețea, ora, nivelul bateriei, alarma și multe alte lucruri.

Un bricolaj complet, puternic, dar care necesită un pic mai multă dedicare pentru configurare decât orice alt widget utilizat.

Descărcați QR-Code KWGT Kustom Widget Maker Dezvoltator: Kustom Industries Preț: Gratuit

Tasker

Tasker, împreună cu Macrodroid, este unul dintre cele mai puternice instrumente avansate pe care Android le are. Cu ele putem crea automatizări și sarcini programate , ceva foarte obișnuit pe PC - dar nu atât de mult pe dispozitivele mobile.

Are mai mult de 200 de tipuri de acțiuni cu care putem face practic orice ne vine în minte și îl putem transforma într-un widget. Este plătit, dar este compatibil cu un număr mare de aplicații și posibilitățile sale sunt aproape infinite - mai ales dacă avem permisiuni root.

Descărcați QR-Code Tasker Dezvoltator: joaomgcd Preț: 3,59 €

Wunderlist

Wunderlist este o aplicație pentru a urmări toate sarcinile noastre în așteptare. Ce se știe cu o listă de sarcini sau o listă de sarcini . Mulți oameni folosesc cu greu aceste tipuri de aplicații, dar toți cei care le încearcă își măresc considerabil productivitatea (sau cel puțin așa se spune!).

Cu widget-ul Wunderlist putem accesa și consulta lista zilnică de sarcini dintr-o privire, astfel încât nimic să nu ne scape deloc.

Descărcați QR-Code Wunderlist - Lista de activități pentru dezvoltatori: 6 Wunderkinder GmbH Preț: Gratuit

Si ce crezi? Care sunt widgeturile tale preferate pentru Android?

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .