Truc pentru a ști dacă un contact este conectat la Skype

Skype are o funcționalitate care vă permite să apăreați într-o stare deconectată pentru restul contactelor. Este un utilitar care ne vine la îndemână atunci când suntem ocupați și nu vrem să fim deranjați. Doar faceți clic pe starea noastră și selectați modul „ Invizibil ”. Din acel moment vom apărea ca deconectați și oricine încearcă să vorbească cu noi va crede că nu suntem pe Skype, dar există un truc care să ne permită să știm dacă un contact este într-adevăr offline sau este pur și simplu în modul invizibil? Răspunsul este DA și este, de asemenea, extrem de simplu.

Înțelesul culorilor de stare în Skype

Înainte de a începe, vă recomandăm să examinați semnificația bilelor colorate care apar lângă fiecare contact:

 • Verde : online și vizibil (cunoscut și ca „Disponibil”).
 • Galben : absent (cunoscut și ca LDT „departe de tastatură”)
 • Roșu : Ocupat (cunoscut și sub numele de „Nu este disponibil”)
 • Alb : Offline sau Invizibil (ascuns)

Cum să știți dacă un contact este online și în modul „Invizibil”

Trimiteți un mesaj contactului dvs. „suspect” și dacă după câteva secunde roata continuă să se rotească continuu, înseamnă că respectivul contact este într-adevăr deconectat. Adică trimitem mesajul și atâta timp cât roata continuă să se întoarcă înseamnă că mesajul nu a ajuns încă la destinație. Dacă nu încetează să se rotească, înseamnă că nu ți-ai atins obiectivul (adică contactul nu este online în Skype).

Dacă roata nu se oprește din rotire înseamnă că destinatarul este într-adevăr deconectat

Dar dacă roata dispare la trimiterea mesajului , înseamnă că mesajul a ajuns la destinatar, iar destinatarul este în modul invizibil.

Fără roată: contactul este conectat și în modul invizibil

Cum vezi este un truc foarte simplu, care îți permite să știi direct dacă persoana cu care vrei să vorbești este de fapt conectată la Skype sau nu.

LA CURENT!

Se pare că trucul roții nu mai funcționează. Am făcut câteva cercetări și am descoperit că există mai multe modalități de a afla dacă un utilizator este conectat / în modul invizibil:

 • Dacă trimiteți un mesaj către unul dintre contactele dvs. și Skype nu vă permite să îl ștergeți, înseamnă că contactul este online și în modul invizibil. Mesajul a fost citit (Dacă nu sunteți conectat, aveți la dispoziție 1 oră pentru a putea șterge mesajul)
 • Încercați să efectuați un apel către persoana de contact. Dacă „dă ton” înseamnă că este conectat (dacă nu, va da o eroare). Iată un mic videoclip care arată cum funcționează.

După cum puteți vedea în prima încercare de apel, utilizatorul nu este conectat și, prin urmare, atunci când încearcă să efectueze apelul, apare un mesaj de eroare („apel eșuat” sau „eșec la efectuarea apelului”) după primul sunet. În a doua încercare, utilizatorul este conectat, dar în modul invizibil și, în acest caz, sună.

Întrebări frecvente: Întrebări frecvente

Datorită numeroaselor întrebări pe care mi le-ați pus în legătură cu această postare, voi încerca să le grupez pe toate și să vă ofer câteva indicii care vă pot ajuta:

 • Dacă nu vă deconectați, chiar dacă închideți fereastra Skype sau o minimizați, sunteți în continuare conectat și veți apărea ca atare la restul contactelor dvs., deoarece Skype continuă să lucreze în fundal. Încercați să vă asigurați că sunteți deconectat. Este o problemă destul de comună și este ușor să ne scape.
 • Uneori, sesiunea Skype este prinsă sau atârnată și puteți apărea online sau offline, chiar dacă nu este chiar așa. Cel mai simplu mod de a remedia problema este să vă conectați încă o dată la Skype și să vă marcați starea ca „Offline” sau Offline. Deconectați-vă din nou și conectați-vă din nou.
 • Skype are, de asemenea, o versiune web pe care o putem accesa dacă intrăm în Outlook sau Hotmail webmail. De multe ori problemele tind să apară deoarece acea sesiune este deschisă sau offline și există, de obicei, probleme de sincronizare . Pentru a o rezolva, încercați din e-mailul dvs. făcând clic pe imaginea de profil (în partea dreaptă sus a paginii) și chiar sub „ Profilurile mele ” selectați „ Profil Skype ”. O nouă fereastră vă va încărca cu detaliile contului dvs. Skype. În partea dreaptă sus veți avea opțiunea „ Închideți sesiunea ”. Reveniți la Skype și verificați dacă totul funcționează corect.
 • Uneori, unele contacte apar online pentru o clipă și în curând dispar . Ce se întâmplă? De multe ori, dacă conexiunea respectivului contact nu este foarte bună sau stabilă, Skype poate suferi micro-tăieturi și, prin urmare, contactul va apărea ca fiind conectat / deconectat constant.
 • În raport cu versiunea web a Skype care are propriul e-mail web al fiecărui cont Outlook.es sau hotmail, este convenabil să luați în considerare următoarele: Cei care apar ca fiind disponibili sub bara „ Contacte ” a e-mailului dvs. web sunt prieteni și posibili prieteni sau sugestii. Cazul în care apar în starea „ conectat ” se datorează faptului că sunt într-adevăr conectați, fie prin poștă, fie în aplicație, dar este posibil ca în aplicație să apară ca „ Absent”Pentru că aplicația va fi închisă, dar fără a vă deconecta. De asemenea, pot apărea ca absenți dacă nu efectuează nicio acțiune pe Skype după un anumit timp. Dacă nimic din toate acestea nu se potrivește cu realitatea (pentru că ai vorbit cu ei sau ți-au spus despre asta) este pentru că Skype poate fi rulat în mai multe moduri diferite (PC, aplicație mobilă și Outlook) și să spunem că are încă anumite probleme de sincronizare în acel aspect. În cazul „Friend1”, apare ca absent în aplicație: asta pentru că Skype „rulează în spate” fără a se deconecta (fie de pe mobil, fie de pe computer) și de aceea în Outlook apare ca conectat. Să spunem că Outlook încă are probleme în a distinge această schimbare de stare ...

Dacă vi s-a părut interesant acest post și / sau v-a ajutat să vă rezolvați problema, aș fi foarte recunoscător dacă m-ați ajuta să-l răspândesc pe rețelele de socializare. Așa că acum știi, prietene: mulțumesc, ne vedem data viitoare și ... Împărtășește-l!

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .