Los mejores sitios para descargar juegos gratis para PC legalmente

Disfrutar de la última entrega de tu saga favorita de videojuegos, o bien del juego del momento, se ha vuelto realmente una odisea. Y es que si no cuentas con la capacidad de poder comprar tus juegos, debes recurrir a páginas piratas que terminan por perjudicar tu equipo. Por ello, es preferible descargar juegos gratis para PC legalmente.

Obtén juegos gratis para PC de forma legal

Marea majoritate a site-urilor de descărcare a jocurilor pe PC oferă reduceri sau uneori jocuri gratuite pentru utilizatorii lor. Trebuie doar să așteptați momentul potrivit pentru a găsi o ofertă adecvată sau un cupon de reducere de care putem beneficia.

Multe dintre aceste titluri sunt achiziționate prin simpla utilizare a platformei, deci este necesar să vă înregistrați pe site-ul indicat. De asemenea, un număr mare dintre acestea sunt disponibile datorită inițiativelor desfășurate de dezvoltatori și magazine online.

Cele mai bune site-uri pentru a descărca legal jocuri gratuite pentru PC

Există mai multe site-uri pentru a descărca jocuri gratuite pentru PC în mod legal . Vrei să le cunoști?

Aburi

Steam este una dintre platformele preferate pentru a obține jocuri gratuite pentru PC. În magazinul acestui site, noi jocuri de tip indie sunt de obicei disponibile, în special în secțiunea sa de jocuri gratuite. Uneori oferă reduceri pentru o perioadă limitată de 15 până la 100% din prețul inițial.

Acest site se remarcă în primul rând pentru a fi creatorul de jocuri precum DotA 2, ARK, Arma 3 și multe alte titluri populare. Trebuie doar să vă înregistrați pentru a obține gratuit.

Intrați în Steam

Vechi jocuri bune

Good Old Games, mai cunoscut prin acronimul său GoG, este un site unde vă puteți bucura de tot felul de jocuri gratuite pe PC în secțiunea sa free-to-play. Nu este necesar să fiți un utilizator verificat.

Vă puteți bucura de o bibliotecă largă de tot felul de titluri, de la cele mai vechi la cele mai noi. Site-ul oferă ocazional reduceri la jocurile populare pentru PC, cum ar fi GTA V.

Intrați pe GOG.com

Magazin umil

Cu Humble Store poți avea un catalog foarte complet de jocuri gratuite pentru PC din generația trecută și actuală. Nimic mai bun decât să vă bucurați de reducerile sale excelente și de secțiunea gratuită de jocuri. Ca și alte site-uri de descărcare de jocuri, trebuie să fiți înregistrat doar pentru a începe să adăugați titluri în biblioteca dvs. de pe site.

Accesați HumbleBundle.com

Battle.net

Faimos pentru saga de jocuri precum Warcraft, Diablo și StarCraft, Battle.net, oferă reduceri excelente la mai multe dintre ratele sale plătite. Deși nu este un site pentru a obține jocuri complet gratuite, puteți cumpăra unele la un preț cadou în anumite momente.

Descărcați Battle.net

Itch.io

Dacă îți place să încerci jocuri gratuite, noi și oarecum diferite, itch.io este locul ideal pentru tine. De la jocuri independente și lansări ușor necunoscute, este de obicei titlurile disponibile în catalogul acestui magazin.

Puteți găsi unele care vă vor surprinde plăcut și, cel mai bine, gratuit.

Introduceți Itch.io

Magazin de jocuri epice

Epic Games este un alt site unde puteți obține jocuri gratuite pe PC . În fiecare săptămână această pagină plasează un joc complet gratuit pentru o perioadă limitată. Poate că ți se pare familiar. Și acest dezvoltator este creatorul popularului joc Fortnite .

La fel ca Steam, are un catalog extins de jocuri video cu diferite teme, excelent pentru a petrece ore lungi de distracție. De asemenea, este posibil să obțineți noi versiuni gratuit în anumite momente.

Intrați în magazinul Epic Games

Magazin Microsoft

Deși nu este foarte cunoscut, în Microsoft Store poți găsi jocuri pentru tineri și bătrâni. Atât jocuri gratuite, cât și plătite, magazinul Microsoft are un repertoriu de opțiuni foarte complet.

Multe dintre titlurile disponibile gratuit sunt pentru PC și mobil.

Accesați Magazinul Microsoft

Magazin Ubisoft

În magazinul Ubisoft puteți găsi reduceri la mai multe dintre jocurile înregistrate de companie. În plus, uneori franceza plasează gratuit unul dintre cele mai recunoscute sau actuale titluri.

Intrați în magazinul Ubisoft

Origine

Origin by Electronic Arts este un alt loc minunat pentru a obține jocuri gratuite pe PC. Site-ul a adăugat recent noua sa secțiune de jocuri gratuite și a oferit reduceri generoase la unele dintre lansările sale star.

În același mod ca și site-urile anterioare, este posibil să cumpărați gratuit jocuri pentru care ar trebui să cheltuiți în mod normal niște bani.

Accesați magazinul Origin

Twitch Prime

Nu în ultimul rând, puteți arunca o privire la Twitch Prime. Da, Twitch a crescut în ultimii ani drept platforma preferată pentru streamere, oferind în prezent abonaților săi jocuri gratuit doar prin a fi afiliat cu serviciul său Twitch Prime.

Intră în Twitch Prime

Unele dintre jocurile disponibile gratuit tind să varieze, toate vor depinde de activitatea dvs. pe platformă.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .