Tablete chinezești: analiză și recomandări - Androidul fericit

Atunci când alegem o tabletă , trebuie să ținem cont de mai mulți factori. Spre deosebire de smartphone-uri, în care sistemul de operare este de obicei Android , sectorul tabletelor oferă un număr mai mare de posibilități:

  • Sistem de operare dual ( Windows + Android )
  • Sistem de operare Windows
  • Sistem de operare alternativ (de exemplu, RemixOS)
  • Tabletă 2-în-1 ( ultrabook-uri sau tablete PC ), cu posibilitatea de a adăuga o tastatură și de a o transforma într-un laptop

Tablete chinezești: esențiale! Ce folos îi vom da?

Prin urmare, este important să fim clari despre ceea ce se potrivește cel mai bine nevoilor noastre, în funcție de utilizarea pe care urmează să o oferim tabletei. Aici aș îndrăzni să spun că în mod normal variabilele sunt de obicei 3:

  • Utilizare la locul de muncă : căutăm o tabletă care să ne permită să scriem fluent într-un procesor de text, să creăm foi de calcul (Excel), PowerPoint-uri sau să folosim aplicații profesionale precum Photoshop etc.
  • Timp liber : Căutăm o tabletă care să ne permită să navigăm, să jucăm jocuri, să vizionăm filme și să ascultăm muzică. La fel ca la telefon, dar cu un ecran mai mare.
  • Utilizare variată : Vrem în principal o tabletă care să ne ajute să instalăm aplicații și să vizionăm videoclipuri / fotografii / muzică, dar în orice moment s-ar putea să avem nevoie de ea pentru a face o treabă. Nu mă da greș, dragă tabletă!

Cele Tabletele chinezești oferă , plus că în inexpensiveness și diversitatea ne permite să avem un dispozitiv versatil pentru cel mai bun preț posibil . Dar atenție, este important să alegi bine!

Tablete chinezești: ieftine și versatile, exact ceea ce am nevoie!

În postarea de astăzi vom vedea unele dintre cele mai bune tablete chinezești ale momentului, în funcție de nevoile specifice ale utilizatorului.

Xiaomi MiPad 2

Xiaomi MiPad 2 este una dintre tabletele cele mai bine vândute în China. A fost întotdeauna blamat pentru design, prea asemănător cu iPad Mini , dar pentru unii este o virtute și nu un dezavantaj.

MiPad 2 a fost pus în vânzare în 2 versiuni: una cu Windows 10 (64 biți) și alta cu MIUI7 (Android Lollipop) . Are un procesor Intel Atom X5-Z8500 Quad Core de 1,44 GHz pe 64 de biți, 2 GB DDR3 în RAM, o baterie de 6190mAh și un ecran retin IPS de 7,9 inci cu rezoluție 2048 x 1536.

O tabletă foarte bună în versiunea sa pentru Android, dar că poate ar fi folosit puțin mai multă memorie RAM pentru a obține performanțe maxime cu unele programe Windows 10. În orice caz, una dintre cele mai bune tablete din ultimii ani.

Chuwi HiBook Pro 2 în 1

Chuwi HiBook Pro este un tablet PC 2-în-1 care, pe lângă funcțiile tabletei, permite transformarea acestuia într-un laptop sau notebook mic prin adăugarea unei tastaturi la bază. Este dispozitivul multifuncțional perfect, deoarece vine și echipat cu 2 sisteme de operare: Windows 10 și Android 5.1.

În secțiunea tehnică, are un procesor Intel Cherry Trail Z8300 cu 4 nuclee de 1,44 GHz, 4 GB RAM și 64 GB stocare internă. Acesta este echipat cu o baterie puternică de 8000 mAh și un ecran IPS de 10,1 inci și o rezoluție de 2560 x 1600.

Acest HiBook Pro de la Chuwi este exemplul perfect de versatilitate . O tabletă bună pentru sos Android cu un ecran de înaltă calitate și o alternativă excelentă de a lucra în Windows datorită celor 4 GB de memorie RAM și a posibilității de a adăuga o tastatură.

Stylus Cube i7

I7 Stylus pentru Cube este un alt majore din China - a făcut tablete putem găsi astăzi. Vine echipat cu Windows 10 și are și un conector de andocare pentru tastatură. În acest caz, conectorul tastaturii este ceva mai larg decât cel standard, așa că va trebui să obținem unul de la același producător (sau să folosim o tastatură bluetooth).

În ceea ce privește hardware-ul, Cube i7 vine echipat cu Intel Core M 1.0GHz, 4 GB RAM , 64 GB stocare internă și un ecran capacitiv și electromagnetic FullHD special conceput pentru utilizarea stilourilor digitale .

Unul dintre punctele de diferențiere ale acestei tablete este tocmai acela: este pe deplin compatibil cu stylusul Wacom și multe alte stilouri de pe piață (Surface Pro 1 și 2, Samsung S-Pen, Fujitsu și un long etc.). Ecranul este, de asemenea, foarte bun, nu degeaba este același ecran pe care îl montează Microsoft Surface Pro 2 . Tableta ideală pentru utilizarea aplicațiilor de proiectare și desen.

Teclast P80

În cele din urmă, dacă ceea ce căutăm este o tabletă simplă și pentru o utilizare foarte simplă, Teclast are câteva alternative destul de interesante. La fel ca acest Teclast P80 care abia costă 63 de euro și ne va permite să navigăm, să jucăm un joc, să vizionăm videoclipuri și să ascultăm muzică. Nu putem cere prea mult din singurul său GB de memorie RAM, dar are un procesor Intel X3-C3230 pe 64 de biți, care în medii nu foarte ostile se poate descurca destul de bine.

Pe lângă cele menționate deja, piața chineză oferă multe alte posibilități. Dacă doriți să vedeți mai multe alternative, nu ezitați să aruncați o privire la următorul link.

Tablete chinezești | Selectarea tabletelor pe GearBest

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .