Teme Android: Goku Ultra Instinct - Personalizează-ți telefonul!

Acum, când Dragon Ball Super s-a încheiat, cel puțin în formatul său anime, până când următorul film va fi lansat în decembrie, este timpul să vă înfometați puțin. Pentru a atenua această „lipsă de adăpost” m-am gândit că ar fi interesant să montez o temă pentru Android cu Goku ca protagonist . Astăzi, facem un mic tribut adus Dragon Ball cu o temă pentru mobil, numită pur și simplu „ Goku Ultra Instinct ”.

Ca întotdeauna, vă reamintesc că nu este necesar să aveți permisiuni de root și nici nu am folosit nicio aplicație sau widget de plată. Prin urmare, dacă sunteți interesat să vă reglați mobilul sau tableta cu următoarea temă, trebuie doar să instalați și să configurați elementele de personalizare indicate în această postare.

Personalizați-vă Androidul cu tema „Goku Ultra Instinct”

Acest eșantion pe care îl vedeți aici mai sus corespunde menționatului „Goku Ultra Instinct”. În loc să folosesc icoane în formă de sfere de dragon și să includ un widget precum radarul tipic, am optat pentru ceva diferit. Întreaga temă se bazează pe culorile albastru, argintiu și alb care alcătuiesc migatte no gokui sau ultra instinct al lui Goku.

Lansator

Lansatorul folosit, ca și în ocaziile anterioare, este Nova Launcher . Este un lansator cu mai multe opțiuni de personalizare și nu include bloatware sau reclame, ceea ce îl face un supliment foarte interesant.

Lansatorul este configurat cu o defilare infinită în formă de cub, aspect întunecat și un sertar pentru aplicații care se deschide glisând în sus de la doc.

Icoane

Pachetul de pictograme utilizat este „ Rad Pack Free ”. Sunt icoane argintii care dau o notă foarte interesantă temei și se combină excelent cu tapetul.

Widgeturi

Pentru acest subiect am inclus 2 widget-uri.

  • Căutare Google : acest widget face parte din pachetul de widget- uri Huk KWTGT și numele său este GRATUIT 009.
  • Data, ora, vremea și bateria : acesta este un singur widget care colectează toate aceste funcții. Se numește GRATUIT 081 și este, de asemenea, în pachetul de widgeturi al lui Huk KWGT.

Pentru a aplica widget-urile Huk KWGT este necesar să instalați editorul de widgeturi KWGT Kustom Widget Maker .

Tapet

Puteți descărca tapetul folosit în HD direct de AICI .

Sper să vă bucurați de această temă personalizată Dragon Ball pentru Android și vă invit să vă lăsați sugestiile și solicitările pentru teme viitoare.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .