Putem ști cu adevărat cine vizitează profilul nostru de Facebook?

Cu siguranță v-ați întrebat vreodată. Există vreo modalitate de a ști cine vizitează profilul nostru personal de Facebook ? Adevărul este că este o informație foarte suculentă, deoarece dacă avem un profil public pe Facebook, oricine îl poate accesa și poate vedea fotografiile noastre și orice alte informații personale pe care le postăm acolo. Dar știam deja asta când ne-am înscris la Facebook, nu?

Cine îmi vizitează profilul? Aruncând o privire asupra codului Facebook: InitialChatFriendsList

Unul dintre trucurile care s-a răspândit cel mai mult pe Internet este să verifici codul paginii Facebook în sine din browser. Trucul constă în următoarele:

  • Intrăm pe Facebook din browserul computerului nostru și ne asigurăm că începem sesiunea.
  • Facem clic cu butonul din dreapta al mouse-ului și selectăm „ Inspect ” sau apăsăm tasta F12 .
  • Apoi, apăsăm „ Ctrl + F ” și  tastăm FriendsList.
  • Această căutare ne va duce la o linie de cod în care vom vedea o grămadă de numere care se termină cu „-2” listate.

  • Luăm oricare dintre aceste numere și îl lipim în browser, cu URL-ul Facebook în față și eliminăm -2 de la final . De exemplu, dacă avem codul 10002334423-2, în browser vom încărca pagina //www.facebook.com/10002334423.

În acest fel, vom fi încărcați cu profilurile utilizatorilor care ÎN TEORIE au vizitat recent profilul nostru. Care este problema? Că totul indică faptul că aceștia nu sunt utilizatorii care au vizitat de fapt profilul nostru sau cel puțin nu toți.

Punerea metodei la încercare

Într - o mulțime de site - uri pe Internet care indică faptul că aceasta este o metodă infailibilă de a ști care vizitează profilul nostru de pe Facebook, dar ceea ce este cu adevărat ne arată sunt utilizatorii care sunt deja prietenii noștri, și care au interacționat cu noi cel mai ( „I Like ”, etichete, comentarii etc.). Acestea sunt datele pe care Facebook le folosește pentru a decide ierarhia utilizatorilor care apar în chat-ul lateral al rețelei sociale.

În aceste cazuri, cel mai bine este să facem un test pe carnea noastră și să vedem rezultatele. În cazul meu, am examinat unii utilizatori și văd următoarele:

  • Toți utilizatorii afișați în cod sunt prieteni de-ai mei pe Facebook .
  • Unii dintre acești utilizatori nu au afișat nicio interacțiune cu profilul meu prin comentarii, aprecieri sau etichete, DAR s-au conectat recent la Facebook așa cum pot citi în ultima conexiune afișată în chat-ul lateral.

Suspect. Totul indică faptul că acești utilizatori sunt legați într-un fel de chat-ul Facebook , dar de acolo să spun că sunt ultimii utilizatori care au vizitat profilul meu ...

În cele din urmă, există câțiva utilizatori care nu au interacționat cu mine în niciun fel, dar împărtășesc și o legătură comună cu restul utilizatorilor de pe listă: fac parte din cercul meu de prieteni .

Concluzia personală pe care o trag din toate acestea este că lista de utilizatori pe care o putem obține cu această metodă este un compendiu de:

  • Prietenii care mi- au vizitat recent profilul, dar care nu au interacționat cu mine.
  • Prieteni care au interacționat într-un fel cu mine pe Facebook.
  • Prieteni care s-au conectat recent la Facebook.

Cu aceste date, adevărul este că este foarte riscant să spun că toți acei oameni mi-au vizitat profilul. Dar nici eu nu pot confirma acest lucru, nici Facebook nu ne va furniza aceste informații.

Facebook Flat, extensia pentru Chrome care ne promite aur și moor

În plus față de acest mic truc, există o mulțime de instrumente care promit să afle cine a vizitat profilul nostru de Facebook . Una dintre cele mai populare este Facebook Flat , o extensie pentru browserul Chrome care ne arată cine a vizitat profilul nostru de Facebook.

Răspuns rapid? Pur și simplu nu funcționează. Nu-l instalați.

Nu vă pierdeți timpul cu Facebook Flat!

Feriți-vă de aplicațiile și extensiile de la terți

În ceea ce privește restul aplicațiilor, extensiilor și serviciilor terțe care pretind că ne pot spune cine ne-a vizitat profilul Facebook, nu pierdeți niciun moment cu ele. Nu numai că nu funcționează, dar sunt și gateway-ul perfect pentru a ne infecta cu malware, viruși și tot felul de acțiuni dăunătoare computerului nostru.

În declarațiile făcute chiar de Facebook «» Majoritatea acestor aplicații terțe, cu care Facebook nu cooperează în niciun fel, ascund spam-ul sau virușii și pun în pericol informațiile confidențiale ale utilizatorilor «.

Dacă vrem să știm cine ne-a vizitat profilul Facebook, deocamdată nu putem decât să sperăm că propria companie a lui Mark Zuckerberg va sări în piscină și va include această funcționalitate în viitoarele actualizări Facebook. Ceva care nu pare să se întâmple, cel puțin în viitorul foarte apropiat.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .