Cum se activează „Modul Dumnezeu” din Windows 10 - Android fericit

Microsoft a fost întotdeauna cunoscut pentru ascunderea micilor ouă de Paște în Windows. Unele dintre aceste surprize nu sunt altceva decât clipe de prietenie pentru utilizator, mici trucuri frumoase. Windows 10 nu va fi mai puțin, iar acesta aduce și propriile sale ouă de Paște.

Unul dintre ele este un mod puternic de administrator cunoscut sub numele de „God Mode” sau zeu . Este un super panou de administrare din care puteți efectua practic orice acțiune și configurație din sistemul nostru.

Pași pentru a activa Modul Dumnezeu sau „Modul Dumnezeu” în Windows

Pentru a activa Modul Dumnezeu în Windows 10 trebuie să facem următoarele:

  • Mergem la unitate (C :) și creăm un folder nou în rădăcină.
  • Redenumim acel folder și îl denumimGodMode. {ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} ” (fără ghilimele).

Vom vedea cum noul folder se schimbă pictograma și devine panoul modului Dumnezeu al Windows 10.

Redenumiți folderul astfel încât să devină GodMode

Ce putem face de la acest panou de unificare cu supervitamine?

La executarea acestui folder, se va deschide un panou de control mare, din care putem efectua practic orice configurație și acțiune administrativă: putem gestiona conturi de utilizator, dispozitive și imprimante, backup și restaurare, conexiuni la rețea și internet și nenumărate alte lucruri .

Windows 10 GodMode este un panou de administrare puternic

Pe scurt, este un panou care combină panoul de control clasic, proprietățile sistemului, instrumentele administrative și orice configurație pe care o puteți efectua pe sistemul dvs. Un instrument excelent care pune toate caracteristicile Windows 10 la îndemână și care ne permite să ne gestionăm de la un panou de control centralizat.

Dacă ne-am săturat să căutăm această opțiune sau alta și nu ne amintim unde a fost sau dacă dorim pur și simplu să profităm la maximum de sistemul nostru de operare , această nouă și ascunsă bomboană Windows 10 este un utilitar de luat în calcul. Dacă restul ouălor de Paște din Windows 10 sunt ca acest nou „God Mode” suntem dornici să descoperim restul (și să vi-l arătăm).

PS: Hei! Dacă preferați cuvinte în loc de litere, am și un videoclip despre cum să activați modul Dumnezeu în Windows 10 proaspăt ieșit din cuptor:

Ce părere aveți despre această funcționalitate practică ascunsă a sistemului de operare Microsoft actual?

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .