PES 2017 aterizează pe Android: acum este disponibil pentru descărcare - The Happy Android

Ziua pe care o așteptau mulți fani pro fotbal a sosit deja. După un anunț la începutul lunii în care ne-am putea înscrie deja pentru preînregistrarea noului Pro Evolution Soccer 2017 în versiunea sa pentru Android , astăzi este ziua în care lansarea sa devine oficială: PES 2017 este acum disponibil pentru descărcare pe Google Joacă Magazin gratuit.

Descărcați QR-Code eFootball PES 2020 Dezvoltator: KONAMI Preț: Gratuit

Comenzi gratuite și mobile optimizate

Pro Evolution Soccer 2017 este un joc free-to-play cu achiziții în aplicație , axat pe gestionarea fotbalului și în care vom putea juca meciuri intense, înlocuind clasicul gamepad sau tastatura PC-ului nostru cu degetele pentru a face treceri și atingeri pentru jgheaburi și mișcări speciale  (deși vom avea și clasicele controale virtuale de tip „crosshead”).

PES 2017 folosește o versiune adaptată a motorului grafic Fox Engine pentru a obține un aspect vizual tridimensional puternic, cât mai aproape de versiunea desktop a acestui clasic de fotbal.

Transferuri și evenimente speciale

Campania de lansare Pro Evolution Soccer include cercetași și agenți speciali . Mulțumită evenimentelor cunoscute sub numele de „ Mari Finishers ”, vom putea înscrie jucători de talia lui Messi, Luis Suarez sau Neymar. De aici, va trebui doar să ne formăm echipa și să jucăm meciuri online sau împotriva AI-ului jocului pentru a participa la evenimente speciale precum „ Step Up Challenge ” și a primi premii și bonusuri.

Campania de lansare PES 2017 va dura până pe 23 august, timp în care vom putea obține jucători de nivel argint de la cluburi precum Liverpool FC, Borussia de Dormunt sau FC Barcelona.

Un joc care iese în evidență în memoria internă

Ne confruntăm cu un joc AAA care, la fel ca majoritatea jocurilor de acest tip, necesită o cantitate mare de spațiu liber pe terminalul nostru Android, 1,31 GB numai pentru descărcarea inițială. Fapt important de reținut.

Trebuie să recunosc că în cei peste 15 ani de când am cunoscut Pro nu am reușit niciodată să câștig un singur meci împotriva vreunui prieten: sunt un pachet de îngrijire! Va fi necesar să vedem dacă în această nouă versiune a jocului mitic pot avea puțin mai mult noroc (până la urmă, comenzile sunt mult mai simple).

Ați încercat deja noua versiune mobilă a acestui clasic de fotbal? Ce părere aveți despre saltul de la PES la Android?

PS: Primele 2 minute de joc și am reușit deja să îl conectez pe primul la Barcelona. Meh! 

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .