Recenzie adaptor de rețea TP-LINK TL-WN725N

Adaptorul de rețea fără fir nano USB TP-LINK TL-WN725N este un gadget foarte îngrijit . Este un mic dispozitiv USB care, odată conectat la computer, îi permite să se conecteze la o rețea WiFi la o viteză de 150 Mbps .

Funcționalitate TP-LINK TL-WN725N

Adaptorul de rețea TP-LINK TL-WN725N vă permite să vă conectați la rețelele wireless 802.11B, 802.11G și 802.11n , ceea ce înseamnă că vă puteți conecta la majoritatea rețelelor wireless existente. Și are, de asemenea, o autonomie destul de remarcabilă, fiind capabil să stabilească o conexiune chiar și la mai mult de 10 metri de router. În cazul meu, am încercat să-l conectez la un laptop din sufragerie și chiar având routerul într-o altă cameră destul de îndepărtată, navigarea și descărcările nu au suferit deloc.

Adaptorul de rețea nano TP-LINK se remarcă prin eleganță și dimensiune

Cel mai izbitor lucru și poate principalul motiv pentru obținerea acestui adaptor de rețea USB este tocmai dimensiunea sa . În niciun moment nu vom simți că adăugăm încă o completare la computerul nostru. Este foarte mic și, fiind atât de discret, îl putem lăsa conectat la laptop și uita de el.

Instalarea și driverele TP-LINK TL-WN725N

Singurul dezavantaj al TP-LINK TL-WN725N ar fi procesul de instalare și driverele . Începând cu Windows 8, sistemul recunoaște dispozitivul fără a fi nevoie să instalați drivere suplimentare, dar pentru versiunile anterioare precum Windows 7 sau XP este necesar un pachet de instalare.

Dispozitivul vine cu driverele de pe un CD, dar dacă nu ai noroc să nu ai o unitate de disc pe computer, instalarea poate fi o problemă. În principiu, puteți descărca și driverele de pe site-ul web TP-LINK , dar în cazul meu nu le-am putut instala corect și a trebuit să fac o imagine a discului de instalare care a venit cu dispozitivul și să instalez driverele de pe un pendrive.

Se pare că există 2 versiuni ale aceluiași produs și, dacă aveți norocul de a cumpăra versiunea V2 a TP-LINK TL-WN725N, veți avea dificultăți în instalarea acestuia pe sistemele de operare vechi sau pe dispozitivul ciudat, cum ar fi raspberrys. Fii atent, nu înseamnă că nu funcționează. Funcționează perfect, dar trebuie să lucrezi puțin mai mult.

TL-WN725N este „Ant-man” al adaptoarelor de rețea externe / Imagine: ComicBookResources.com

Detalii tehnice ale dispozitivului

Evaluarea finală a TL-WN725N

Pe scurt, dacă adaptorul de rețea al laptopului dvs. este defect (sau dacă doriți să oferiți conectivitate WiFi computerului desktop) și aveți nevoie de o soluție practică, eficientă și elegantă, adaptorul de rețea TP-LINK nano USB este un opțiune foarte recomandată . De asemenea, are un preț aproape ridicol pentru tot ceea ce oferă, ceea ce îl face o opțiune de luat în considerare.

Puteți obține adaptorul de rețea fără fir Nano USB TP-LINK TL-WN725N de la Amazon la doar 6,90 EUR.

Cumpărați TL-WN725N de la TP-LINK pe Amazon

Scorul final : 8/10

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .