UMIDIGI Z2 în analiză, o clonă a Huawei P20 Pro cu 6 GB RAM

Ne-am săturat să vedem clone ale telefoanelor Samsung Galaxy sau Xiaomi. Aici UMIDIGi a aruncat pe strada din mijloc și, în loc să le copieze pe cele obișnuite, a decis să se inspire dintr-un alt mare, Huawei. UMIDIGI Z2 este un clar „tribut“ gigantului din Asia P20 Pro, păstrând 6GB de RAM, crestătura și cele 4 camere ale acestuia din urmă.

În analiza de astăzi, analizăm UMIDIGI Z2 , un terminal foarte dulce pentru cei care caută energie într-un telefon sofisticat din gama medie premium care vine din China.

UMIDIGI Z2 în analiză: un ecran complet luminos, cu notch și 6 GB RAM

Lăsând deoparte că ne confruntăm cu o clonă deplină a Huawei P20 Pro, cu câteva ușoare variații ale designului - precum locația camerei din spate -, adevărul este că UMIDIGI Z2 este un telefon consistent. . Să ne uităm la specificațiile sale în detaliu.

Proiectare și afișare

UMIDIGI Z2 are un ecran Full HD + de 6,2 inci (2246x1080p) care acoperă aproape toată fața. Lăsând asta da, expus deja crestătura mitică sau „ crestătura ” superioară a iPhone X. Curios, nu? Huawei copiază Apple, iar UMIDIGI copia Huawei. Cercul se închide, prieteni.

Ecranul are o densitate de pixeli de 407 ppi , ceea ce, în ansamblu, asigură o calitate a imaginii cu adevărat remarcabilă. Terminalul are dimensiuni de 15,34 x 7,44 x 0,83 cm și o greutate de doar 165 de grame. Un fapt foarte pozitiv de luat în considerare, deoarece în mod normal, cu acest tip de clone, greutatea tinde să fie mult mai mare decât cea originală. Ceea ce nu este cazul acestui Z2.

Un alt detaliu care nu putea lipsi este finisajul color Twilight al P20 Pro cu sticlă curbată pe spate. Este disponibil și în negru și negru amurg (un gradient de la violet la negru).

Puterea și performanța

În interiorul UMIDIGI Z2 găsim hardware de greutate. Pe de o parte, avem unul dintre cele mai bune procesoare ale Mediatek, Helio P23 Octa Core care rulează la 2,0 GHz , însoțit de o memorie RAM de 6 GB și 64 GB de stocare internă extensibilă. Toate acestea cu cea mai recentă versiune de Android 8.1 Oreo .

În scopuri de performanță, acest lucru se traduce printr-un dispozitiv competent, cu care vom putea rula practic orice aplicație pe care Android ne-o pune la dispoziție, jocuri, navigare etc. Cu excepția cazului în care suntem jucători hardcore , nu vom observa prea multe diferențe cu un terminal cu bagaje mai mari.

Deși aceasta este o diferență care este evidentă, pur și simplu aruncând o privire asupra rezultatelor lor comparative: 58.000 de puncte în Antutu . Un scor care ne clarifică faptul că acesta este un interval mediu. Foarte drăguț și musculos, dar până la urmă mediu (ceva ce este apreciat dacă nu avem buzunarul pentru prea multe sperieturi).

Camera și bateria

UMIDIGI nu are nimic de-a face cu camera triplă Huawei Leica, dar asta nu înseamnă că nu reușește să livreze un set destul de interesant. Z2 pariază și pe cele 4 camere: 2 lentile spate de 16MP + 8MP fabricate de Samsung cu deschidere f / 2.0 și încă un dublu de 16MP + 8MP pentru zona selfie.

Pentru baterie, producătorul a optat pentru o capacitate de 3850mAh . O cifră care oferă autonomie fără a avea un impact prea mare asupra greutății finale a telefonului. De asemenea , caracteristici USB de încărcare rapidă de tip C .

În ceea ce privește restul caracteristicilor, acesta are Bluetooth 4.0, deblocare prin Face ID, Dual 4G VoLTE și un slot dual SIM (nano + nano).

//youtu.be/by3xtnfsINo

Preț și disponibilitate

UMIDIGI Z2 este în fază completă de prezentare, cu un preț de lansare de 213,94 euro, aproximativ 249,99 USD pentru schimbare , pe GearBest. Odată ce promoția de lansare se încheie pe 18 iunie, prețul său oficial va fi de 299,99 USD, aproximativ 256 de euro.

Pe scurt, un dispozitiv cu o foarte bună valoare pentru bani la care putem pune foarte puține dezavantaje. Pentru prețul pe care îl are, adevărul este că este cel mai bun pe care îl putem găsi în prezent în gama medie. Memorie RAM bună, cameră foto bună, baterie bună și un design foarte atractiv.

GearBest | Cumpărați UMIDIGI Z2

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .