SAT V7 GRATUIT în analiză, cel mai bun receptor de satelit low cost

FREE SAT V7 este un receptor de satelit cu o dimensiune foarte limitată, cu care putem vedea atât canale gratuite, cât și criptate. Dacă avem o antenă satelit, este un dispozitiv ideal pentru a extinde rețeaua de televiziune de acasă și pentru a putea viziona canale din întreaga lume.

În recenzia de astăzi ne uităm la receptorul satelit GRATUIT SAT V7 , un dispozitiv care are un succes remarcabil în rețele datorită performanțelor eficiente și a unui preț extrem de competitiv.

Analiza GRATUITUL SAT V7, un receptor de satelit mic, dar cu mult firimituri

Primul lucru care te lovește despre SAT-ul GRATUIT V7 este că se potrivește practic în palma ta. Are dimensiuni similare cu un Android TV Box, dar include și un mic afișaj pe față pentru a arăta numărul canalului pe care îl vizionăm. Ceva neobișnuit la receptoarele de dimensiuni atât de mici.

Porturi și intrări

Receptorul, pe lângă butoanele obișnuite de schimbare a canalului și de reglare a volumului, include:

  • O intrare LNB pentru a conecta antena satelit utilizând un cablu coaxial.
  • Un port USB.
  • Ieșire AV.
  • Port HDMI.
  • Priză de alimentare.

Rețineți că, pentru ca receptorul de satelit să funcționeze, va fi esențial să conectați antena. Antena este esențială!

Performanță și funcționalități

Intrarea USB a FREE SAT V7 este esențială în utilizarea acestui receptor mic, deoarece prin conectarea unei pendrive sau a unei memorii USB vom deschide o gamă largă de posibilități. De la redarea conținutului multimedia , până la actualizarea firmware-ului , încărcarea listelor de canale fără a fi nevoie să căutați în mod constant receptorul etc.

Controlerul inclus este cel obișnuit în acest tip de dispozitiv. Deși nu este cel mai scump, are o construcție consistentă, precum și un buton elegant cu ajutorul căruia putem realiza înregistrări TV și le putem stoca pe o memorie USB pentru a le viziona oricând dorim.

În ceea ce privește vizualizarea canalelor, în loc să utilizeze un card de abonat, acest receptor de satelit folosește un emulator - mai precis CCCAM - , care îndeplinește această funcție, pentru a vedea atât canale deschise, cât și criptate.

Este important să clarificăm faptul că pentru a folosi liniile CCCAM vom avea nevoie de un adaptor USB WiFi . Din fericire, accesoriul este inclus în pachet împreună cu receptorul satelit, cablul de alimentare și telecomanda.

Preț și disponibilitate

SAT V7 GRATUIT are un preț de 29,69 euro la Tomtop, dar în prezent îl putem lua acasă la doar 17,98 , datorită ofertei flash care va fi activă pe tot parcursul lunii noiembrie pe web. Un dispozitiv compact și ieftin, cu o mulțime de posibilități.

Tomtop | Cumpărați SAT V7 GRATUIT

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .