Cele mai bune 10 jocuri de platformă pentru Android

Jocurile pentru dispozitive mobile au devenit o legiune și este aproape imposibil să-ți faci o idee despre catalogul imens pe care îl conține. Avem jocuri 100% gratuite, jocuri cu plată și jocuri care alunecă prin acea nebuloasă neclară a cumpărăturilor din joc.

Cele mai bune jocuri de platformă pentru Android (gratuit și cu plată)

Astăzi, ne vom concentra pe un gen foarte specific, jocurile cu platformă . Dacă îți place să sari, să fugi, să te eschivezi și să-l învingi pe inamic în felul vechi, nu trece cu vederea următoarea selecție cu unele dintre cele mai bune jocuri platformă pe care le putem găsi pentru Android .

Dan Omul

„Dan The Man” este un mare platformer de acțiune în stil retro, cu un nivel de joc cu adevărat impresionant. Jocul este dezvoltat de Halfbrick Studios - același al celebrului Fruit Ninja - și tocmai a primit recent o actualizare cu noi niveluri de joc. Complet gratuit (cu reclame integrate) și compatibil cu controlere.

Dan The Man are un rating de 4,8 stele și peste 5 milioane de descărcări.

Descărcați QR-Code Dan the Man - Jocuri de luptă Dezvoltator: Halfbrick Studios Preț: Gratuit

Sabia lui Sholan

Sword of Sholan poartă Pixel-Art în vene . Un joc frumos cu o mare varietate de dușmani și desene foarte atente, șefi finali și, pe scurt, o platformă de luptă creată cu mare grijă. Are un arc de dificultate care crește în mod corespunzător prin cele 30 de niveluri ale jocului. Gratuit și compatibil cu gamepad-urile.

Sword of Sholan are un rating de 4,5 stele și peste un milion de descărcări pe Google Play.

Descărcați QR-Code Sword Of Xolan Dezvoltator: Alper Sarıkaya Preț: Gratuit

Super Mario Run

Primul și singurul Mario de până acum pe Android care a venit încărcat de controverse: primele 4 niveluri sunt gratuite , trebuind să plătească 10,99 euro pentru a debloca restul jocului. Este un preț ridicat? Probabil. Ceea ce nu înseamnă că este un joc foarte distractiv, cu o grafică foarte bună, modul multiplayer și mecanici simple, dar cu multe nuanțe.

Super Mario Run are un rating de 3,7 stele și peste 50 de milioane de descărcări pe Google Play Store.

Descărcați QR-Code Super Mario Run Dezvoltator: Nintendo Co., Ltd. Preț: gratuit

Aventurile Rayman

Jocul mascotă al Ubisoft este probabil cel mai bun exemplu din ceea ce ar fi putut fi Nintendo Run Mario Run și nu a fost . La fel ca în jocul instalatorului cu mustață, ne confruntăm cu o platformă care rulează și sare, dar în acest caz este gratuită și chiar putem dezactiva achizițiile din joc din setările jocului. Grafică la nivel înalt, aproape de perfecțiune și o redare de 10.

Rayman Adventures are un rating de 4,6 stele și peste 10 milioane de descărcări pe Google Play.

Descărcați QR-Code Rayman Adventures Dezvoltator: Ubisoft Entertainment Preț: Gratuit

Downwell

Am trecut de la un joc mobil cu grafică actuală pentru consolă, la unul ușor mai modest, care, curios, este disponibil și pentru console precum PS4. În Downwell controlăm un băiat care cade într-o fântână și trebuie să colectăm pietre prețioase și să încercăm să ajungem în viață, ucigând dușmanii cu o varietate rezonabilă de arme. Este un joc destul de captivant în care nivelurile sunt generate aleatoriu , ceea ce ajută la îmbunătățirea gameplay-ului într-un titlu, care, pe de altă parte, are un preț de 3,09 euro.

Downwell are un rating de 4,7 stele și peste 50.000 de descărcări pe Google Play.

Descărcați QR-Code Downwell Dezvoltator: DevolverDigital Preț: 3,19 €

Sonic The Hedgehog și restul jocurilor SEGA Forever

SEGA Forever este numele liniei de jocuri clasice ale sistemului Mega Drive și Master lansat de SEGA pentru Android anul acesta și s-a dovedit a fi un succes. Cu o serie de jocuri de platformă clasice din anii '90, cum ar fi Sonic timpuriu, Ristar sau Kid Chamaleon , cel mai bun dintre toate, sunt complet gratuite. Una dintre cele mai bune modalități de a păstra în viață catalogul vechii școli SEGA în secolul XXI.

Sonic The Hedgehog Classic are un rating de 4,4 stele și peste 10 milioane de descărcări pe Google Play Store.

Descărcați QR-Code Sonic the Hedgehog ™ Classic Dezvoltator: SEGA Preț: Gratuit

Pisică super-fantomă

Un hibrid curios între nou și retro. Deși Super Phantom Cat arată că este un joc făcut astăzi - nu știu de ce, dar îmi amintește de animațiile care au apărut în Muchachada Nui - are toate acele mecanici și esența jocurilor de platformă pe tot parcursul vieții, plus de o estetică totală pe 16 biți. A câștigat premiul Jocul Anului 2016 pe Google Play și are un număr mare de urmăritori.

Super Phantom Cat are un rating de 4,6 stele și peste un milion de descărcări pe Google Play.

Descărcați QR-Code Super Phantom Cat Dezvoltator: Veewo Games Preț: Gratuit

DEPOZIT DE VECHITURI

LIMBO este un joc care depășește bariera distracției simple pentru a deveni o mică operă de artă. Câștigător a peste 100 de premii, prezintă o atmosferă alb-negru , plină de mister și o fizică cu adevărat realizată. Puzzle-urile lor au o curbă de dificultate interesantă, care vă ajută să vă mențineți până la sfârșitul jocului. Are un preț de 5,30 euro, o cifră corectă pentru un joc care merită foarte mult.

LIMBO are peste 500.000 de descărcări pe Google Play și un rating de 4,7 stele.

Descărcați QR-Code LIMBO Dezvoltator: Playdead Preț: 5,30 €

Un alt ciudat Plataformer

„Un alt platformer ciudat”, la propriu. Este posibil să aibă cea mai proastă grafică din această listă, dar adevărul este că își are punctul său. Controlăm un „stickman” sau un om băț în plimbările sale parkour distractive prin diferiții pereți și platforme care sunt prezentate pe fiecare nivel.

Un alt Weird Plataformer are un rating de 4,3 stele și peste un milion de descărcări pe Google Play.

Descărcați QR-Code Stickman Parkour 3: The Ninja Simulator Dezvoltator: Limberger Preț: Gratuit

Ninja Arashi

Am terminat lista cu Ninja Arashi, un platformer de acțiune excelent, cu o grafică elegantă și un joc excelent . Este un joc gratuit cu un nivel al optulea foarte greu de învins. O provocare în care îl controlăm pe legendarul ninja Arashi pentru a-l ajuta să-și recupereze fiul din ghearele demonului malefic Orochi.

Ninja Arashi are un rating de 4,6 stele și peste 10 milioane de descărcări pe Google Play.

Descărcați QR-Code Ninja Arashi Dezvoltator: Black Panther Preț: Gratuit

Sunt conștient că am lăsat o mulțime de jocuri de platformă grozave de pe listă - acest top ar fi dat pentru alte 10 titluri fără prea multe probleme - așa că nu ezitați să lăsați recomandarea dvs. specială în zona de comentarii.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .