Analiza HOMTOM HT70, un telefon mobil cu o baterie mega de 10.000 mAh

HOMTOM este marca tipică care probabil nu vă va atrage atenția. Și, de asemenea, este probabil să vă răzgândiți în momentul în care începeți să căutați telefoane mobile cu o baterie mare . HOMTOM este un producător care face parte din grupul DOOGEE - acest lucru vă sună cu siguranță mai familiar - și este specializat în acest sens, aducând pe piață smartphone-urile cu energie ridicată. Astăzi vorbim despre ultima lor ofertă , HOMTOM HT70 .

În recenzia de astăzi ne concentrăm pe HOMTOM HT70 , un terminal cu o baterie foarte puternică de 10.000 mAh și un design care se mândrește cu a fi cel mai subțire dintre smartphone-urile cu baterii lungi.

HOMTOM HT70 în revizuire: când bateria este absolut totul

Dacă ne uităm la caracteristicile modelului HT70, ne vom regăsi în fața mediului tipic chinezesc din 2018: un procesor decent, memorie RAM bună și spațiu de stocare amplu, dar vai! Acea baterie, Doamne, cine a prins-o ...

Proiectare și afișare

La nivel vizual, HOMTOM HT70 prezintă un aspect destul de departe de modelele stereotipe obișnuite. Arată mai mult ca un telefon robust decât orice altceva, cu carcasă și cadre bine definite și margini ascuțite . Nu este la fel de elegant ca alte smartphone-uri cu marginile sale netede și curbate, dar arată personalitate și putere. Ceva care îmi amintește de filmele Transformers, de genul: „Nu știu despre ce este vorba, mă încurcă puțin, dar cred că îmi place ceea ce văd”. Un pic de aer proaspăt care nu doare niciodată pentru o schimbare.

HT70 are un ecran mare de 6 inci cu un raport de aspect 18: 9 și rezoluție HD + de 1440x720p . Nu este un ecran care să iasă în evidență prea mult, dar măcar optează pentru alungirea ecranului, lucru pe care practic toate mărcile l-au semnat în acest sezon.

Puterea și performanța

Dacă ne adâncim în curajul HT70, descoperim hardware-ul clasic care a devenit atât de la modă în ultimele luni în gama medie chineză:

  • CPU MTK6750T Octa Core 1.5GHz.
  • 4 GB memorie RAM.
  • 64 GB stocare internă extensibilă până la 128 GB prin SD.
  • Android 7.0.

Procesorul MTK6750T de la Mediatek a prins, da, dar tocmai pentru că funcționează foarte bine. Oferă un consum redus și performanțele sale sunt foarte bune în fiecare zi. Nu este o combinație pentru a juca jocuri puternice, dar pentru orice altceva este mai mult decât satisfăcător - nu mă voi sătura să vorbesc despre cât de bine funcționează Elephone P8 Mini, care poartă același SoC ca acest HT70-. De asemenea, încorporează Bluetooth 4.0 și deblocare prin detector de amprentă.

Camera și bateria

În secțiunea fotografică există surprize. Contrar a ceea ce ar putea părea, HOMTOM HT70 echipează o cameră triplă: o cameră dublă pe spate cu efect bokeh și un obiectiv pentru zona selfie. Partea din spate oferă o rezoluție de 13MP + 2MP (până la 16MP + 5MP prin software) și partea frontală de 8MP cu f / 2.2 care se extinde la 13MP prin intermediul extinderii software-ului.

În ceea ce privește puterea noului terminal stea HOMTOM, ce putem spune? Montează o baterie gigantică de 10.000 mAh cu încărcare USB de tip C și funcție de încărcare rapidă . O baterie care ne oferă o autonomie capabilă să țină câteva zile sau un număr bun de ore în cazul în care folosim cu adevărat intens terminalul.

Preț și disponibilitate

HOMTOM HT70 tocmai a fost prezentat în societate și poate fi deja obținut la un preț redus de 164,99 USD, aproximativ 135 de euro pentru schimbare , pe GearBest. O valoare pentru bani mai mult decât interesantă pentru un telefon cu astfel de caracteristici.

O putem găsi și pe alte site-uri precum Amazon , la un preț de aproximativ 200 de euro, începând cu 5 aprilie 2018.

Aviz și evaluarea finală a HOMTOM HT70

[P_REVIEW post_id = 11043 visual = 'complet']

Merită cumpărat HOMTOM HT70? Dacă vă plac telefoanele mobile cu diferite modele care sunt departe de standardele obișnuite și, mai presus de toate, căutați un telefon mobil cu o baterie rezistentă la bombe, fără îndoială acesta este un telefon care vă poate satisface enorm. Hardware-ul său, fără a fi remarcabil, oferă rezultate foarte bune în fiecare zi și, pentru prețul pe care îl are, am putea spune că este o achiziție bună. Nu este un smartphone pentru toată lumea și poate fi greu în buzunar, dar da, nu veți mai vedea mesajul clasic „ baterie slabă ” într-un timp îndelungat.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .