Cum să configurați un cont iCloud pe Android - Android fericit

Configurarea unui cont iCloud pe Android este posibilă, da. Deși Android și iOS sunt considerați adversari la nivel de piață, nu există nimic care să vă împiedice să configurați contul de e-mail iCloud pe un telefon Android. Astăzi, vă explicăm cum să adăugați sau să sincronizați un cont iCloud pe un telefon Android. Am inceput!

Cum să configurați un cont iCloud pe Android

Android are nenumărați clienți de e-mail pentru platforma sa, precum Outlook, Aquamail și multe alte aplicații (puteți vedea o listă interesantă cu cele mai bune aplicații de e-mail AICI ). Cu toate acestea, toate terminalele includ o aplicație de e-mail numită pur și simplu „ E-mail ”, care este cea pe care o vom folosi pentru a efectua tutorialul de astăzi.

Adăugați un cont de e-mail iCloud

Deși Android are nevoie de un cont Gmail pentru aproape orice, Google ne permite, de asemenea, să adăugăm conturi de e-mail din alte domenii în terminalul nostru . Ar fi mai mult! În cazul conturilor Apple sau iCloud, trebuie să urmăm pașii următori:

  • Deschidem aplicația generică Android pentru gestionarea e-mailului numită „ Mail ”.
  • Dacă este primul cont pe care îl configurăm în aplicația de e-mail, ne va cere să adăugăm adresa de e-mail și parola. Dacă am avut deja un alt cont configurat, vom face clic pe „ Adăugați ” pentru a adăuga contul nostru iCloud.
  • După introducerea e-mailului și a parolei de acces, vom selecta „ Setări manuale ”.
  • Acum vom configura un cont de tip IMAP . Pentru a face acest lucru, vom adăuga manual datele serverului de intrare și ieșire.
  • În datele serverului de intrare vom indica faptul că serverul de poștă electronică este „ mail.me.com ” (fără ghilimele), în SSL obligatoriu indicăm că „ DA ” și intrăm în portul „ 993 ”.
  • În câmpul cu numele de utilizator trebuie să indicăm contul nostru de e-mail, dar fără domeniu (adică doar ceea ce se află înainte de @). De exemplu, dacă contul nostru iCloud este [email protected] , numele de utilizator va fi elandroidefeliz . Apoi, vom introduce și parola atribuită contului nostru iCloud.

  • În datele serverului de ieșire vom indica faptul că serverul de e-mail este „ mail.me.com ” (fără ghilimele), în SSL obligatoriu vom indica că „ DA ” și introducem portul „ 587 ”. Vom activa și opțiunea „ Autentificare SMTP necesară ”.
  • Pentru a termina, vom introduce din nou adresa noastră de e-mail completă iCloud ([email protected]) și parola de acces corespunzătoare.

Dacă în timpul configurării contului primim un mesaj de eroare, vom încerca să înlocuim autentificarea SSL cu TLS în configurația serverului de poștă electronică primită.

În cazul mesajelor trimise, dacă SSL ne dă o eroare, îl vom schimba în TLS sau STARTTLS, așa cum apare în imaginea de mai jos.

Dacă ne dă o eroare, vom schimba SSL în TLS sau STARTTLS

Desigur, putem folosi și orice altă aplicație de e-mail așa cum am menționat la început. Adăugând datele pe care tocmai le-am indicat, ar trebui să putem configura un cont iCloud IMAP sau SMTP în același mod.

Sincronizați contactele iCloud pe Android

Un alt lucru pe care probabil că vom dori să-l facem dacă migrează de la iPhone la Android este recuperarea contactelor pe care le-am stocat în contul nostru iCloud. În acest caz, pentru a efectua sincronizarea, vom folosi o aplicație pentru a ne ocupa de ea.

Putem folosi aplicația Sync for iCloud Contacts . Odată ce pașii de configurare sunt urmați, putem folosi contactele noastre pe Android gratuit. Există, de asemenea, alte aplicații, cum ar fi Sync Cloud Contacts pe Android, care ne vor ajuta să sincronizăm contactele asociate contului nostru iCloud.

Descărcați QR-Code Sync pentru iCloud Contacte Dezvoltator: io.mt Preț: gratuit Descărcați QR-Code Synchronize Cloud Contacts Dezvoltator: Tai Tran Preț: Gratuit

Sincronizați calendarul iCloud pe Android

Acum trebuie doar să sincronizăm calendarul pe care l-am avut pe vechiul nostru iPhone sau iPad cu noul nostru dispozitiv Android. Dacă în pasul anterior am instalat Sync Cloud Contacts pe aplicația Android: vești bune. Această aplicație ne va ajuta, de asemenea, să sincronizăm calendarul iCloud.

Dacă în timpul procesului de sincronizare solicitați informații, serverul calendarului va fi „ calendar.icloud.com ” (fără ghilimele). De asemenea, se recomandă activarea SSL în timpul configurării SSL .

După cum puteți vedea, saltul de la Apple la Android nu este foarte complicat, dar necesită dedicarea a câteva minute configurării acestui tip de lucruri. Poate fi un pic greoi, dar odată ce ne-am atins obiectivul, restul este să coaseți și să cântați.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .