Cum să faci un selfie bun: 10 sfaturi și recomandări super practice

A face selfie-ul perfect nu este ușor. Nici nu este ușor să faci un selfie bun. Există o mulțime de factori de luat în considerare. Uneori vedem fotografiile pe care vedetele le fac pe Instagram și credem că nu au niciun merit. Chiar crezi că fotografia pe care Pilar Rubio a postat-o ​​în această dimineață pe profilul ei a ieșit prin magie? Ca orice în viață, este ceva care necesită efort și practică. Multă practică. Astăzi, trecem peste 10 sfaturi de bază pe care să le ținem cont pentru a face selfie-ul perfect . Ia notă bună, copii!

Găsiți unghiul perfect

În loc să faceți fotografia frontal, experimentați puțin cu unghiuri diferite . Dacă rotiți camera spre dreapta sau spre stânga, caracteristicile dvs. vor deveni mai proeminente. Pe de altă parte, dacă îndreptați camera de sus, ochii dvs. vor apărea mai mari. De asemenea, astfel vei evita nenorocitul de porc. Repere nu sunt, în general, foarte recomandate.

În orice caz, un sfat bun este să nu luați niciunul dintre aceste unghiuri la extrem. În subtilitate este cheia.

Iluminatul, dacă este natural: mult mai bine

Lumina naturală este cea mai bună atunci când vine vorba de a face un selfie bun. Ori de câte ori este posibil, încearcă să te așezi într-un loc unde poate ajunge lumina soarelui sau lângă o fereastră. Acest lucru ajută la luminarea naturală a feței și la minimizarea umbrelor.

Desigur, evitați cu orice preț lumina artificială de la reflectoare și lumini fluorescente. Și ce facem noaptea sau dacă suntem într-un bar întunecat? Apoi căutați o lumânare care să ofere puțină lumină. Un alt lucru pe care îl puteți face este să măriți luminozitatea ecranului în timp ce realizați instantaneul: aduceți puțină lumină și evitați astfel să folosiți blițul.

Fugi din umbre

Potrivit experților în fotografie, nu este nimic mai rău decât umbrele aruncate pe față. Este foarte puțin măgulitor. Și ne pune și pungi sub ochi.

Dacă avem îndoieli, cel mai bine este să ne confruntăm direct cu lumina soarelui sau să fim complet la umbră . Semitonurile nu funcționează de obicei bine. Cel mai bun moment al zilei pentru a face o fotografie este la răsărit sau la apus, când lumina este moale.

Zâmbește ca și cum ar depinde viața ta

Când un zâmbet este natural, arată întotdeauna bine într-o fotografie. Desigur, nu pare prea forțat sau vei obține efectul opus. Și nu vrem ca prietenii noștri să creadă că suntem pe punctul de a intra într-o instituție mentală, nu-i așa?

Mulți influențatori recomandă să zâmbim în oglindă până când vom găsi zâmbetul perfect. Nici nu este necesar să mergi la aceste extreme. Un truc care funcționează: „Încearcă să zâmbești cu ochii” și vei vedea cum expresia ta dă pozitivitate într-un mod mult mai natural.

Faceți o mulțime de selfie-uri

Nu vă mulțumiți niciodată cu prima fotografie pe care o faceți . Dacă doriți să încărcați un moment relevant în RRSS sub forma unei imagini, asigurați-vă că faceți multe instantanee. Pentru fiecare selfie bun pe care îl afli acolo, mai sunt încă 50 sau 100 care nu au ieșit atât de bine. Aceste fotografii nu vor fi publicate niciodată, dar vă asigur că un bun vânător de selfie are sute și mii de fotografii „dodgy” stocate în memoria internă a smartphone-ului său.

În constanță este secretul succesului. Practicați și faceți o mulțime de selfie-uri și veți vedea cum vă îmbunătățiți în mod vizibil în timp.

Filtre și editare

Părerile sunt ca măgarii: fiecare are ale sale. Experții recomandă să fim naturali, dar dacă nu putem evita punerea unui filtru, cel puțin este subtil.

Acest filtru este foarte cool, dar nu putem spune că este subtil cu precizie

Retușarea clasică a modului de înfrumusețare a camerelor selfie ar trebui, de asemenea, luată cu un bob de sare. Dacă trecem, rezultatele sunt de obicei foarte artificiale și obțin efectul opus pe care intenționează să îl ofere. Ai grija!

Dacă suntem în căutarea unei aplicații pentru a ne edita selfie-urile și pentru a face alte retușuri, putem încerca editori de fotografii mobile precum FaceTune sau VSCO. Sunt aplicații pe care bloggerii de frumusețe precum Amanda Steele le recomandă, iar adevărul este că aduc rezultate foarte bune.

Descărcați QR-Code Facetune2 - Selfie Editor: Filtre și retușare Dezvoltator: Lightricks Ltd. Preț: Gratuit Descărcați QR-Code VSCO: Editor foto și video Dezvoltator: VSCO Preț: Gratuit

Ce fac cu fața mea?

Înclinați ușor capul și rotiți-l în lateral . În mod misterios, este ceva care funcționează de obicei destul de bine pentru selfie-uri. Un alt lucru pe care îl puteți face este să vă găsiți partea bună.

Unii oameni preferă să își arate întotdeauna profilul stânga sau dreapta. De ce este mai bine așa? Latura noastră bună este de obicei cea mai simetrică și de aceea, atunci când o folosim, ieșim mai bine în fotografii.

Selfie-uri cu tot corpul

Dacă vrem să arătăm rezultatele magnifice ale celei mai recente diete sau cele mai noi ținute pe care tocmai le-am cumpărat și să facem o fotografie completă:

  • Evitați locurile aglomerate sau cele cu multe elemente de fundal. Distrag atenția de la ceea ce doriți să evidențiați: corpul vostru de munte.
  • Puteți arăta o siluetă mai subțire rotind talia spre cameră.

Nu vă gândiți prea mult

Selfie-urile care par prea „stresate” sau „forțate” nu vor fi niciodată în regulă. Oamenii își dau seama adesea de asta atunci când văd un selfie foarte artificial. Dacă vedeți că nu obțineți nicio imagine care merită să luați o pauză. După un timp, probabil veți obține rezultate mult mai naturale și mai atractive pentru cameră.

Evitați clișeele

Duck nases a la Kim Kardashian s-a demodat de mult. Ok, îți fac pomeți foarte stilizați, dar dacă vrei să fii original, vei evita cu siguranță acel tip de poză cu tot sufletul.

Boturile sunt atât de mult din 2004!

În aceste cazuri, prospețimea este de obicei cel mai important lucru , deci dacă nu obțineți expresia pe care o căutați, cel mai bine este să lăsați telefonul deoparte pentru o clipă. Apoi ridică din nou telefonul, concentrează-te și fă selfie în mai puțin de 15 secunde.

Feriți-vă de oglinzi!

Evitați oglinzile dacă nu sunt absolut esențiale pentru a obține fotografia pe care o căutați. Dacă utilizați o oglindă, nu numai că telefonul va fi văzut în fotografie, dar poate provoca, de asemenea, o strălucire și reflexii nedorite. Ele rup complet magia. Cu cât este mai departe cu atât mai bine.

În cele din urmă, este de asemenea recomandabil să cunoaștem toate posibilitățile oferite de camera mobilului nostru la nivel tehnic (diafragmă, stabilizator de imagine, HDR, zoom digital etc.). Dacă doriți să aflați mai multe despre acest lucru, aruncați o privire la această altă postare .

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .