Imagini de fundal pentru Android ale imaginilor spațiale NASA

Astăzi este o zi spațială specială. Vreau să schimb imaginea de fundal a mobilului meu. Rău cu privire la imaginile de fundal pentru Android este că acestea trebuie să aibă o anumită dimensiune, iar multor oameni (am fost primul) le este greu să obțină unul care să se potrivească smartphone-ului lor. După ce am făcut unele cercetări, am descoperit că pentru ca un tapet Android să se potrivească corect trebuie să aibă dimensiuni de „ Lungime X2 x Înălțime ” unde lungimea și înălțimea corespund pixelilor rezoluției fiecărui dispozitiv (dacă telefonul dvs. are un rezoluție foarte mare puteți crea o versiune la scară pentru a evita să puneți o imagine prea mare).

Știind acest lucru, am scotocit în dulapul arhivelor NASA și am dat „format Android” celor care mi-au plăcut cel mai mult. Cum trăiești partajarea, iată câteva imagini reale ale NASA, astfel încât să le poți folosi ca Wallpapere pentru Android și să oferi mobilului tău un aspect plin de viață.

Toate imaginile au o rezoluție de 1440 × 1280.

Dacă smartphone-ul dvs. nu are un fundal "derulabil" la sfârșitul postării, las și un link pentru a descărca toate fotografiile în format 720 × 1280 și, de asemenea, în 1440 × 1280. Dacă le place oamenilor, voi posta mai multe în viitor;) (lăsați un comentariu și îl voi lua de la sine)

Faimoasa nebuloasă Horsehead sau „Horsehead” și aspectul său fantomatic capturat de telescopul spațial Spitzer

Furtună la polul nord al lui Saturn

Pământul, Luna și inelele lui Saturn capturate în aceeași imagine colectată de sonda Cassini

Vârful „aripii” galaxiei Micului Nor Magellanic

Faimoasa Nebuloasă a Crabului, rămășițele iconice ale unei supernove

Un grup neobișnuit de galaxii situat la 10 miliarde de ani lumină de Pământ, la fel de masiv ca 500 de miliarde de sori

Tethys, al 5-lea cel mai mare satelit al lui Saturn datorită unui joc de perspective, prins între inelele A și F ale lui Saturn

Stele nou-născute care se uită prin pătura lor de praf natală, captate de telescopul spațial Spitzer

Nebuloasa Helix sau «Nebuloasa Helix» fotografiată de obicei de astronomii amatori datorită similitudinii sale cu un ochi uriaș (imagine capturată de infraroșu)

Grup de tinere vedete, despre care se așteaptă să strălucească miliarde de ani

Imagini de fundal pentru Android cu format «fereastră unică»

Aici aveți în format ZIP toate imaginile comprimate pentru a descărca de pe MediaFire. Disponibil în ambele formate 720 x 1280 (fereastră simplă) și 1440 x 1280 (3 ferestre).

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .