Cele mai bune podcast-uri pe IVOOX pentru iubitorii de mister

Astăzi trebuie să vorbim despre mister . Din necunoscut. Dacă sunteți unul dintre cei care se bucură de un documentar bun despre OZN-uri, OOPART-uri sau călătorii în timp, cu siguranță la un moment dat v-ați acordat radio-ul într-o sâmbătă seară pentru a auzi vocea lui Iker Jiménez și a companiei. Și dacă sunteți puțin mai rafinat, este probabil că ați citit Calul troian al lui JJ Benítez și chiar sunteți un fan al lui Juan Antonio Cebrián.

Una dintre marile surse de material radio orientat către tema misterului poate fi găsită astăzi în aplicațiile mobile podcast , cum ar fi platforma IVOOX . În cadrul gamei sale tematice largi, ne putem scufunda prin ceea ce este probabil cea mai mare bibliotecă de acest tip de conținut.

Descărcați QR-Code Podcast și Radio iVoox - Ascultați și descărcați gratuit Dezvoltator: iVoox Podcast și Radio Preț: Gratuit

Cele mai bune podcast-uri misterioase de pe IVOOX pentru a le asculta pe Android

Acestea sunt unele dintre cele mai bune podcast-uri misterioase pe care le putem găsi pe IVOOX. Ideal pentru a asculta în timp ce călătoriți cu metroul, spălați rufele sau în timp ce urcați pe munte pentru a fotografia bigfoots.

Monografii Ground Zero

Monografiile zero ale programului radio La Rosa de los Vientos de Juan Antonio Cebrián sunt doar una dintre secțiunile fantastice ale acestui program mitic. Jesús Callejo și Carlos Canales țin prelegeri despre subiecte clasice de ufologie, evenimente paranormale și tot felul de mistere în general. Ascultare obligatorie pentru oricine dorește să fie informat într-un mod foarte serios despre acest tip de problemă.

Teren monografic zero în IVOOX

Limita dimensiunii

Program prezentat și regizat de David Cuevas. Fiecare program abordează un singur subiect, timp de o oră și jumătate mai mult sau mai puțin, acoperind subiecte paranormale, ufologie, conspirații, arheologie, istorie, știință, pseudo-scepticism și inteligență artificială printre altele, întotdeauna dintr-un punct de vedere destul de rațional și realist .

Limita dimensiunii în IVOOX

Lumea necunoscută

„Lumea necunoscută” este deja o altă problemă. Dacă sunteți unul dintre cei care cred că Regina Elisabeta a II-a este o reptiliană , că un doppelganger l-a suplinit pe Stephen Hawking sau că suntem controlați în secret de o specie extraterestră: hei, acesta este spectacolul tău!

Lumea necunoscută în IVOOX

Busola Scobula

Compass Scobula este moștenitorul spiritual al La Rosa de los Vientos de Cebrián . Este difuzat pe un post local din Madrid, dar autorii încarcă și programul în IVOOX în fiecare săptămână. Programul se îndepărtează puțin de mister pentru a se apropia de istorie, artă sau literatură. Regizat de Jesús Callejo, sigiliu de calitate.

Scobula busolei în IVOOX

Spațiu liber

Cel mai vechi program de radio mister de la radio spaniol , prezentat de Miguel Blanco, își are și el spațiul pe platforma IVOOX. Are o atingere new age, care poate arunca puțin înapoi, dar are o mână uriașă de programe mai mult decât interesante.

Spațiu alb în IVOOX

Vicente Fuentes (Ufopolis)

Vicente Fuentes este un crack . Un personaj destul de bun, în cel mai bun sens al cuvântului, și care se face să iubească cu adevărat. Podcast-urile pe care le ascultăm pe canalul dvs. IVOOX sunt audio ale videoclipurilor pe care le încărcați pe canalul dvs. YouTube. Are întotdeauna o nouă poveste sub braț și se ocupă de obicei de subiecte care nu se aud de obicei în alte programe.

Canalul Vicente Fuentes în IVOOX

Millennium 3 / Universul Iker

Nu am putea termina această listă fără să vorbim despre cel mai popular „comunicator al misterului” de pe scena spaniolă, Iker Jiménez . Înainte în Milenio 3 , și acum în programul său „mai mult decât să te plimbi prin casă”, Universo Iker , domnul Jiménez ne oferă ore și ore de divertisment, cu acea ștampilă inconfundabilă a casei.

Millennium 3 la IVOOX

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .