Cum să obțineți Wi-Fi gratuit cu aplicația Osmino - The Happy Android

Android are mai multe instrumente care ne permit să avem Wi-Fi gratuit pe terminalul nostru . Cu ceva timp în urmă am vorbit despre marea cheie master Wifi și astăzi aducem o aplicație foarte similară numită Osmino, cu care putem accesa 120 de milioane de conexiuni publice și private chiar și offline.

Hărțile Wi-Fi ale Osmino au mai mult de 3.000.000 de puncte de acces în Statele Unite, 600.000 de puncte de acces în Mexic sau 200.000 de puncte de acces în Spania, pentru a da doar câteva exemple. Perfect pentru când mergem într-o călătorie în altă țară sau trebuie să găsim o conexiune gratuită în orice zonă a orașului nostru.

Aplicația este, de asemenea, foarte recomandată pentru acei utilizatori cu puține cunoștințe tehnice, deoarece nu este necesar să introduceți nicio parolă sau alți parametri de rețea sau configurație. Totul se face prin apăsarea unui singur buton, iar de acolo conexiunea se stabilește automat. Să vedem cum funcționează.

Descărcați QR-Code osmino Puncte de acces WiFi gratuite, parole Dezvoltator: TSDC Preț: Gratuit

Cum să vă conectați la rețele Wi-Fi gratuite din Spania, Mexic, SUA și alte țări cu aplicația Osmino

În total, instrumentul Osmino oferă hărți de conectare gratuite pentru peste 150 de țări . Odată ce aplicația este instalată, procedura de urmat este întotdeauna aceeași.

  • Dacă este prima dată când intrăm în aplicație, sistemul ne va cere să acceptăm condițiile de confidențialitate.
  • Apoi, vom vedea un mesaj care solicită accesul la locația GPS a dispozitivului. Acordați permisiunile astfel încât aplicația să ne poată arăta cele mai apropiate puncte de acces în funcție de locația noastră.
  • Aplicația ne va cere, de asemenea, accesul la fișierele multimedia ale dispozitivului, deși, în acest caz, putem refuza accesul, deoarece nu este o cerință strict necesară pentru efectuarea căutărilor și a conexiunilor. Deși trebuie să îl activăm dacă dorim să descărcăm și să folosim hărți offline.
  • Odată ajuns în aplicație, vom vedea o hartă cu toate punctele de acces disponibile. Dacă glisăm degetul de jos în sus, ni se va afișa o listă cu toate Wi-Fi-ul gratuit disponibil.
  • Pentru fiecare dintre aceste rețele, ni se spune dacă este o rețea deschisă sau privată, numele rețelei Wi-Fi, distanța față de noi și opiniile utilizatorilor (dacă există).
  • Când ne aflăm în raza de acțiune a rețelei, trebuie doar să o selectați pentru aplicația Osmino pentru a stabili automat conexiunea.

În plus, lângă fiecare wifi disponibil vom găsi un buton în partea dreaptă, chiar în partea de jos a hărții, unde putem apăsa și Google Maps se va deschide automat cu ruta pentru a ajunge la acea locație. Adevărul este că nu poate fi mai ușor.

Dacă dorim să descărcăm o hartă pentru a o putea consulta fără a avea o conexiune de date activă, o putem face și de pe pictograma cu desenul hartă pe care o vom vedea în zona din dreapta sus a ecranului. În rest, în meniul din stânga, Osmino ne oferă și posibilitatea de a filtra punctele Wi-Fi în funcție de opiniile colectate sau dacă acestea sunt puncte de acces verificate.

Când ne conectăm la femei necunoscute, este recomandabil să folosiți întotdeauna un strat suplimentar de protecție. Prin urmare, ca recomandare personală, v-aș încuraja să utilizați o aplicație VPN pentru a menține confidențialitatea prin criptarea traficului mobil. Pentru aceasta, puteți arunca o privire la postarea „Cele mai bune servicii VPN gratuite din 2020” sau puteți instala o aplicație precum WARP, care este excelentă pentru acest tip de situație.

În general, o aplicație care este cea mai utilă și mai plăcută, deși are reclame (nu prea invazive, dar până la urmă). Publicitate de care putem scăpa, da, mergând la versiunea premium a aplicației, care este disponibilă la 0,99 EUR pe lună. Un preț care poate fi foarte accesibil în cazul în care vom oferi aplicației o utilizare recurentă. Nu-l pierde din vedere!

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .